Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Autorytet |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-11-2006, 17:04
|
|
|
Temat pod obserwacją. |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-11-2006, 17:07
|
|
|
No niestety Lunar, ale za Abigail, sądzę tak samo. Tyle że to w ogóle jest nieistotne nawet jeśli byś rzeczywiście mówił delikatnie komuś aluzjami że się myli. Od tego są argumenty, a mówić, pisać możesz sobie co chcesz. Najwyżej będą odnośnie do poziomu konsekwencje. Najlepiej to się w ogóle nie szczycić, czy się pisze wprost czy nie, i czy tylko grupa docelowa inteligentów to zrozumie czy nie, tylko po prostu pisać co się ma do powiedzenia i tyle.
A co do flame'ow to właśnie powyżej krytykowany Twój wywód jest także typowym flame'm, toteż ktoś sam ich używający ośmiesza się jeszcze bardziej krytykując flame'y innych. W ogóle ja nie wiem jak to się dzieje, że dzięki Tobie Lunar Nezumiczny Temat pod koniec najczęściej przeistacza się w coś takiego. Tu najlepiej równanie Nezumiczny Temat + Lunar = ostra jatka:D (oczywiście to generalizacja, ale coś w tym jest) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-11-2006, 18:32
|
|
|
LunarBird napisał/a: | Ysen, wiesz jak się nazywa twój post powyżej? |
Stwierdzenie faktu, że ktoś co innego mówi, a co innego robi. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 10-11-2006, 19:13
|
|
|
Nezumi napisał/a: | LunarBird, obalę twoją teorię na temat "nauczyciel zawsze ma rację i nie należy mu zwracać uwagi" |
Niczego nie obaliłeś. Udowodniłeś tylko że jeszcze nie spotkałeś wrednego nauczyciela. Co z kolei prowadzi do wniosku że twoje narzekania są bezzasadne.
Abigail napisał/a: | Nie, robisz to w sposób pośredni, ale wyjątkowo klarowny i na pewno nie uprzejmy. |
Sorry ale nie znam kropli i kiedy stwierdził że dużo wie to miałem pełne prawo mu nie uwierzyć na słowo.
Ysengrinn napisał/a: | Stwierdzenie faktu, że ktoś co innego mówi, a co innego robi. |
Podaj cytat, gdzie i komu powiedziałem, że się myli. A jeśli nie potrafisz to nie pisz, że tak powiedziałem.
achiever napisał/a: | A co do flame'ow to właśnie powyżej krytykowany Twój wywód jest także typowym flame'm, |
Nie. Ja odpowiadałem na konkretne kwestie. A Ysen zaatakował mnie osobiście. |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 10-11-2006, 19:21
|
|
|
Cytat: | Podaj cytat, gdzie i komu powiedziałem, że się myli. A jeśli nie potrafisz to nie pisz, że tak powiedziałem. |
Ja nie o tym. Piszesz, że należy grzecznie pytać ludzi z większą wiedzą czy mogliby wyjaśnić bo czegoś nie rozumiesz. Nie stosujesz tego w praktyce, bo jakoś nie spytałeś tak nigdy żadnego z licznych na forum biologów, za to podważałeś całą ich wiedzę, podobnie jak użerałeś się ze mną o kwestie prawne, nie mając wielkiego pojęcia. Jesteś więc grzeczny tylko względem nauczycieli i egzaminatorów, bo w ich przypadku twoja bezczelność mogłaby się źle skończyć. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-11-2006, 19:21
|
|
|
Stiwerdziłem, że mój post już jednak mógłby mieć zalążki flejma więc usunąłem treść. Mam nadzieję, że nikt nie przeczytał :P:P |
_________________ ...
Ostatnio zmieniony przez Vodh dnia 10-11-2006, 19:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
|
Wysłany: 10-11-2006, 19:28
|
|
|
Vodh napisał/a: | Który fragment (konkretnie) odbierasz jako atak? |
Po pierwsze oczywiste jest że post był pisany pod wpływem gniewu i to widać. Po drugie jak ktoś mi pisze że dbam tylko o własny tyłek to jak ja mam to nazwać jeśli nie wycieczką osobistą?
Vodh napisał/a: | A jeżeli to faktycznie flame to chyba wykazanie, że to nieprawda powinno być, jak to z flame'ami bywa śmiesznie łatwe. |
Toteż już to zrobiłem.
