kim chcielibyscie byc z Slayersow? |
Wersja do druku |
Advent Child
ilul :)
|
Wysłany: 15-06-2007, 03:50
|
|
|
Gourry fajnie miec taka dziewczyne jak lina :d Nikt Cie nie ruszy ^^ Do tego ten swiatlo mieczyk (po mijajac fakt ze zabrali mu go w ostatnim odcinku Try ;p) |
_________________ Ilul :)
Give a reason for life ^^ |
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 10-08-2007, 13:29
|
|
|
Xellos. Chciałbym mieć te przymrużone oczka :D A dlaczego? Sore wa himitsu desu(jakże oryginalne :P). |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Martina Zoana
|
Wysłany: 22-06-2008, 11:21
|
|
|
<mysli> wybieram Zelgadisa |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-06-2008, 12:11
|
|
|
A może by tak napisać dlaczego? Bo w tej chwili post kwalifikuje się jako spam, na mocy punktu 9. i 10. Konstytucji Forum Tanuki. Naprawdę tak trudno jest uzasadnić swój wybór? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Martina Zoana
|
Wysłany: 10-07-2008, 09:40
|
|
|
Ponieważ jest chimerom przez co wyróżnia się od innych wyglądem oraz umiejętnościami ;p |
|
|
|
|
|
Airyx
Wredny Kapłan
|
Wysłany: 05-09-2008, 17:16
|
|
|
Oczywiście, że chciałbym być Xellosem! Ma świetny charakter, wielką moc, służy interesującemu Lordowi, no i ten jego standardowy tekst... Zdecydowanie Xellos - moja ulubiona postać ze Slayersów. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2008, 23:08
|
|
|
Ja raczej czerwonym kapłanem, fajnie był przedstawiony i opisany.
Biedny ślepy facet który wszystkich potrafił uleczyć oprócz siebie, zawsze mu jeszcze towarzyszyła klimatyczna muzyczka.
Mogę się nawet miedzy nim a mną doszukać wspólnych cech ;-). |
|
|
|
|
|
Żan
Czy to sen czy wizja?
|
Wysłany: 22-06-2009, 11:54
|
|
|
Pewnie,ze Lina ^^ |
_________________ z a n |
|
|
|
|
Pawonashi
Głodny pseudo czarodziej
Dołączył: 21 Lip 2009 Skąd: Podchwytliwe pytanie... xD Status: offline
|
Wysłany: 21-07-2009, 22:48
|
|
|
Jakby Lina była facetem... eee, nie, lepiej nie... gdybym ja był dziewczyną...
...
Taa... Bez kombinowania. Zelgadis! |
_________________ Wolność daje ci prawo do robienia wszystkiego, co chcesz, ale nakłada na ciebie nakaz nie naruszania wolności innym (takie rozmyślania... ^^)
A poza tym, to zjem słoik łoju i PĘDZĘ DO BOJU! - Zel rządzi :D |
|
|
|
|
Shinku
UWAGA! TSUNDERE!!
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-08-2010, 12:21
|
|
|
Odpowiedź jest jedna:LINA - mam równie wybuchowy charakterek jak ona ;] |
_________________ INUYASHA:OSUWARI!!
|
|
|
|
|
ISKIERKA
|
Wysłany: 24-08-2010, 14:17
|
|
|
Ja osobiście chciałabym być sobą ale posiadać zdolności Liny. To by było nie złe połączenie . |
|
|
|
|
|
Goromakimuro
|
Wysłany: 10-09-2010, 00:13
|
|
|
Amelia albo Naga. Dlaczego one, spytacie... No cóż, w przerwach między bawieniem się własnym biustem, pławieniem się w zamkowych luksusach (Amelia) i popijaniem alkoholi (Naga) mógłbym łazić i bezkarnie okładać pięściami i obrzucać magią każdego kto na mnie krzywo spojrzy w imię sprawiedliwości, bądź własnej kieszeni :)
A na poważnie - Xellos lub Zelgadis. Teleportacja mazoku jest cool! W zasadzie będąc członkiem tej rasy w ogóle nie musiałbym wyłazić z astrala, gdybym miał na to ochotę. Poza tym Xellos ma taką siłę rażenia, że jednym kichnięciem może zdmuchnąć coś w stylu armii złotych smoków.
A Zelgadis... no wiem że jest brzyyydki, ale za to jaki kozak. Chodzący czołg ze świetnymi umiejętnościami władania mieczem i magią, a na dodatek ma tyle oleju w głowie co Lina (jak nie więcej). A na krzywą mordę zawsze kaptur można zarzucić i spokój ^^ |
|
|
|
|
|
iedliqasiek
|
Wysłany: 30-01-2011, 12:21
|
|
|
Tak krzywa morda potrafi być fajna xP
Ja chciałabym być Liną bo ma cholernie mocną psychikę, świetny charakter i jest silna.Sama doskonale poradziłaby sobie na świecie.Nawet to, że potrafi być czasami apodyktyczna dużo jej daje :] |
|
|
|
|
|
byczusia
|
Wysłany: 07-10-2011, 22:11
|
|
|
Hmm
Ja bym chciała być Amelią, bądź Liną. Amelią, hmm fajnie by było być księżniczką, do tego biała magia to coś co lubię
A Lina, chyba tłumaczyć nie muszę. Ale warto by było. Bo ona jest potężnym magiem.
Gdybym byłą facetem to stanowczo Zelgadisem: za tajemniczość i za rozsądek. |
|
|
|
|
|
|