Kto mi powie... [Manga i Anime] |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-10-2011, 21:38
|
|
|
Obejrzyj jeszcze pierwszy odcinek drugiej serii (czyli Bamboo Leaf Rhapsody), gdyż film mocno nawiązuje do zawartych w nim wydarzeń. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 05-11-2011, 15:36
|
|
|
Kiedyś na hyperze widziałam kilka odcinków fullmetal panic i nie przypadły mi do gustu, jednak potem widziałam scenę w klasie jak ta główna bohaterka wzięła jakiegoś ucznia i zaczęła nim kręcić dokoła jak karuzela. Ktoś wie która to była część? Słyszałam, że jedna seria jest bardziej komediowa od innych, czy możecie mi ją wskazać? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-11-2011, 16:01
|
|
|
FMP? Fumoffu.
Moim zdaniem zdecydowanie najlepsza. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 06-11-2011, 08:52
|
|
|
To chyba to |
|
|
|
|
|
Magiel
|
Wysłany: 09-11-2011, 16:02 Torba na zamowienie gdzie kupic?
|
|
|
Nie wiem czy na konwentach znajde ladna torbe z Ikaros z sora no otoshimono. Wybieram sie na PAcon z 2012 w Warszawie. Kolega mi mowil ze to malo znana seria i raczej nie znajde. Doradzil mi zebym zamowil i wyslal zdjecie ze wzorem. I pytanie: gdzie zamowic? ile bedzie to kosztowac? czy bede mogl zobaczyc na zdjeciu jak wyglada? |
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 09-11-2011, 21:26
|
|
|
Jeśli będziesz zamawiać tak, żeby zrobili specjalnie dla ciebie, to na zdjęciu raczej nie zobaczysz jak wygląda, bo nie będą robić próbki. Zwykle nie robią przy pojedynczym zamówieniu. Generalnie to chyba najlepiej by było kupić "gładką" torbę i przejść się do którejś z drukarni oferujących nadruk na koszulkach itd. Powinni to bez większych problemów zrobić. Poszukaj w necie, gdzie najbliżej w twojej okolicy znajduje się jakaś firma oferująca tego typu usługi i się tam zapytaj. |
|
|
|
|
|
Magiel1
|
Wysłany: 14-11-2011, 17:56
|
|
|
Wiec znalazlem na allegro takie cos:
http://allegro.pl/foto-torba-na-laptopa-z-twoim-nadrukiem-zdjeciem-i1905967653.html
Akcja zakonczona ale 1 osoba kupila to pewnie jak napisze to beda miec. Co o tym myslicie oplaca sie? I czy nie rozwali sie za szybko? A nadruk nie zniknie po tygodniu? Mam laptopa, ale glownie torba do ksiazek do szkoly. Sa inne ale ta mi sie najbardziej podoba, bo jest podluzna a nie kwadratowa ze tak powiem. |
|
|
|
|
|
Luik
|
Wysłany: 17-11-2011, 10:49
|
|
|
Co do wytrzymałości "nadruku" to bym się za wiele nie spodziewał. To zazwyczaj coś w rodzaju wprasowywanej nalepki. W zależności od jakości maszyn używanym może zacząć się dość szybko strzępić, czy łuszczyć w skutek wilgoci, czy częstego zginania/ocierania, albo też nawet odejść w całości. Problem jest tylko z tym "dość szybko", bo to zależy od jakości wykonania i natężania czynników niszczących, że się tak wyrażę. Może to oznaczać miesiąc, a może rok. Trudno powiedzieć. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 08-12-2011, 14:33
|
|
|
Pytanie
Ktoś wie jakie są nagrody za konkurs cosplay? Bo ostatnio zaczęło nurtować mnie z deczka te pytanie |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-12-2011, 14:50
|
|
|
Boże, Repli, ROZWIŃ.
Na konwencie w Pcimiu Dolnym, w Los Angeles, w Tokio? Poza tym, że jaki sponsor i organizatorzy, takie nagrody, jak wszędzie... |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 08-12-2011, 17:02
|
|
|
No chyba logiczne że chodzi o polskie konwenty, i żeby wymienić parę przykładów noo >.<
No ale załóżmy, że na tych na których byłem - Niucon, Baka, Magicon <będę > |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Rav
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-12-2011, 17:01
|
|
|
Rav napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=-b-RH2mxJok&list=FL7AV3nsoPrEWv6u9OdUMSyA&feature=mh_lolz Czy może mi ktoś zidentyfikowac wszystkie anime posklejane w ten zlepek? |
Litości, przecież wszystkie anime są wymienione na końcu AMVki..... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Psyh
|
|
|
|
|
Enevi