Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Swarga
|
Wysłany: 25-08-2012, 23:58
|
|
|
Zyjemy w takich czasach, kiedy jakas komisja d/s rozwoju dzieci i mlodziezy albo inne postepowe dziadostwo mowi, kiedy i na jakie filmy moga dzieci i mlodziez chodzic. No wiec bylo tak, ze poszedlem do kina z mlodszym bratem i nas nie wpuscily dwie glupie baby, bo od 15 lat.
Poszlismy wiec na Brave'a i byl calkiem dobry musze przyznac, wiec jest jako tako ok. |
|
|
|
|
|
alosza
green coat
|
Wysłany: 26-08-2012, 00:44
|
|
|
Swarga nie pierdziel, tylko weź podbijaj grę w 3 pytania.
Życie jest piękne, bo właśnie sobie przypomniałem, że w 2 klasie szkoły podstawowej Pani mnie pochwaliła za największą ilość wypożyczonych książek z biblioteki. Tego dnia padało i czytałem historię jakiegoś rezolutnego psa bernardyna. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-08-2012, 09:35
|
|
|
Beltaine jak zwykle zagrali bosko, a sobotni dzień festiwalu okazał się szalenie udany, mimo problemów technicznych. Ot, fajnie czasem wyjść ze znajomymi, posłuchać dobrej muzyki. :) |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 27-08-2012, 18:11
|
|
|
Jak ja uwielbiam moją pracę dorywczą! Mam szczęście współpracować z cudownymi ludźmi, zawsze miło się z nimi rozmawia, a jeszcze milsze było jak stwierdzili, że stęsknili się wraz z Leosiem i kicią za mną i że jestem niezastąpiona. A poza tym zbieranie materiałów do pracy naukowej też jest fajna przygoda, nawet te ogromne sińce nie demotywują wcale a wcale. No i ja sama chyba siebie nie doceniam... ludzie oferują mi pieniądze, a mi głupio je brać, bo uważam, że moja wiedza nie jest jeszcze tak wielka, bym na nie zasługiwała.
I w ogóle baterie naładowane dolnośląskim dłuuugim wypadem wciąż są prawie pełne. Mrrrrrr. |
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 27-08-2012, 20:11
|
|
|
Nanami napisał/a: | No i ja sama chyba siebie nie doceniam... ludzie oferują mi pieniądze, a mi głupio je brać, bo uważam, że moja wiedza nie jest jeszcze tak wielka, bym na nie zasługiwała.
|
Powiem Ci komplement - powinnaś sklonować się albo rozmnożyć i przekazać swe poglądy potomstwu. Za dużo jest nieskromnych, pazernych ludzi... a tak człek odzyskuje wiarę w naszą planetę ;).
Crofesima napisał/a: | Muchozol, a z kim to zdjęcie w ogóle? |
Z Andrzejem Piasecznym. No dobra... nie :P.
Z tym Panem (pewnie większość ludzi nie kojarzy) :). Miałam przyjemność zagościć u niego ostatnio na naukach (co prawda tylko kilka dni, ale była to jedna z lepszych decyzji w mym żywocie xD). |
_________________ "Miłość jest jak gówno. Czasem wychodzi samo, ale czasami trzeba mu nadać fajne, śliskie pchnięcie." Eric Cartman |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 27-08-2012, 22:30
|
|
|
Muchozol napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i ja sama chyba siebie nie doceniam... ludzie oferują mi pieniądze, a mi głupio je brać, bo uważam, że moja wiedza nie jest jeszcze tak wielka, bym na nie zasługiwała.
|
Powiem Ci komplement - powinnaś sklonować się albo rozmnożyć i przekazać swe poglądy potomstwu. Za dużo jest nieskromnych, pazernych ludzi... a tak człek odzyskuje wiarę w naszą planetę ;). |
Ojej, dziękuję za podejrzewanie mnie o skromność :) obawiam się jednak, że w moim przypadku nie tyle o nią chodzi, co fakt iż wiem, że ktoś mi zaproponuje więcej niż ja bym zapewne zaproponowała. XD To znaczy, to takie wygodne... bo jak ktoś mi da tyle na ile sobie może pozwolić, a ja nie narzekam, bo i tak bym zapewne zrobiła to za darmo, ewentualnie mogę się mile zaskoczyć zastrzykiem gotówki.
EDIT: Bo pierwsza jazda w samochodzie~ Bo żyję, nikogo nie przejechałam i w ogóle! Chyba nie będzie ze mnie taki zły kierowca... wprost przeciwnie, strasznie mi się to spodobało. Prawie zero stresu. Parę manewrów na płytkach, zakręcanie (...czemu tak ostro zakręca nagle? xd instruktor: bo pani wrzuciła 4-kę zamiast 2-ki), przekroczenie prędkości (to już tak szybko jedziemy?) i w ogóle. A potem kazał mi wyjechać z osiedla i na główne drogi... Przejechałam rondo mogilskie i aleje omg. Ja chcę już kolejna jazde! |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-08-2012, 11:09
|
|
|
W ciągu 5 minut nad głową przeleciały mi 3 zespoły myśliwców - 5 i 2x6 sztuk, om. Nisko! :3
Szkoda, że nie mogłem sam rozpoznać co to, ale według danych to było 5 Iskier, 6 Su-22 i 6 MiG-29. Ładnie się prezentują w ciasnym kluczu. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-08-2012, 17:49
|
|
|
W radiu gadali, że miały jeszcze lecieć F-16stki. Ale niech się udławią, robić defiladę powietrzną akurat jak jestem w pracy... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-08-2012, 19:34
|
|
|
Ale one leciały NA defiladę chyba. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 28-08-2012, 19:36
|
|
|
Bo byłam dziś na w kinie, na Meridzie! Kij, ze sama, kij, że obok mnie siedział pan, który głośno i obrzydliwie non stop ciągał nosem! Ale film był świetny, o! A w dodatku miałam bilet za free xD |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 29-08-2012, 09:04
|
|
|
Bo przespałam smacznie całą noc! i nic mnie nie boli!!! ;DDD |
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-08-2012, 20:24
|
|
|
Bo kochani ludzie... są po prostu kochani. I niech tak pozostanie. |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-08-2012, 01:37
|
|
|
Co prawda miałem zbesztać świat i los po nocnym powrocie do domu rowerem (ostatnie metry mało mnie nie wykończyły), ale jakoś udało mi się doczłapać po schodach. Następnie doczołgałem się do magnetofonu i odpaliłem pożyczoną od kumpla płytę. "Sen o Warszawie" jeszcze nigdy nie brzmiał tak wspaniale. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 30-08-2012, 06:39
|
|
|
Życie jest piękne z powodu mojej wrytej w głowę pomyłki.
Prawdopodobnie z harowania codziennie przez całe wakacje, ubzdurało mi się, że wakacje kończą się wczoraj. Tym sposobem skończyłem planowane prace "do końca wakacji" i teraz mam 2 dni na spokojne dopieszczenie wszystkich niedociągnięć. Co prawda dyrekcja dorzuciła mi jeszcze dwie prace z powietrza, ale dzięki zaoszczędzonemu czasowi są one wykonalne o dziwo. Ale świętować będę dopiero w sobotę :P |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 31-08-2012, 21:58
|
|
|
Liście lecą z drzew.
Winter is coming!
I ogólna radość z ofiarą dziękczynną dla polskiej opieszałości urzędniczej. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|