Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 05-11-2011, 00:05
|
|
|
Minori, ciężko będzie wymieniać każde anime z ciemną grafiką, zwłaszcza, że nie znam żadnego z duchem zstępującym na ziemię (chyba że liczyć ah my goddes).
Przydalo by się więcej szczegółów bo tak to można powiedzieć, że to Ergo Proxy, Darker than Black albo cokolwiek innego.
Działo się w mieście, fantazy, proporcje postaci, stare, nowe, z potworami? Cokolwiek nawet nieistotnego. |
|
|
|
|
|
Minori
Schizuję.
|
Wysłany: 05-11-2011, 12:55
|
|
|
Wiem, że dałam wam zagadkę nie do rozwiązania - strasznie przepraszam. Myślałam jednak, że może jest tu jakiś freak, który będzie umiał mi pomóc, ale to chyba niemożliwe, bo ja sama nic kompletnie na temat tego anime nie wiem. Zwyczajnie miałam ochotę na anime, w którym nie ma tzw. "gag" i żartów, a nastrój pozostaje do ostatniej sekundy przygnębiający. Mimo wszystko, dziękuję za uwagę i za próbę pomocy. |
_________________ „Samotność to rzecz straszna. Normalny człowiek by zwariował, ale dla mnie samotność to codzienność i niech tak zostanie.” |
|
|
|
|
Gucia
|
|
|
|
|
Goso
|
Wysłany: 06-11-2011, 21:49
|
|
|
Gucia napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=FPbmb_mg6DM&feature=related
Ktoś zna to pierwsze anime? |
Onii-chan no Koto nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! |
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 07-11-2011, 21:00
|
|
|
Dziękuję, wasza pomoc jest nieoceniona. A teraz next- co to za anime, zajeżdża mi yojouan shinwa taikei, kreska identyczna. Pierwotnie to gif, ale nie wiem jak dodać. W każdym razie włosy są targane podmuchem wiatru jak na obrazku i z półdługich robią się długie, a tło zmienia się z niebieskiego na nieświeżo zielone.
http://imageshack.us/photo/my-images/507/tumblrlnb3fxr2g31qc7sw0.gif/ |
|
|
|
|
|
Goso
|
|
|
|
|
Psyh
|
Wysłany: 19-11-2011, 23:46 Poszukuję anime
|
|
|
Witam
kiedyś oglądałem za młodu anime na Hyperze i nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywało, może ktoś z was kojarzy. Anime o chłopcu pracującym na wykopaliskach i spotykającym się z księżniczką, aż do czasu, kiedy nie pamiętam co się stało i zaczęli oni podróżować po równoległych wymiarach w celu odzyskania pamięci tej księżniczki.
Jeśli ktoś zna tytuł tego anime, bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-11-2011, 23:50
|
|
|
Brzmi jak Tsubasa. |
Ostatnio zmieniony przez Amarth dnia 19-11-2011, 23:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Psyh
|
Wysłany: 19-11-2011, 23:56
|
|
|
Wielkie dzięki :D
Sry za tamten temat. ^^ |
|
|
|
|
|
michas
|
Wysłany: 27-11-2011, 22:14
|
|
|
Witam,
Poszukuję anime w którym młodsza siostra namiętnie próbuje rozkochać w sobie swojego starszego brata (np. wchodząc mu nad ranem do łóżka). Co wyróżniało to anime to "kocia" cenzura. Widziałem kawałek pierwszego odcinka, rozbawił mnie...i mam zamiar zobaczyć całość.
Z góry dziękuję i pozdrawiam :) |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 28-11-2011, 00:05
|
|
|
Szczerze nie wiem, ale jedno co mi przychodzi do głowy to Kiss X Sis z tym że tam były dwie :P
Młodsza siostra , toż to zboczone :P do samego młodsza siostra pasuje mi natomiast
Ore no Imōto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai
Daj więcej szczegółów (stare, nowe, ładne , brzydkie, kolor włosów siostry, fryzura) |
|
|
|
|
|
karp
|
Wysłany: 28-11-2011, 00:48
|
|
|
Może to "Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!"? |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-11-2011, 00:49
|
|
|
michas napisał/a: | Poszukuję anime w którym młodsza siostra namiętnie próbuje rozkochać w sobie swojego starszego brata (np. wchodząc mu nad ranem do łóżka). Co wyróżniało to anime to "kocia" cenzura. Widziałem kawałek pierwszego odcinka, rozbawił mnie...i mam zamiar zobaczyć całość. |
Nie oglądałam, ale brzmi jak Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
michas
|
Wysłany: 28-11-2011, 01:31
|
|
|
Tak drodzy państwo! To raczej to...potwierdzę jak obejrzę pierwszy odcinek.
Dziękuję pięknie :)
EDIT:
Tak...to ta seria. Dzięki jeszcze raz.
@Kokodin - serię Ore no Imōto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai już dopadłem w swoje łapska i czeka na swoją kolejkę :) Dzięki. |
|
|
|
|
|
rati1917
Gość
|
Wysłany: 01-12-2011, 21:54
|
|
|
witam, szukam anime, w którym o ile dobrze pamiętam główny bohater wraca na osiedle na którym mieszkał w zamierzchłych czasach i znajdowała się tam wielka dziura. musiał on tam wskoczyć aby obudzić w sobie demona czy coś w tym stylu |
|
|
|
|
|
|