Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-03-2009, 20:54
|
|
|
Wie ktoś może jak się nazywa piosenka (ew. wykonawca), która leci w Vexille gdy, Vexille, Maria, Takashi i ten koleś (nie pamiętam jak się nazywał), patrzą z muru jak Saga z kumplami porywa kawałek robota i ucieka przez Jaguarami? |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 28-03-2009, 22:14
|
|
|
Cóż nie wiedziałem gdzie zadać te pytanie więc zdecydowałem się tu. Może mi ktoś powiedzieć czy warto zabierać się za Tsubasa Chronicle
Przeniesiono.
IKa |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-03-2009, 22:52
|
|
|
Warto Megamanie, choćby dlatego aby zobaczyć jak prawdziwy mężczyzna poświęca się dla tej jedynej, ukochanej kobiety ;-) Chociaż ty fan Rockman Exe, możesz przeżyć pewien szok, gdy zobaczysz coś innego od swojego arcydzieła, no ale ja ci to polecam. Może nie będzie za trudne. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 28-03-2009, 22:57
|
|
|
Altruista napisał/a: | choćby dlatego aby zobaczyć jak prawdziwy mężczyzna poświęca się dla tej jedynej, ukochanej kobiety |
Coś już czuje że mi to podejdzie, szukałem takiego tytułu
A teraz jeszcze pytanie drugie czy oglądać School Rumble? Bo nie wiem czy to komedia czy dramat podobny do Clannadu, więc to trochę nie na moją psychikę |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-03-2009, 23:07
|
|
|
MegamanNoTsukaima napisał/a: | A teraz jeszcze pytanie drugie czy oglądać School Rumble? Bo nie wiem czy to komedia czy dramat podobny do Clannadu, więc to trochę nie na moją psychikę |
School Rumble to już niemal klasyka szkolnej komedii romantycznej, dramatu to tam nie ma praktycznie. SR jest świetne, jeśli lubisz komedie to pozycja obowiązkowa. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 28-03-2009, 23:29
|
|
|
I( chyba) ostatnie pytanie. Czy Soul Eaher dużo różni się od D.Grey Mana |
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-03-2009, 11:40
|
|
|
IMHO tak- DGM mi si podoba, SE nie:P
Obiektywnie: DGM bliskie jest klimatom FMA i streampunku w ogóle. SE to ponoć parodia fantasy
Subiektywnie: DGM ma dużo lepsze postacie- w sensie, że wzbudzają we mnie sympatię lub antypatię, a nie obrzydzenie. |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 29-03-2009, 13:07
|
|
|
Cytat: | Cóż nie wiedziałem gdzie zadać te pytanie więc zdecydowałem się tu. Może mi ktoś powiedzieć czy warto zabierać się za Tsubasa Chronicle |
Oczywiście, że warto. :) Głównie ze względów podanych przez moich przedmówców. Jednak ja bym radził obejrzeć przed rozpoczęciem chociaż kilka odcinków CardCaptor Sakura. Wtedy będziesz czerpał o wiele więcej radości z oglądania serii. :) |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 01-04-2009, 00:40
|
|
|
Khem... Kto mi powie, jak nazywa się Pokemon z mojego avatarka? ^^' |
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-04-2009, 00:53
|
|
|
ja powiem, zwie on się #27 Sandslash, jest to wyewoluowany Sandshrew |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 01-04-2009, 00:55
|
|
|
Czy istnieje ( po dzisiejszym dniu ) taka możliwość pozostawienia Wystroju 100% Haro do wyboru w opcjach osobistych dla wyświetlania forum? |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 01-04-2009, 01:00
|
|
|
piotrekplay napisał/a: | ja powiem, zwie on się #27 Sandslash, jest to wyewoluowany Sandshrew |
Ha! Wiedziałam, ze coś z "sand". Dzięki, potrzebne mi to do tytułu :P |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-04-2009, 01:02
|
|
|
Właśnie, dobre pytanie :D jestem za, już widzę zerrorowanych ludzi na wykładach siedzących za mną kiedy przeglądam ruszowe forum :D:D:D |
_________________ ...
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-04-2009, 01:16
|
|
|
Ujmę to tak. "Tanuki MALINOWY" musi być. Kropka.
Bo do czego będę moją Lacus dopasowywać wtedy? |
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-04-2009, 01:22
|
|
|
Ja też prosiłbym kogoś o nazwę mojego pokemona ;P |
|