kim chcielibyscie byc z Slayersow? |
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 31-03-2004, 08:40
|
|
|
Jednak Lina... czysta moc oprawiona we wredną rudą nastoletę^^
Ma bliskie kontakty z Zelam i Xellosem^_______________^
tylko ten Gourry.......= = |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 01-04-2004, 18:38
|
|
|
gourry do niej pasuje jak ulał^^ za dużo tej mocy dla niej^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-05-2004, 17:44
|
|
|
A jabym chciała... (mieć długie nogi-dop. X) Zamknij się X!! No więc chciałabym... (mieć długie włosy-dop. X). No i co ja mam zrobić z tym X-em? Kontynuujmy: chciałabym... (być silna!-dop. X) Już jestem silna świrze, chcesz sprawdzić? A ja to chciałabym... (się zakochać-dop. X) ZAMKNIJ SIĘ TY!!! No ale w sumie on ma rację, ten X... Wniosek: chciałabym byc Filią ^^. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 22-05-2004, 17:54
|
|
|
Filia to ciekawe^^ to będziemy mialy ciekawe dyskusje bo ja już mam coś z *_*Xellosa*_* XDDDD |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 22-05-2004, 17:57
|
|
|
Czy powinnam się bać? Bo jeśli tak, to już zacznę trenować ^^. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 22-05-2004, 18:01
|
|
|
jeśli lubisz *_*Xellcia*_* to się nie musisz bać^^
ba to ma nawet zalety potrafię zachować tajemnice^^ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 22-05-2004, 18:05
|
|
|
Zaczynam się bać. Wprawdzie lubię Xella, ale nic i nikt nie pobije Zelgadisa. Ostatnio kłóciłyśmy się (o, pardon, prowadziłyśmy ożywioną dusykusję) o tym z moją koleżanką. Nie doszłyśmy do porozumienia. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 18:21
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | ale nic i nikt nie pobije Zelgadisa |
Chlip!*łezka wzruszenia* Tak jest Mai!!!!! (tylko po ręczniczek do łez polecę)
Tak, tak!!!!!*_* |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 05:39
|
|
|
XDD ożywioną dyskusję??
nie wiesz co by się tu działo gdyby ktoś obraził *_*Xelloska*_*
lubię Zela ale on się za bardzo użala nad sobą^^''
[edit=Avellana] Albo mi się zdaje, albo od dyskutowania o tym, którego pana lubi się najbardziej, jest jakiś inny topic... Przeczytajcie sobie tytuł tego i przemyślcie sprawę, ok? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-05-2004, 19:39
|
|
|
Nie powiem, że chciałbym być w jego sytuacji, ale Zel jest do mnie najbardziej podobny charakterem. Tak samo ponury i tak samo "rozmowny". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bothi
|
Wysłany: 29-05-2004, 17:50
|
|
|
Ja oczywiście chciałabym być Nagą. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 29-05-2004, 18:00
|
|
|
podstawowe pytanie...dlaczego?? moze troszeczkę wyjaśnisz ten wybur^^ |
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 29-05-2004, 18:28
|
|
|
Jak to dlaczego? Ja bym chciała mieć taki głoooooooos XD Bwehehehe XD
A tak w ogóle... to chciałabym być mazoku ^^ |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 29-05-2004, 18:51
|
|
|
głos?nie lepiej śmiech przez który wszyscy uciekają?:P
ale wybór faktycznie lepiej uzasadniać:P
a w MAzoku to nie widze niczego nadzwyczajnego...(chyba że takim słabym i ledwo myślącym (nie pełnej krwi):P) |
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 29-05-2004, 18:56
|
|
|
Nie, mazoku takim jak Xell.. chciałabym umieć tak manipulować ludźmi i mieć taki uroczy uśmiech ^^
A poza tym, to chyba chodziło ci o mazoku niższej rangi? |
|
|
|
|
|
|