Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-07-2012, 11:35
|
|
|
Epopei amazońskiej część kolejna!!
Krótki recap poprzednich odcinków: Amazon wysyła mi laptopa z gwarantowaną dostawą na następny dzień. Laptop zostaje zgubiony, nie wiadomo czy przez Amazon, czy przez kuriera, obwiniają siebie nawzajem. Amazon przeprasza i wysyła kolejnego laptopa. Kolejny laptop dochodzi następnego dnia - ma zepsuty ekran. Amazon znów przeprasza i obiecuje szybką refundację z wysyłką na ich koszt. Z kurierem widzę się w poniedziałek - tydzień po planowanej dacie dostarczenia pierwszego laptopa. Wysyłam dziada i na razie nie ma problemów, dochodzi do Amazonu w środę.
I teraz zaczyna się obecny odcinek. Otóż Amazon obiecuje refundację w ciągu 2-3 dni roboczych. No to dałem im te 3 dni robocze, kasy nie ma. Nauczony doświadczeniem, wiedząc że w takiej sytuacji coś porządnie spieprzyli znowku kontaktuję się z customer supportem. Customer support robi wielkie oczka i mówi, że przecież dostali zwrot tylko jednego laptopa i mam się upewnić, że oba wysłałem. W tym momencie myślałem że mnie szlag trafi, wyjaśniłem panu że drugiego to oni sami zgubili i jak chcą go jeszcze zobaczyć to niech sobie wyciągają od CityLinku. Efekt? 2-3 dni czekania na refundację, podobno w ciągu 3 dni mam już bez obaw patrzeć na bank statement i kasa ma być. Grrrrrrrrrrr. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 10-07-2012, 11:58
|
|
|
I sobie suczydło wbiegło w szkło jakieś na dnie jeziorka, czego efektem jest pięknie rozcięty na pół opuszek. Krwi co niemiara na podłodze. Mam nadzieje, ze jednak obędzie się bez szycia. Czy ludzie muszą wszędzie śmiecić?! |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-07-2012, 12:52
|
|
|
Phi, rozmowa. Od czasu kiedy moja pierwsza miała miejsce po japońsku i na dodatek była rozmową grupową, gdzie obok siebie miałem Japończyka, żadne mi już chyba nie straszne. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 11-07-2012, 14:12
|
|
|
Taki miałem wczoraj katar, że aż się popłakałem. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-07-2012, 19:59
|
|
|
Posty dotyczące pracy zostały przeniesione tutaj. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|