Powiało romantyzmem...^^ |
Wersja do druku |
evil-witch
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:55
|
|
|
Rany.....powiało romantyzmem ;_;.....też chce chłopaka _-_ |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:56
|
|
|
hehe evil a moze dziewczyne????????? buahahhah^^ Tak wogole zajrzalam sobie przed chwila na Twoj blog^^ Po co Ci chlopak ???!!! |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 22-06-2003, 17:59
|
|
|
No jak to ? Żeby sie wyżyć :twisted: Uhuhahahahahhahahahaha ;D |
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 22-06-2003, 20:12
|
|
|
ahia...takie mysli nieczyste Ci chodza po glowie :>>> ehhh....toc Ty czarownica to sie nie dziwie;PPP No to na co czekasz????????? |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 23-06-2003, 08:54
|
|
|
Aż jakiś frajer zaproponuje mi chodzenie ;P. Jak to bedzie bezmózgi przystojniak to sobie prprubuję na nim zaklęc ale jak to bedzie przystojniaczek i geniusz to może dam mu spokój :]
[edit=Avellana] Przypominam o temacie... Na dyskusje tego typu proponuję założyć osobny topic w Pokoju Walk - o ile odczuwacie taką potrzebę. |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 23-06-2003, 15:33
|
|
|
Dobra Avellana a juz sie tak rozkrecalysmy...hehe...no trudno evil powiesz mi o tym na jakims innym temacie...hmmm...^^ |
|
|
|
|
Mariselle de Coresto
Dołączyła: 24 Maj 2003 Skąd: Świątynia Iljs w Aven Status: offline
|
Wysłany: 24-06-2003, 14:44
|
|
|
Wszyscy tu mówia o tym kto do kogo pasuje-np. Lina i Zell-a kto do kogo nie pasuje-np. Lina i Garry- a przeciez ludzie (i nie-ludzie) raczej nie dobierają się "kto do kogo pasuje" ,tylko albo właśnie na odwrót, albo z tym kogo kochają -co właśnie raczej jest na odwrót-a tu działaja juz inne czynniki udowodnione naukowo^^, ale nic nie przytocze-ewentualnie załorze osobny topic.
A tak dokładnie do tematu, to jestem za parą (oprócz Fili i Xella) Filia - wiem, wiem że on nawet tego nie dotkneła - ( ewentualnie może być Lina, bo miała go w rękach i nawt urzyła) i Galvea (czy jak to sie tam pisze, no tan łuk starożytnych smoków)
I czy mi się wydaje, czy nikt nie wspomniał o parze Eris i Rezo?
Jeśli tak to nie wiem czemu, tworzyliby przecież taki zgarny duet.........
Albo Xell i Zellas?-nie!! dobra tylko zartowałam !! Odwal sie Zellas! |
_________________ Wartość życia stanowi to,
za co można je oddać,
za co chce się umrzeć.
M.Dąbrowska |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 24-06-2003, 16:00
|
|
|
Eris i Rezo??? Eris byla zbyt ulegla dlatego ta para by dlugo nie przetrwala... |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 25-06-2003, 21:30
|
|
|
Mi się podoba para Zelas / Xell, ale tylko pod warunkiem, że to związek cielesny. Z tego, zuważyłam na fanfiction.net, wychodzą najlesze ficki^^ |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 25-06-2003, 22:23
|
|
|
Jezeli o Xella chodzi to On tylko ze mna moze;PPP |
|
|
|
|
Indrani^^
|
Wysłany: 30-07-2003, 10:03
|
|
|
Moja ulubiona para to Zel & Amelia FOREVER!
Maja zawsze takie czaderskie scenki raem i są tacy zgrani... |
_________________ [color="violet"]OHOHOHOHO! Jam jest wszechpotężna![/color] |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 30-07-2003, 10:27
|
|
|
Zwyczajowo jestem bardzo spokojny, ale wyczulony na jakiekolwiek pary z Xellem- on jest Mazoku! Nie czuje uczuć, pożądania, miłości, nienawiści, jest bezpłciowy itp.! Z Filią i Xellem już se moglibyście dawno dać spokój, a ty, Dośka, mnie tym bardziej nie rozwalaj - i Xell i Zellas to Mazoku, to działa tylko w ficach... :)
Nie ma bata na Zubata! ^_^ |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Indrani^^
|
Wysłany: 30-07-2003, 12:22
|
|
|
Może Xellos jej nie kocha Fili... Może bardzo ją lubi... Za to Filla może coś do niego czuć |
_________________ [color="violet"]OHOHOHOHO! Jam jest wszechpotężna![/color] |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 30-07-2003, 12:51
|
|
|
Jestem w stanie zrozumieć łączenie Fili z Valem ale nie z Xellosem
Jedyne co ich ze sobą łączy to chyba wzajemna nienawiść wojna i obrzydzenie więc jaki tu sens?
Bo dla mnie poruwnywalny co Amelia okradająca, oj przepraszam rekwirująca łupy złodziejom po rozmowie z LINĄ... |
|
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 30-07-2003, 13:26
|
|
|
Nie jestem w stanie zrozumieć łączenia Filli z Valem (Ech, w tym przypadku Filia się co najwyżej w swoim stylu się rozkleja.... wkońcu jej rasa wymordowała wszystkie starozytne smoki, biedny mały Val ... i tak dalej)
Nie rozumiem łączenia Filli z Xellosem (Xellos to Mazoku wiec....reszte wnioskowania przeprowadzcie sami....). Gdyby coś łączyło tych dwoje dano by więcej do zrozumienia w TRY a ja takich scen nie widziałem (NIE JESTEM ŚLEPY..tak na wszelki wypadek od razu oznajmiam) |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
|