Z Naagą, z grupą czy jeszcze inaczej??? [uzasadnienie] |
Z kim kontunuacja? |
Lina i Naaga |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i Grupa |
|
73% |
[ 19 ] |
Lina i jeden wcześniejszy bohater |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina sama |
|
0% |
[ 0 ] |
Lina i ktoś nowy |
|
7% |
[ 2 ] |
Bez Liny >najgłupsza opcja = ="""< |
|
19% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 04-05-2004, 14:14
|
|
|
Yume!*_* Precz z Gourrym!!!! TAK, TAK!!!!!
Do Ame się już przyzwyczaiłam (Co ja mówię???) Byle się do Zela nie kleiła >_< Może sobie być z Gourrym;P Jak tak to on może zostać^^
No mniejsza.
Zgadzam się z wykluczeniem Naagi!!!
Slayers Love??? Byłoby pełno kłótni bo fani nietypowych parek >macha łapką< byliby niezadowoleni^^ |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 04-05-2004, 18:04
|
|
|
Oj, ja to sobie wyobrażam takie pomieszanie z poplątaniem, że wszyscy byliby usatysfakcjonowani... aluzja tu i ówdzie i już jesteśmy hepi^^ |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-05-2004, 18:35
|
|
|
To dopiero by była deprawacja nieletnich jakbyś chciała dogodzić fanom każdej pary^^. Trójkąty i czworokąty normalnie:P. I jeślki wymienic wszystkie pary to LOVe nie pasuje bo żadna para nie miałaby większej roli w fabule.
Xellas - tylko nie zrób tu drugiego pola bitwy o tę parę:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 04-05-2004, 18:58
|
|
|
Nie, to byłyby różne rodzaje i oblicza miłości XDDD. Np. miłość rodzicielsko-kaziriodcza (Ame i Fil, Filia i Val), miłość toksyczno-destrukcyjna (Filia i Xell), miłość zgoła intelektualna (Lina i Zel), miłość nieodwzajemniona (Sylphil i Gourry), miłość opiekuńczo-romantyczna (Zel i Ame, Lina i Gourry), miłość "holenderska" (Gourry i Zel, Gourry i Zangulus), miłość idylliczna ^^" (Martina i Zangulus). Mam wymieniać dalej?^^
Ale macie rację - cos takiego nie miałoby prawa zaistnieć. Wszak co za dużo - to nie zdrowo i nie byłoby bezpiecznie wprowadzac zbyt wiele wątków do fabuły. Co zaś sie tyczy miłości - to lepiej, żeby poszła raczej w kierunku tej z NEXT (tam wszystkie niemal sceny, a nie było ich znowu tak mało, podobały mi się), niż TRY (tutaj mogę policzyć na palcach jednaj ręki te dobre). Wolałam, jak więcej było niedomówień i sprzeczności, niż wyklarowanej sytuacji... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-05-2004, 19:09
|
|
|
Ja w NEXT niedomówień nie widziałem:P. Wszystko podane na talerzu. A w TRY wadą było to, że "momenty" raziły sztucznością(scena zazdrości Liny w świątyni małżeństwa).
A co do miłości "holenderskiej" to jeszcze Zel i Xell, para z ichnich najpopularniejsza;]. |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 04-05-2004, 19:56
|
|
|
No ale jakby zrobić takie LOVE, to wyszło by to jak telenowela: "jestem zakochana w tamtym, ale jeszcze bardziej kocham tamtego!" ^^'' A takie telenowele to tylko rażą i nie można ich wziąć na poważnie ^^''
btw: nie tylko Amelka się do Zela klei - odwrotnie też czasem, i tylko mi nie zaprzeczać, bo wojna z tego wyjdzie ;P |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 04-05-2004, 20:00
|
|
|
No właśnie - nie brać tego za bardzo na powaznie, oto jest wyjście! Tylko gdyby wyszła ze Slayersów stricte parodia tego typu romansideł, to czy nie zatraciliby oni swojego charakteru? Ciężka sprawa... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 04-05-2004, 20:09
|
|
|
Jakby zaczęli mi tam łączyć niestandardowo (uwaga - za standard uważam też F/V i nie przekonacie mnie, że ona patrzy jak matka :P), to bym się chyba obraziła na zawsze na nich ^^'' A tak to na razie niestandardowcy sobie radzą z łączeniem w fickach i innych takich, standardowcy też, no i jest w miarę ok :P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-05-2004, 21:11
|
|
|
Ka_tka nie bądź betonem:]. My niestandardowi też mamy prawo do marzeń^^.
Yumegari - ano zatraciliby i to kompletnie mam wrażenie... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-05-2004, 13:21
|
|
|
Yume te parki były bardzo fajniusie^^ (niektóre)
Jakie "holenderskie"?????? Nie, nie i jeszcze raz NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Faktycznie by się tasiemiec zrobił^^
Zgadzam się z Ysenem-> charakter bohaterów by wcięło totalnie :(
Ka_tka ->ja osobiście nie mam nic przeciwko^^ W ten sposób Xell jest wolny X3 (Zresztą już napisałam, że ładniusio by wyglądali^^)
Xellas narazie nie będzie robić wojny bo jej nie ma^^ Ale jak wróci to pojawią się w nawiasach hasła "Fi&*_*Xell*_*" |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-05-2004, 15:15
|
|
|
Wróciłam^^<niesie transparenty Fi & *_*Xell*_*> (nie mogłam się powstrzymać Chimi^^)
miłość holenderska odpada><(a Fi matrzy jak matka:P) za to reszta mi się podoba szczegónie.......miłość toksyczno-destrukcyjna^^(a jakby inaczej:P) |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-05-2004, 15:18
|
|
|
Wiedziałam, że tak będzie^_^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-05-2004, 16:02
|
|
|
a czego sie spodziewałas^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 08-05-2004, 16:07
|
|
|
Przecież napisałam, że wiedziałam, że tak będzie. Właśnie tego się spodziewałam^_^"</off>
Mi się podoba miłość intelektualna^_^ A do jakiej możnaby zaliczyć parkę L/X?;PPPP |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 08-05-2004, 23:12
|
|
|
Nie można!!! Chociaż w Next byłam za tym;P
Jak jest Filia to tylko miłość toksyczno-destrukcyjna XDDD
Ale wracając do temtu prponuję rozdzilić drużynkę na dwie grupki wtedy moglibysmy śledzić dokładniej losy poszczególnych bohaterów^^ |
|
|
|
|
|
|