Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Obsydianowa Kaplica MAC |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-08-2010, 18:36
|
|
|
Cytat: | Ależ po co tak się ograniczać, doprawdy, w dzisiejszych czasach..
ps nie było żadnego słoja. A jak będziecie się upierać, obudzę Wgryza.
A wtedy plot armor wam nie pomoże ^^ |
Gome nie było słoika, ale szklanka jak najbardziej. Różnica jest xD
Sm00k napisał/a: | Dwa. Kto tu ma dłuższy staż, hmm? >] |
A co ma do tego staż?. Liczą się efekty. Samo dążenie może nie wystarczać. Mimo wszystko można pochwalić jak już za pracowitość i dążenie do celu.
Koranona napisał/a: | Dzięki, Cal, Moshi chyba by mi oczy wydłubała (wszak to mój kochany mentor w zakresie zuosiejstwa). |
Ciotka nie jest ani zazdrosna, ani taka złośliwa. Kora zawsze warto uczyć nowych rzeczy. Pogłębiają one wiedzę i kształtują nasze charaktery;). A gdzie znajdziesz takiego drugiego mnie.
Zawsze Fei może spairingować ze mną. Jestem wolny. Hehehe było to polityczne zawarcie związku małżeńskiego. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Fei Wang Reed
Łaydak
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 14-08-2010, 19:18
|
|
|
Caladan napisał/a: | Zawsze Fei może spairingować ze mną. Jestem wolny. Hehehe było to polityczne zawarcie związku małżeńskiego. |
O_o
o_O
O_O
PS. Żadne słowa myśli nie oddadzą. |
Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
A. Mickiewicz
|
|
|
|
|
Głos rozsądku
Gość
|
Wysłany: 14-08-2010, 19:23
|
|
|
Cytat: | PS. Żadne słowa myśli nie oddadzą. |
Mimo wszystko jego propozycję powinieneś rozważyć. Teraz są takie czasy, że się nie wybrzydza. |
|
|
|
|
|
głos sumienia
Gość
|
Wysłany: 14-08-2010, 19:28
|
|
|
Sumienie na to nie pozwala. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 16-08-2010, 01:14
|
|
|
Cóż, nie byłby to pierwszy tego rodzaju paring w MAC - wszak jesteśmy ludźmi otwartymi i tolerancyjnymi. Wobec wiernych.
...choć jak dla mnie duużo ciekawsza jest idea nieporządnej, jednostronnej miłości z strony Caladana - ah, te piękne chwile gdy Caladan stara się uwieść Patriarchę swoim urokiem osobistym, a ten przepełniony uczuciem bezsilności ucieka gdzie pieprz rośnie (tudzież palmy widok zasłaniają).
btw. Alt ma swój czas na złapanie oddechu i odpoczynek od multiświata jako takiego, ale to nie oznacza, że z tego tytułu zamierać ma nasza aktywność. Rozpoczęliśmy wszak małą akcję już w Kościele. Co prawda Alt odgrywał w niej kluczową rolę, ale to ino daje teraz szansę komuś na wykazanie się, bo i ową rolę przydzielić należy teraz komuś innemu (w sensie rolę w opowieści, nie Bractwie). Chętni ustawiać się w kolejce i składać CV na adres Kościoła :] |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 16-08-2010, 12:11
|
|
|
Costly napisał/a: | ...choć jak dla mnie duużo ciekawsza jest idea nieporządnej, jednostronnej miłości z strony Caladana - ah, te piękne chwile gdy Caladan stara się uwieść Patriarchę swoim urokiem osobistym, a ten przepełniony uczuciem bezsilności ucieka gdzie pieprz rośnie (tudzież palmy widok zasłaniają). |
Też chcę, też chcę! :D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 24-08-2010, 14:37
|
|
|
Ok - ladnie prosze o wyjasnienia na PM dlaczego nasz kochany altruista skasowal konto. Z gory dziekuje.
Pozdrawiam MAC i okolice. |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 05-09-2010, 14:41
|
|
|
Musisz o to spytać jego, nie nam o tym sądzić. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2010, 16:24
|
|
|
<Wgryz leniwie przeturlowuje się z jednego końca dachu na drugi, łapiąc ostatnie promienie jesiennego słoneczka.> Mrr ~~
<Wgryz leniwie stacza się z dachu. Grawitacja mało leniwie ściąga go przez rynnę poza krawędź...> |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 28-09-2010, 18:16
|
|
|
Samolubną i bezpardonową decyzją postanowiłem zamknąć dwa MACowe questu mojego autorstwa, które zeszły na brak aktywności. Mowa tutaj o planowanym queście slayersowym (Tam i z powrotem) i Jak rozpętałem III Wojnę Światową.
Nie czarujmy się - pierwszy wymaga pracy, której teraz nie wykonam, a drugi zaangażowania na które nie zdobędziemy się, gdy 3/4 MACu okrutnie choruje na rzeczywistość.
Przydałoby się jednak stworzyć coś, przy czym możemy się rozruszać. Ergo, quest ciekawy nie tylko dla pomysłodawców, ale ogółu grupy. Jeżeli komuś przyjdzie jakiś pomysł do głowy, to śmiało niech rzuca propozycję.
btw. przy tej okazji dałem do moderacji też informacje odnośnie naszych starych, niepozamykanych z niedbalstwa questów - porządek musi być i basta. |
|
|
|
|
Margines Altruistyczny
Gość
|
Wysłany: 02-10-2010, 18:31
|
|
|
Costly napisał/a: | Przydałoby się jednak stworzyć coś, przy czym możemy się rozruszać. Ergo, quest ciekawy nie tylko dla pomysłodawców, ale ogółu grupy. Jeżeli komuś przyjdzie jakiś pomysł do głowy, to śmiało niech rzuca propozycję.
|
Może na razie lepiej będzie dołączać się do questów już istniejących. Sasa i Eire pokazały (w mafii), że jak się chce to można się dobrze bawić.
Costly napisał/a: | btw. przy tej okazji dałem do moderacji też informacje odnośnie naszych starych, niepozamykanych z niedbalstwa questów - porządek musi być i basta. |
Ano już dawno powinniśmy z tym porządek zrobić. Za dużo tego było. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 02-10-2010, 18:53
|
|
|
O.o
Alt się objawił!
I ma rację, aktualnie w Multi sporo się dzieje, nie ma potrzeby wprowadzać nic nowego. Jak ktoś poczuje, że ma naprawdę świetny pomysł to hura! Ale nic na siłę :3 |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
|
Wysłany: 02-10-2010, 19:16
|
|
|
Za kilka dni ruszy quest w świecie w Diablo w lużnej konwencji(nie trzeba znać gry). |
Even for a little while
|
|
|
|
Shadow Dancer
|
Wysłany: 02-10-2010, 19:55
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Alt się objawił! |
Prawie jak nawiedzony ducha :D
Caladan napisał/a: | Za kilka dni ruszy quest w świecie w Diablo w lużnej konwencji |
Zobaczymy co z tego wyjdzie :) |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
|
Wysłany: 03-10-2010, 09:04
|
|
|
W ostatnim Neewsweeku, a może innym czasopiśmie przeczytałem ciekawy artykuł o Altruistach. Podobno są oni najszczęśliwszymi ludżmi ze względu na zachowanie . |
Even for a little while
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|