Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-02-2013, 13:56
|
|
|
Hmm, podejrzewam, że chodzi o jedno z anime o których wspomniałeś tutaj.
Jeżeli zamierzasz spamować na forum, żeby rozreklamować swój portal, to przynajmniej rób w mniej oczywisty i bezczelny sposób. Czuj się obserwowany. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
jasiu1992
|
Wysłany: 27-02-2013, 23:04 Problem pytanko dla znawcow
|
|
|
Witam chcialbym sie zapytac osob ktore siedza w bajkach anime dawniej ogladalem wspanialy film anime tylko nie pamietam jak sie nazywal a chcialbym zobaczyc go jeszcze raz , to bylo o takim czlowieku ktoremu na rece robila sie skaza i mu sie to rozchodzilo i w tej bajce byly takie duze wilki , wiecej nie pamietam ale mysle ze ktos bedzie wiedzial o co mi chodzi z gory dziekuje . aha i napewno byl to film bo dlugo trwal , i pamietam ze glownego bohatera postrzelili i jakis chyba wilk go zaniosl do wody w ktorej sie uzdrowil cos takiego bardzo prosze o pomoc.
Scalono do właściwego tematu. I to była Księżniczka Mononoke.
Tren |
|
|
|
|
|
andrew123
Gość
|
Wysłany: 02-03-2013, 16:17
|
|
|
Witam,
szukam anime był to romans z kreska w stylu clannad, kanon. Wiem że głównym bohaterem był jakiś chłopak i miał za przyjaciół rodzeństwo bliźniaków(chyba) które się w sobie zakochało i postanowiło wyjechać. Tylko tyle niestety pamiętam ale mam nadzieję ze ktoś będzie wiedział co to za anime. Również kiedyś czytałem mangę z głównym bohaterem który to miał jakaś chorobę serca rodzice mówili mu że to nic takiego ale tak naprawdę mógł nie dożyć 20 lat i dowiaduje się o tym od jakiegoś lekarza który go badał na wycieczce czy gdzieś tam. Mam nadzieję że udzieli mi ktoś odpowiedzi, z góry dziękuje.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-03-2013, 16:31
|
|
|
andrew123 napisał/a: | Witam,
szukam anime był to romans z kreska w stylu clannad, kanon. Wiem że głównym bohaterem był jakiś chłopak i miał za przyjaciół rodzeństwo bliźniaków(chyba) które się w sobie zakochało i postanowiło wyjechać. |
Być może to Myself; Yourself. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
mikolaj
Gość
|
Wysłany: 06-03-2013, 15:48
|
|
|
Powie mi ktos z jakiego anime jest ten screen? klik |
|
|
|
|
|
peregrinus
wol(no/ny) myśliciel
|
Wysłany: 06-03-2013, 15:56
|
|
|
Wg google to Chihayafuru |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-03-2013, 18:20
|
|
|
Tak, to Chihayafuru. |
|
|
Gucia
|
Wysłany: 13-03-2013, 14:17
|
|
|
Ktoś to zna? Anime o jakimś skrzypku. Jest scena, której podpala futerał ze skrzypcami , robi to nocą na plaży. Proszę o pomoc, bo mam wielką chrapkę na to anime. :)
Bez tytułubnnb.png
|
|
Plik ściągnięto 25 raz(y) 1,32 MB |
jgf.png
|
|
Plik ściągnięto 22 raz(y) 861,12 KB |
|
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-03-2013, 14:52
|
|
|
Nie oglądałam, ale skojarzyłam po skrzypku ef a tale of melodies - jeden z kadrów jest niemal identyczny, więc to chyba to. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 13-03-2013, 15:14
|
|
|
Dzięki, szybcy jesteście |
|
|
|
|
|
Szczur
Gość
|
Wysłany: 20-03-2013, 20:26
|
|
|
Witam. szukam anime w ktorym glowny bohater bodajze (nie jestem pewien) wraca do rodzinnego miasta po dlugiej nieobecnosci. byla tam dziewczyna, ktora grala miala wystapic w jakims festiwalu, chyba jako tancerka, miala tez problemy z ojcem
- Spoiler: pokaż / ukryj
- i podciela sobie zyly w wannie
|
|
|
|
|
|
kimonochan
|
Wysłany: 22-03-2013, 13:04
|
|
|
Witam, szukam anime, ktorego pamietam jedynie opening. Kreska dosc stara.
Chodzilo mniej wiecej o to ze 5 czy 6 dziewczyn chodzi w mundurach marynarskich (bialych chyba), plyna statkiem po morzu czy tam lataja i walcza. Nie pamietam zbyt wiele konkretow :( Opening na pewno znajdowal sie na jakiejs plycie z magazynu "Kawaii", stamtad go wlasnie kojarze.
Kazda odpowiedz mile widziana :) |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 22-03-2013, 13:22
|
|
|
kimonochan napisał/a: | Witam, szukam anime, ktorego pamietam jedynie opening. Kreska dosc stara.
Chodzilo mniej wiecej o to ze 5 czy 6 dziewczyn chodzi w mundurach marynarskich (bialych chyba), plyna statkiem po morzu czy tam lataja i walcza. Nie pamietam zbyt wiele konkretow :( Opening na pewno znajdowal sie na jakiejs plycie z magazynu "Kawaii", stamtad go wlasnie kojarze.
Kazda odpowiedz mile widziana :) |
Może to być Virgin Fleet albo Lime-iro Senkitan. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 22-03-2013, 17:25
|
|
|
kimonochan napisał/a: | pening na pewno znajdowal sie na jakiejs plycie z magazynu "Kawaii", stamtad go wlasnie kojarze. |
To raczej na pewno, zgodnie ze wskazaniem powyżej, Senkitan. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|