Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czarna Twierdza Lewitującej We Mgle |
Wersja do druku |
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 12-06-2007, 13:51
|
|
|
- Jesli mam wyrazić swoją opinię, to mi tam te stawonogo nie przeszkadzają. Bardzo ciekawie się na nich przeprowadza eksperymnety, szczególnie transmutacje - wyciągajągam zza pazuchy małego czarnego kotka - na przykład ten efekt mi się bardzo podoba - zwierzatko, jakby potwierdzając moje słowa radośnie miałknęło. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-06-2007, 15:31
|
|
|
*szczęk szczęk szczęk trzask trzask łup*
<drzwiczki od pokoiku w bibliotece się uchyliły, kartka z napisem, że przerwa 12-ego wieczorem zostala zdjęta, po czym Melmothia wyszła z pomieszczenia, na progu prawie potykając się o duży bukiet kwiatów. Podnosi je, czyta karteczkę, uśmiecha się do siebie, mruczy zadowolona coś pod nosem, zabiera, przekopuje pokoje w poszukiwaniu wazonu, wstawia i wychodzi sie przewietrzyć>
Mężu, zapomniałam Ci powiedzieć, że mamy następne dziecko, syna, nazywa się Ewan. To tak, na wszelki wypadek mówię, jakbyś jeszcze nie wiedział :)
Co prawda pająki przydają się do różnych eksperymentów, ale nie mi. Avalia, jesteś moją bohaterką, tęp tą zarazę dalej, ale zostaw parę (wzdryga się) w piwnicach, bo to jednak dodaje uroku i niestety, ale taki zamek jak nasz powinien mieć kilka na stanie. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-06-2007, 16:22
|
|
|
Przez większość czasu byłęm kontrolującym i sprawdzałem czy wszystko działa naleeżytym porządku, a przy okazji dalej analizowąłęm mapy, któych wcześniej nie widziałęm. Potem ruszyłęm do jednego z korytarzy na 3 pietrze prawego skrzydła. skręciłęm w prawo i zobaczyłem na ścianie po lewej stronie zegar nie działający. Zmoieniłęm wskazówki zegara na 12 i otworzyły mi sie drzwi po prawej stronie. Wszedłęm przez nie i ukazało mi przed moimi oczami sala sportowa i siłownią, wraz całm sprzetem. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-06-2007, 16:34
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Mężu, zapomniałam Ci powiedzieć, że mamy następne dziecko, syna, nazywa się Ewan. To tak, na wszelki wypadek mówię, jakbyś jeszcze nie wiedział :)
Co prawda pająki przydają się do różnych eksperymentów, ale nie mi. Avalia, jesteś moją bohaterką, tęp tą zarazę dalej, ale zostaw parę (wzdryga się) w piwnicach, bo to jednak dodaje uroku i niestety, ale taki zamek jak nasz powinien mieć kilka na stanie. |
Męża już ci wcześniej poinformowałam, a jeżeli chodiz o pająki, zostawie dwa, kilak zbiore wnuczkowi do eksperymentów a reszta zginie.
-No wiec gdzie idziemy, dzieci? |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 12-06-2007, 17:07
|
|
|
W dobrym humorze po odprężającej kąpieli zeszłam na dół, gdzie zastałam niewielki tłum.
-Cześć wszystkim!- rzuciłam od razu na powitanie, po czym stanęłam z obku i przysłuchiwałam się rozmowie. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 12-06-2007, 17:12
|
|
|
- Cześć Myabi. Wracajac do tematu: może standardowo, do jakiegoś parku czy lasku, byleby na zieloną trawkę - powiedziałem kłądac sobie kotka na ramieniu. Zwierzątko skwitowało zabieg mruczeniem. |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 12-06-2007, 17:23
|
|
|
-Świetny pomysł. Może się trochę opalę przy okazji. A najchętniej to bym zjadła lody czekoladowe -wyciągnęła rękę i pogłaskała kotka |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 12-06-2007, 17:34
|
|
|
No to w droge mrukneła Avi otwierajac portal w ścianie *który nie został zamknięty*. Wesoła gromadka trafiła pod kawiarnie gdzie naturalnie sprzedawano lody.
-no moje słońca powiedzcie co chcecie, to wam kupie - stwierdziłą krótko Avi. |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 12-06-2007, 17:37
|
|
|
-Dla mnie lody o smaku mlecznej czekolady z kawałkami czekolady. Jakieś duże- wyrwałam się pierwsza. Po otrzymaniu sporej porcji zajęłam spory stolik w cieniu(było gorącu) i pomachałam pozostałym. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 12-06-2007, 17:39
|
|
|
-A dla mnie czekoladowe z polewą toffi -rzuciła Sakura, po czym usiadła obok Mary |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-06-2007, 18:16
|
|
|
Hmm...ja też tam jestem (problem z samookresleniem miejsca pobytu, ale mam wrażenie, że po wyjsciu na zewnątrz, aby się przewietrzyć zostałam porwana przez tłum).
W każdym razie ja poproszę truflowo-bananowo-czekoladowe. Bez dodatków.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- (czy tylko ja czuję sie naprawde dziwnie zamawiając lody w poscie? nawet bardziej niż pijąc niegazowaną...xD)
|
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 12-06-2007, 18:23
|
|
|
Bez większych ceregieli zaszedłem Avalię od tyłu, jedną rękę opierając na jej ramieniu, a w drugiej trzymałem znane powszechnie czarne pudełeczko, tyle że otwarte i rążące po oczach nieprzymieżając drogocenną diamentowością swej zawartości:
- To jak? Teraz go przyjmiesz? - zapytałem Avi cichym szeptem, z drobną nutką niepewności. |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 12-06-2007, 18:31
|
|
|
Na całe szczęście Avalia nie zamówiła lodów bo była pewna, że ubrudziły by jej zieloną sukiekne w które postanowiła spedzić to popołudnie.
-Hm....myśle, ze sprawa sie wyjaśniła - i w tym momęcie dziewczyna wystawiła prawa dłoń do młodzieńca. |
|
|
|
|
|
Ewan
8th Fallen Angel
|
Wysłany: 12-06-2007, 18:45
|
|
|
Lekko drżącą ręką wsunąłem pierścionek da dłoń Avi i ją ucałowałem. Gdy już się podniosłem, powiedziałem:
- Dla pani duże lody cytrynowo-miętowe, a dla mnie duze waniliowe - gdy podano obie procje, wziąłem je razem z porcją matuli, która sobie spokojnie za mną dolewitowała do stolika. |
|
|
DeadJoker
Soul Loser
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-06-2007, 18:48
|
|
|
Szczęśliwe zakończenie? Nikt nikogo nie zabija? Nikogo nie zgarnia policja? Rozczarowujecie widzów. Dla mnie sorbet pomarańczowy. |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|