Ysengrinn napisał/a: | za każdym razem mówiłeś prosto z mostu, że się mylimy, mimo iż nie potrafiłeś tego umotywować. |
Nadal czekam na cytat popierający te słowa. Bo jeśli tego cytatu nie ma, to nie mówiłem nikomu że się myli i tym samym argumentacja Ysena się sypie.
Ysengrinn napisał/a: | Nie stosujesz tego w praktyce, bo jakoś nie spytałeś tak nigdy żadnego z licznych na forum biologów, za to podważałeś całą ich wiedzę, podobnie jak użerałeś się ze mną o kwestie prawne, nie mając wielkiego pojęcia. |
Po pierwsze nie użerałem się z tobą o kwestie prawne tylko pytałem i wyrażałem wątpliwości. Nie jesteś magistrem tylko studentem, a studenci są różni. Jedyny udowodniony poziom studenta to dla mnie matura, co powyżej tego nie wiadomo. Nie miałem więc obowiązku uznawać na starcie twojej wiedzy.
A w kwestii ewolucji nie sprzeczałem się o samą teorię jeśli pamiętasz tylko mówiłem o czymś zupełnie innym.
A swoją drogą z dyskusji na temat po poście Ysena dyskusja zmieniła się na udowadnianie jaki to ze mnie hipokryta. Co chyba demaskuje cel posta tego pana. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 10-11-2006, 19:40
|
|
|
Tak, moim celem jest wykazanie, że jesteś hipokrytą. Jak na razie skutecznie;p.
Cytat: | Po pierwsze oczywiste jest że post był pisany pod wpływem gniewu i to widać.
|
Ty jeszcze nie widziałeś mojego posta pisanego w gniewie;p.
Cytat: | Nadal czekam na cytat popierający te słowa. |
Służę. Cytatów Ci u nas dostatek.
log.#tanuki.pl.15.10.2006.rar Sławetna o ewolucji dyskusja |
Pobierz Plik ściągnięto 1030 raz(y) 64,56 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 13-08-2007, 15:44, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 10-11-2006, 20:44
|
|
|
a moim autorytetem jest zakonnica... chyba wstapie do zakonu :) - bede sie za was wszystkich modlila... dostawala malo forsy, zyla za darmo... a do tego siedziala po nocach w necie i sciagala anime :) Pss... ale luzik... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-11-2006, 21:26
|
|
|
A well nie czytałam tematu poza postem panny[???] Lili wiec odpowiadam mniej więcej zgodnie z temetem o jego treścią.
A moim autorytetem mógłby z powodzeniem by Vetinari. Jestem w stanie całowac ziemię po której stapaja tacy ludzie. Uważam że gdyby istnieli naprawdę świat byłby dużo lepszym miejscem. I dalabym sobie co nieco poodcina by choby tokiem myslenia zalicza się do ich grona trochę bardziej...
[A co do zakonnicy to nie myśl kochanie że to tak dobrze. To ciężkie życie pelne modlitwy, posłuszeństwa i wogule całkowicie nienormalne i wrażenie że będziesz mogła sobie siedzie przez całą noc w necie to calkowite zludzenie. Nie wiem ile masz lat ale ja z tego marzenia wyroslam jak tylko się dowiedziałam co to konkretnie jest zakonnica i co robi tak naprawdę. Jakieś 10 lat temu...] |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
|
Wysłany: 10-11-2006, 21:43
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Tak, moim celem jest wykazanie, że jesteś hipokrytą. Jak na razie skutecznie;p. |
Proponuję żebyś przeczytał temat. O ile nie uczono mnie innego języka to nie brzmi on "czy LB jest hipokrytą". Co więcej tak kwestia nie ma nic wspólnego z tematem, mogę być hipokrytą i jednocześnie mieć rację. |
Ostatnio zmieniony przez LunarBird dnia 11-11-2006, 13:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 10-11-2006, 23:23
|
|
|
wiem, co robi zakonnica... spokojnie... wiem tez ze takie marzenia sa nie realne... hmm... ale od zawsze pragnelam byc zakonnica... imponowalo mi to... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 11-11-2006, 09:31
|
|
|
A moge zapyta czym? Bo nie bardzo rozumiem co tu może imponowac. Z całym szacunkiem oczywiście. |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-11-2006, 10:08
|
|
|
Lila, tak się składa, że niestety, nie znajdziesz w Realu "bojowych zakonnic ratujących świat" ;) |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 11-11-2006, 11:01
|
|
|
IKuś dlaczego niszczysz marzenia?
Ale pocisze cię że służace mają abdzo podobne mundurki i mozna znaleź bojowe służace ratujące świat więc się nie martw. Takie też pewnie maja swoich Chrno. |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|