Powiało romantyzmem...^^ |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-06-2003, 19:33
|
|
|
A wiecie, że mój ulubiony fanfik opiera się na parze Zel+Sylphiel? :> [notabene, o dziwo ani a nim, ani za nią szczegolnie nie przepadam]
To nie jest aż tak absurdalne, jak by się mogło wydawać! Sylphiel jest wrażliwa, subtelna, taktowna i w gruncie rzeczy naprawdę stanowi ciekawe połączenia z zakopleksionym Zelem... ^^
Podobnie, jak nie jest absurdalna para Lina+Xellos, chociaż nigdy nie udało mi się do niej przekonać - co ja na to poradzę, że zawsze mam wrażenia, ze jego miejsce jest przy Filii? :P
[to samo co do Filii+Vala - pasują! BARDZO pasują! Ale jak dla mnie to nie jest "TO" :>]
Crofesima, te parki sa piękne! :P |
|
|
|
|
|
Sore
Dołączyła: 05 Mar 2003 Skąd: też zarąbista żółta planetka^^ Status: offline
|
Wysłany: 10-06-2003, 07:00
|
|
|
.... wiecie co... tak sobie myślę... że fajną parę ti stanowili jeszcze Wrumugum i Zangi, hje, hje, hje 8)... |
_________________ sore wa himitsu desu^^
Wiecej fanfików z Zelem i Amelią!^^ |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 11-06-2003, 07:55
|
|
|
Sore...nie załamuj człowieka...Wrumugun wygląda na mnicha i chyba nie może mieć dzieci z Zangim :P (a kto tu mówił o dzieciach..dzisiaj coś mi wali na mózg) |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 21-06-2003, 12:37
|
|
|
A ja teraz ju.z kocham tylko R/N i K/M. Czasami idą dobre M/R i K/C
(R- Rail
N- Nina
K- Kane
M- Milly
C-Canal)
Skandal - znam hi9stoerię Canal ,ale jest przepiękna i naprawde wzrouszająca...Buuuu |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 21-06-2003, 13:18
|
|
|
Wrumugun i Zangi??? O nie^^ Niech juz Zangi lepiej z Martina zostanie i bedzie spokoj ehehe^^ Ale Xellos i Valgarv to bylaby swietna para^^ Albo Lina i Xellos...Tez dobra kombinacja^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 21-06-2003, 15:15
|
|
|
Kombinacja najlepsza Lina i Xell, Goury i amelka, Sylphiel i Zel, filia i Jiras oraz Valagrv dzieciak |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 21-06-2003, 15:44
|
|
|
Do&ka napisał/a: | Kombinacja najlepsza Lina i Xell, Goury i amelka, Sylphiel i Zel, filia i Jiras oraz Valagrv dzieciak |
Nie ja sie z tym nie zgadzam...hmmm...Gourry do Ameli zupelnie odpada...Gourry i Sylphile^^ A dla Xellosa to Valgarv-musi byc troche yaoi nyuuu^^ Lina wtedy z Zellem moglaby byc^^ A Amelia...hmmm... z Philia??? Buahahhahaha^^ No zeby yuri tez nie zabraklo hihi^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
Dołączyła: 12 Kwi 2003 Skąd: A bo ja tam wiem O.o? Status: offline
|
Wysłany: 21-06-2003, 16:51
|
|
|
A co myslicie o yaoi Zangi & Gourry ? Czytałam takie ficki... zreszta ja w ogóle czytam za duzo ficków yaoi i mam uraz ^^ napiszę coś niedłguo yaoi, jak skończę Gaava-Michała Wiśniewskiego, nxtgnr, Koniec i parę innych ^^ |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 21-06-2003, 16:56
|
|
|
Zangi & Gourry??? Nie...nie widzi mi sie to w ogole...oni juz bardziej pasuja jako bracia hehe^^ Czarna owca & Biala owca buahhahaha^^
^^ |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:38
|
|
|
Ja ZNAM YAOI xELL I vAL, ale jesli tak... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:39
|
|
|
Do&ka napisał/a: | Ja ZNAM YAOI xELL I vAL, ale jesli tak... |
Xell i Val??? To najlepsze rozwiazanie...oni musza byc se razem^^ |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:42
|
|
|
O.o.......jak już jesteśmy przy temacie yaoi to zejdźmy na yuri... :P...moim zdaniem the best jest para Lina i Naaga albo Lina i Martina :P |
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:45
|
|
|
Nie przepadam za yuri ehhh...ale Naaga i Lina moze byc...wez tam mi o Martinie nie przypominaj ihhh...^^ |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:51
|
|
|
ja nie przepadam ani za yuri ani za yaoi. I tak czytam zawsze to co mi w łapki wpadnie bo nie dostaje kieszonkowego i nie mam za co kupowac mang ==.....musze myć samochody rodzicom ==...a wracając do tego że prawdopodobnie bohaterowie Slayersów w wiekszości są hetero to fajna para by była z Zela i Liny. |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 22-06-2003, 16:53
|
|
|
No Zell i Lina spoko pasuja do siebie...^^bardziej niz Gourry i Lina^^ |
|
|
|
|
|