Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
kim chcielibyscie byc z Slayersow? |
Wersja do druku |
g_v_s
|
Wysłany: 09-06-2003, 06:33
|
|
|
Heh, Xellem oczywiście! Mimo że musi wypełniać rozkazy, ma potworną moc! |
_________________ Multiworld Project
Ostatnio zmieniony przez g_v_s dnia 09-06-2003, 07:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 09-06-2003, 06:56
|
|
|
Wiem wiem Nir,no ale jak jush kims byc to Zellas bo ma sie pod butem Xelossa ^^ |
|
|
Nirra
Dołączyła: 02 Cze 2003 Skąd: z otchlani ciemnosci^^ Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2003, 08:12 kim chcielibyscie byc z Slayersow?
|
|
|
fajne podejscie Noire:D |
_________________ Nie normalni proszeni sa o nie dotykanie mnie!!!
Obawiam sie,ze moge od nich dostac grzyba!!
^ ^
L
______ |
|
|
|
|
Amelka
|
Wysłany: 09-06-2003, 10:35 Slayers
|
|
|
Ze Slayersów chciałabym być Amelią lub Zelgadisem, ponieważ ich najbardziej lubię^^. |
Ostatnio zmieniony przez Amelka dnia 08-09-2003, 16:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 09-06-2003, 10:51
|
|
|
Ja bym chciała być oczywiście LON 8) wywaliłabym Xellosa bo go nie lubie. :twisted: |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Mariselle de Coresto
Dołączyła: 24 Maj 2003 Skąd: Świątynia Iljs w Aven Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2003, 17:08
|
|
|
no i znowu sie z Tobą zgadzam Noir! Jeśli nie Filią to moge byc Zellas, naprawde fajnie byłoby pomiatać Xellem :D , mieć taką moc, "prawie" rządzic światem a w pierwotnej formie być wielkim wilkiem!!!!!!^_^ |
_________________ Wartość życia stanowi to,
za co można je oddać,
za co chce się umrzeć.
M.Dąbrowska |
|
|
|
|
Mariselle de Coresto
Dołączyła: 24 Maj 2003 Skąd: Świątynia Iljs w Aven Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2003, 17:11
|
|
|
Jacie, my to naprawdę chyba powinnyśmy być siostrami. Nie dość, ze się czasem ze sobą zgadzamy to mamay takie same zyczenia........ |
_________________ Wartość życia stanowi to,
za co można je oddać,
za co chce się umrzeć.
M.Dąbrowska |
|
|
|
|
Nirra
Dołączyła: 02 Cze 2003 Skąd: z otchlani ciemnosci^^ Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2003, 17:28 kim chcielibyscie byc z Slayersow?
|
|
|
Ja LON nie lubie,ale fajnie by bylo miec jej moc^^i pomiatanie Xellossem mogloby byc nawet spox,chociaz go lubie^^ |
_________________ Nie normalni proszeni sa o nie dotykanie mnie!!!
Obawiam sie,ze moge od nich dostac grzyba!!
^ ^
L
______
Ostatnio zmieniony przez Nirra dnia 21-06-2003, 17:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2003, 17:38
|
|
|
nikt jeszcze nie napisał, że chciałby być Amelią? a to ciemu? :D no to ja jestem Amelią!!! ( chociaż przyjaciel upiera się, że mam charakter Liny... :lol: ) ale tso mi tam... bo ja kce buć iz Zelemmmm moim... 8) |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-06-2003, 19:05
|
|
|
jadz_i_ka! Zell jest mooj!
Kiedyś chciałam być Amelią, ale stwierdziłam, że do niej nie pasuje...
wiem, że to mało oryginalne, ale chyba jednak pasuję do Liny... i wcale nie dlatego, że jest główną bohaterką...
(Miało byc bez takich nieinteresujących innych użytkowników wstawek! - dop. Ka_tka) |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-06-2003, 19:23
|
|
|
Ja mam dwa typy. Co nie znaczy, że do nich pasuję - w końcu mamy temacik "kim chcielibyśmy być", nie? ^^
Po pierwsze Zellas - mieć duuużo mocy, Xellosa na zawołanie, własną wyspę, do tego pewnie dużą chatę, służbę, wilki... Ach, co za życie! I jeszcze móc sobie poknuć i popatrzeć, co z tego wychodzi... :>
A po drugie - Amelcia! Nie, żebym jakoś szczególnie przepadała za Zelgadissem, ale popatrzcie, jakie ma dziewczyna fajne życie! :> Brak problemów z kasą. Może wychodzić, kiedy chce i gdzie chce. I wierzy, że świat jest piekny, a ludzie dobrzy, bo chyba jeszcze nikt jej nie uświadomił, że to nie zawsze prawda. Życie w błogiej nieświadomości ma tyle zalet... ^^
No, ewentualnie niezidentyfikowana istotka, która ma wystarczajaco mocy, żeby nic jej zbyt łatwo nie załatwiło i wystarczająco luzu, żeby robić, co chce :> I za nic na swiecie nie chciałabym być Xellosem - uwielbiam go, ale wypełniać rozkazy jakiejś baby... W życiu! A gdybym musiała wybierać, do kogo jestem podobna, pewnie padłoby na Filię... :D |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 09-06-2003, 19:38
|
|
|
wiesz co, Serika? ty umiesz człowieka do wszystkiego przekonać! Nawet nie pomyślałam o tych wygodach w zyciu Amelci... przerzucam sie z gusta na gusta ^^ jezeli ci to odpowiada... :?
Może ewentualnie jakąś smoczycą, ale nie Złotym smokiem a jakimś zupełnie nie odkrytym... takim nowym... może Srebrnym?
Z.: FISTASZKI!
tł.: chyba juz prędzej sino-papuzianym |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 10-06-2003, 20:34
|
|
|
Faktycznie można szybko zmienić zdanie...no cóz ja jednak pozostane przy tym że chce być LON bo w końcu ona też ma Xella na posyłki...
w końcu musze sie na kimś wyżyc... |
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 10-06-2003, 20:54
|
|
|
<Croff podczołguje sie na kolanach pod nogi kat_ki, całuje jej buty, turla się...>
PRZEPRASZAM! JUŻ NIGDY NIE BĘDĘ! WYBACZYSZ?... (wstawiłabym tutaj obrazek, ale ich nie ma ^^)
LON... interesujące... cóż, nigdy bym w sumie nie wystąpiła w serialu, nie poznałabym naszej kochanej paczki.. niee... |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 11-06-2003, 07:46
|
|
|
nom dlatego właśnie to coś dla mnie :D...wiodłabym spokojne życie z dala od fanów...ale gdybym nią została to by sie na świecie masakra działa (zrymowało sie ^^''). w tym przypadku raczej dobrze że życzenia sie nie spełniają.. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|