Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Miłość w fanfikach |
Wersja do druku |
ka_tka
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:05
|
|
|
Nie mówię o fickach, mówię ogólnie ^^'' Ficków V/F nie czytam, bo zresztą wielu nie ma... nie rozumiem czemu, przecież taka fajna parka ^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:10
|
|
|
Ja też mówię ogólnie na podstawie zachowania z filmu^^
z *_*Xellciem*_* to ma jakąś taka dynamikę, temperament, a Valem tago nie ma>< |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:12
|
|
|
Gdzie ty w serii widzisz matkę? Ona jest stuprocentowo zakochana nooo! :P Masochistka? Lubi jak ją zmuszać do niszczenia świata? Zdaża się ;P |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:14
|
|
|
I to ma być miłość??
na końcu, nie widać jak patrzy na Vala????!!!!!!!
Wykapana mamusia!!!!!! |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:19
|
|
|
Cytat: | A wojna przecież ciekawa była, nie? ;P |
Ech i to mówi moderator:P. Anoi fajna, ja się nieźle bawiłem, ale co za dużo to niezdrowo. A jedno drugiego i tak nie przekona nie wiem jakimi argumentami^^.
Chimeria - powiedz mi wpierw, czy wogóle czytałaś kiedyś fiki Therii(jest na ff.necie ale nie publikuje tam fików slayersowych). Jak nie to dam ci adres jej strony. Co do tych na ff.necie, to tak jak ka_tka mówi - 9 na 10 właśnie o tym traktuje. Ja ci radzę autorami czytać. Najlepsze są Za Metallium(która pisze również fiki X/L), Ashe Rhyder i Eveshka, przynajmniej z tych które czytałem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:20
|
|
|
Ale weź pod uwagę, że on dorośnie :P
Na końcu może i traktowała jak mamusia, ale jaką minę miała, jak LON oddała jajko (to jajko było, bo mam zacmienie? ^^''') z Valem? No wykapana zakochana! |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:23
|
|
|
Nie to własnie była mina matki, mówiąca"moje dzieciatko jest bezpieczne"
^^'' Ona nie pasuje do Vala, pozatym on też chciał ją zabić(no może nie zabić, ale przestraszyć na pewno!!) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:25
|
|
|
Ka_tka ujmę to tak: twój syn też kiedyś dorośnie^_^. Byłabyś się wstanie w nim zakochać:P? Mówię o tym którego jeszcze nie masz oczywiście, nie żebym cię podejrzewał:D |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:25
|
|
|
Niestety mimo iż twierdzę że pasowali by do siebie <tacy ostatni przedstawicele swoich kast :), w końcu złote smoki na nowym kontynęcie zostały wymordowane> to muszę się zgodzić ona patrzy na niego raczej jako współczująca starsza siostra...
a szkoda :( |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:27
|
|
|
<Xellas patrzy morderczym wzrokiem na Zegisa>wcale nie szkoda!!
Na początku nie przeczę mogło by coś z tego wyjść, ale potem to ona zaczeła go traktować jak syna^^ |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:29
|
|
|
Ale on nie jest jej synem!! ^^''''''''''''''''''''''''
I patrzy jak zakochana nooooo! ^^''
(Ja tam też syna nie mam :PPPPPP)
dobra, nie ważne, idę na angola :P |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:30
|
|
|
Jak matka!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:31
|
|
|
Ale on jest jej synem:P. Tylko adoptowanym, a dzisiejszych czasach to żadna różnica^_^. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 27-04-2004, 16:32
|
|
|
Ooo własnie!!!! Ysen dobrze mówisz!!!!!!! |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 27-04-2004, 19:07
|
|
|
Ale to nie są dzisiejsze czasy. :P |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|