Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jak M&A wpływa na Wasze życie??? |
Wersja do druku |
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 12-05-2003, 16:55 Re: ...
|
|
|
Hikari napisał/a: | heh ......... facet to świnia .......... każdy | O, ja bardzo przepraszam, czy ja cię kiedykolwiek próbawałem poderwać przez naeta? Obraziłem kiedyś ciebie albo kogoś z twoich znajomych? Rzuciłem niestosowną propozycję? Nie przypominam sobie, więc z jakiej paki nazywasz mnie świnią? Nie znasz mnie, nie wiesz jaki jestem, ale co tam, lepiej od razu założyć że jastem podłym bydlakiem, bo w końcu "wszyscy faceci to świnie". Jak to szło? "Liga rodzi, Liga radzi, Liga nigdy was nie zdradzi!" Czy jakoś tak... |
|
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2003, 16:59
|
|
|
Liga rodzi,liga radzi Liga nigdy nas nie zdradzi!!!!!!!^______^ |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 12-05-2003, 17:02
|
|
|
Eh, ja nie mówiłam, że dziewczyny to są takie wspaniale i takie dobre (ale teraz to mówię! :P), bo nie zaczynają takich rozmówek, chodziło mi po prostu o to, że to chyba sie zadziej zdarza, niz wśród płci przeciwnej... Zresztą nie wazne, ja tu nie jestem od myslenia i filozofowania ^^
BTW: od teraz mozna mnie kojarzyc z avatarką, bo specjalnie przeszukałam pół neta, żeby znalezc coś w miarę podobnego do oryginału ^^ |
|
|
|
|
|
Spairatox_Damio006
Dołączył: 12 Maj 2003 Skąd: Północna Asoria we wschodniej czę¶ci Sinsieiszy Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2003, 17:14
|
|
|
A ja tak może wróce do tematu :P ( a tak przy okazji witam;). M&a bardzo zmieniło moje życie. Odkryło to jaka naprawde jestem. Mam sens istnienia! Przedtem potrafiłam się patrzyć godzinami w sufit i nie myśleć. Teraz nie mam na to czasu :P. A otoczonko moje nienawidzi m&a , ale zacznijmy do poczatku. Rodzinka - na początku płacz i lament czym to ja sie zainteresowałam. Bicie , wyrywanei peiniędzy , szlabany - chleb poprzedni. Ale jakos mi to nei przechodziło... Niom i teraz sie przyzwyczalili , lecz gdy dają mi kase zawsze rzucom - znów wydasz na te pierdoły... Przyjaciele - niom nie tak dosłownie , ale moja klasowa grupka. 2 z 3 dziewczyn przekonałam , jedna wciaż sie trzyma , ale to poziom Lopez-błyszczyk-chłopaczki. Klasa- reszta dziewczyn mnie nie toleruje i marzy aby nie zdala (ale nie z moja sredna hahaha ;P). I dołącze tu szkołe... Nikogo juz nie dziwi ze wyje po japonsku na cala pare... A nauczyciele tolerancyjni , nawet... A co do chłopaków i neta tio połowa z nich prosiła mnie o fotke i ja sie zawsze godziłam... Tylko ze dostawali mnie w postaci smoka :twisted: |
_________________ Do we watch aniem to live or live to watch anime...
teva.blog.pl - gdy nie boisz sie nieznanego... |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 13-05-2003, 05:43
|
|
|
Hikari ==> Cytat: | pewnie z tą brzydotą mają racje ....... w końcu to płeć brzydka |
Właśnie dlatego chcemy napatrzeć się na płeć piękną 8)
ehh... życie faceta jest ciężkie.... jednego posta napisałem o tym - a tu już kilkanaście o tym jaka ta nasza płeć jest...
Proponuje strategicznie wrócić do dawnego tematu ;)
ka_tka ==> ładny avatarek |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 13-05-2003, 16:17
|
|
|
Dziękuje ^^ |
|
|
|
|
|
Dąbi
|
Wysłany: 13-05-2003, 16:59
|
|
|
Cytat: | Ha! A ja zauważyłam że faceci zawsze chcą zdjęcie, a gdy ja ich proszę o to samo, zawsze się wykręcają i tłumaczą mi jacy są brzydcy i że na pewno nie chciałabym na nich patrzeć
|
No tu to racja ze mną było podobnie tylko że w końcu otrzymałaś moje a ja twojego nii :P
Faceci nie są okropni kobiety też nie ... i tu i tu są po prostu osobniki które psują opinię reszcie. ^^ |
_________________ Ludzie i narody będą działać racjonalnie, kiedy wyczerpią wszystkie inne możliwości. ^^ |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 14-05-2003, 22:32
|
|
|
"I cały czas słyszę ten tekst. Facet to świnia..."
Taa... Tylko o tych, co psują opinię reszcie zawsze najwięcej słychać :(
Xeniph, Rurokesusu <--- Liga rządzi, nie rodzi, wiem, bo mam "Seksmisję" na płycie. |
|
|
|
|
|
Martin
Wszechbiblia.Net Admin
|
Wysłany: 14-05-2003, 23:13 Re: ...
|
|
|
Hikari napisał/a: | heh ......... facet to świnia .......... każdy |
Khym.... czy to znaczy ze ja tez? -_-" Stanowczo sobie wypraszam.
ka_tka napisał/a: |
Czy mi sie wydaje, czy dziewczyny nie zaczynają rozmów w ten sposób i nie szukają masowo chłopaków przez neta? ^^ |
To akurat nie jest regula. Kiedys tak jak Ty mialem wpisane w status GG miasto itd... i bylem wrecz oblegany z dziewczyny z mojego miasta.. a raczej te uczace sie w Ekonomiku, poniewaz tam sa komputery na korytarzach, owe panny z nudow itp. siedza i pisza na GG. Zeby bylo jeszcze smiesniej co 2 chciala sie na randke/spotkanie umawiac.. po pierwszej rozmowie. O_o Pytania o rejon miasta i fotke jak najbardziej i tutaj tez padaly... wlasciwie w pierwszych zdaniach rozmowy. Wiec jak widzisz, obie strony robia to samo.
Heh.. wkoncu zmienilem moje dane w katalogu i odtad mam spokoj ^_^ |
_________________ http://www.wszechbiblia.net |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-05-2003, 23:34
|
|
|
Martin napisał/a: | bylem wrecz oblegany z dziewczyny z mojego miasta.. Zeby bylo jeszcze smiesniej co 2 chciala sie na randke/spotkanie umawiac.. po pierwszej rozmowie. O_o Pytania o rejon miasta i fotke jak najbardziej i tutaj tez padaly... wlasciwie w pierwszych zdaniach rozmowy. |
Dobrze, że ktoś mi wreszcie uświadomił, że to obustronne! Bo do tej pory byłam święcie przekonana, że tylko faceci tak robią... ^^" Pewnie dlatego, że jeszcze żadna dziewczyna nie włączyła mi się na GG i nie poprosiła o zdjęcie. :P I dlatego, że nie znam ani jednej dzieczyny, która tak robi (ale faceta chyba też nie, tak w gruncie rzeczy). Czy przypadkiem nikt nie zauważył, że jest to trochę wkurzajace? - -' Jakoś nie wierzę, żeby ktokolwiek się w ten sposób naprawdę umówił, a już tym bardziej, że coś z tego wyszło... |
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 15-05-2003, 00:08
|
|
|
Serika napisał/a: |
Czy przypadkiem nikt nie zauważył, że jest to trochę wkurzajace? - -' Jakoś nie wierzę, żeby ktokolwiek się w ten sposób naprawdę umówił, a już tym bardziej, że coś z tego wyszło... |
Heh... bo z reguły nie wychodzi, ale te ludzie czerpią z tego jakąś dziwną przyjemność. To po prostu GG-owa odmiana osobników z czatów typu "towarzyski" czy inna "randka". Gorsi są od zarazy -_-''. Dobrze, że są takie miejsca, które oddzielają złoto od szajsu :D , jak np. to forum ^^ .
Serika napisał/a: |
Bo do tej pory byłam święcie przekonana, że tylko faceci tak robią... ^^" |
A prawda jak zwykle leży pośrodku... ^^ |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 15-05-2003, 04:28
|
|
|
Z tymi randkami w necie to rzeczywiście plaga... uczucia z takiego czegoś można porównać do uczuć z wenezuelskich telenowel...
A tak przy okazji randek w internecie, to przecież chyba jasne że faceci sami ze sobą się nie umawiają - jest też pełno dziewczyn spragnionych "wrażeń". Jak takie widze w cafejce to mi się przykro robi... |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 15-05-2003, 15:14
|
|
|
Chyba tez wywale miasteczko z katalogu ^^ i zmienię wiek z 14 na 8 latek :P
Te randki to jest jeszcze nic... Normalnie cholery dostaje, jak mi tu pisze jakis zbok i zaczyna gadac, ze przeleciał setki 13-latek i ze to jest wiek w sam raz na takie rzeczy (spodziewam się, że na tym forum nie ma dzieci młodszych ode mnie o więcej niz 2 lata, chyba nikomu tym postem nie zaszkodzę, nie? :P)...
A z tymi zdjęciami - napisałam tak, bo wiem, że zadna z moich znajomych (tych przechodzących własnie okres "jestem taka dojrzała i zmieniam chłopaka co tydzien, tak tylko dla zabawy") podobno (raczej im wierzę) nie zaczyna rozmów w ten dokładnie sposób... |
|
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 15-05-2003, 15:25
|
|
|
eeee... mi sie jeszcze nigdy taka sytuacja nie zdarzyła ... a przecież w necie siedze dosyć często - czy ja nawet przez neta jestem olewany ? ''^^ |
_________________ "- Postanowiłem zająć się czymś porzyteczniejszym dla ludzkości.
- Czym pastorze ?
- Rozszczepianiem atomów." |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 15-05-2003, 16:04
|
|
|
taaa, w necie jest pełno zboków.
To wszystko pewnie przez te Hentaie ;)
A tak przy okazji dorwałem ostatnio hentaiowom przeróbke Evangeliona - hehehe... :P |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|