Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Obsydianowa Kaplica MAC |
Wersja do druku |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-04-2009, 14:04
|
|
|
Bardzo to ładnie wygląda, ale jak już zaczęliście się w to bawić, to mogliście opracować odpowiednie zwroty dla Ryuzzakiego i Norrca.
Mozarusa można by pominąć ;p;p |
|
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 28-04-2009, 22:34
|
|
|
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z nowymi podziałami w MACu.
Wszelkie "niezmienne" informacje od teraz i w przyszłości zamieszczane będą w tym poście. |
_________________ "Zaczynałem jako zwykły zegarmistrz, ale zawsze pragnąłem osiągnąć coś więcej." - Lin Thorvald
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-04-2009, 06:26
|
|
|
1.
kic napisał/a: |
Jeździec Apokalipsy: Norrc
Głównodowodzący sił Bractwa Melior Absque Chrisma. |
kic napisał/a: | 1. Pełna tytulatura: „Jego Ekscelencja Velg, Pierwszy Sekretarz Bractwa Melior Absque Chrisma, Najwyższy Jenerał, Wielki Admirał, Wódz Wszystkich Armii Kościoła, Wielki Mistrz Zakonu Prawowiernych Rycerzy Niebiańskiego Porządku Kościoła MAC, Pierwszy Inkwizytor, Obrońca Kościoła Praworządności, Jeździec Apokalipsy”. |
Popraw. Tak, aby jeden człowiek tym dowodził.
2. Można mi wiedzieć, czemuż stworzono funkcje Świętego Krzyżowca?
Póki co, to widzę, że Norrc dowodzi siłami Bractwa, a Shadow Dancer na ludzi poluje... Czemu oni są Jeźdźcami Apokalipsy, a nie Świętymi Krzyżowcami? Wnioskuję zresztą, że armia ma tylko pokazać, na jakie marnotrawstwo możemy sobie pozwolić...
Z kolei Alt, L i ja, którzy teraz teoretycznie mamy zadania typu "utrzymuj pan porządek" dostaliśmy tytuły Świętych Krzyżowców. Planujesz pacyfikacje połowy imperium? Bo inaczej normalnych zajęć dużo bardziej pasują nam tytuły Jeźdźców Apokalipsy.
3. Proszę też o wyrzucenie z mojej tytulatury wszystkich tytułów. Patrząc na to, że po niezłym ograniczeniu moich kompetencji: armią dowodzi Norrc, dyplomacją - jak widzę Ryu i Shizuku, prawo egzekwuje Ryu... To mi została chyba rola jakiegoś upominacza bez wpływu. Dziękuję. A zresztą ambicje postaci inaczej nie pozwolą ;) Wolę pełnić rolę podobną do tej, którą ma nasz człowiek, który sklonował Dolly. |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-04-2009, 13:39
|
|
|
Poprawki jakieś będą, a na razie Velg gratuluje ci dobrego wyniku w ankiecie. Otrzymałeś więcej głosów od Mozarusa, który wygrał poprzednią ankietę. On miał ich wtedy 18 :) |
|
|
|
|
|
Shadow Dancer
|
Wysłany: 02-05-2009, 19:51
|
|
|
No cóż jako osobista sekretarka Szefa, pozostaję Mu wierna (z obawy o swoją głowę i inne części ciała) ;)
Korzystając z okazji chciałam wyjaśnić swoją nieobecność i nie udzielanie się na forum. Otóż nadmiar obowiązków, nauki, zaległości + szlaban na kompa i ogólne zamieszanie nieco mnie ograniczają. Zapewniam, że jak tylko uporam się z sytuacją domowo-szkolną powrócę (w blasku chwały i glorii ;)).
Gratulacje Velg ;* |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-05-2009, 20:11
|
|
|
Spoko oko, trzymaj się Shadow i powodzenia. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-05-2009, 16:46
|
|
|
Kit, Karelu piszcie trochę dłuższe posty. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 03-05-2009, 16:57
|
|
|
...i te harpuny ;p Przyjmując popularny forumowy tok tworzenia wypowiedzi: "Na wszystkie demony otchłani, co to jest?". Nie wiem co ktoś chciał osiągnąć strzelając harpunami w stronę zawieszonej xxx metrów ponad ziemią skalnej wyspy rozmiarów małego miasteczka, no ale... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-05-2009, 20:34
|
|
|
Och to nie były zwykłe harpuny. Takie wielkości kamienicy dla ścisłości. Przecież, to oczywiste że coś tak małego jak myślał Costly byłoby śmieszne. Na przyszłość będę bardziej ścisły. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-05-2009, 21:08
|
|
|
Karelu, zmodyfikuj swój post, musisz tyko odp czy przyjmujesz tą naszą pokręconą pokutę. |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 04-05-2009, 08:49
|
|
|
Uwaga dotycząca długości posta, skierowana do Kitkary, tyczy się także Karela. Jeśli chcecie prowadzić dialog, polecam korzystanie z komunikatorów, na innego typu wypowiedzi proszę wyznaczyć nieco więcej miejsca i trochę bardziej, że tak powiem, się przykładać. Nie wymagam oczywiście epopei, ale trzylinijkowe posty bądź co bądź w queście nie są mile widziane. Przypominam:
Regulamin Multiświata napisał/a: | *g) Należy wziąć poprawkę na szybkość czytania innych użytkowników. Zbyt długie rozmowy między dwiema osobami które wykluczają pozostałą część drużyny mogą zostać skasowane przez moderację (punkt obejmuje w znacznym stopniu questy).
+ pamiętajmy, że questy są także od czytania toteż należy przyłożyć się do postów. Jeśli nie nadążamy za akcją możemy poprosić o przystopowanie, w przypadku nagminnego ignorowania próśb moderacja ma prawo interweniować. |
Pozdrawiam,
Mara |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 04-05-2009, 08:54
|
|
|
Altruista napisał/a: | Kit, Karelu piszcie trochę dłuższe posty. |
Jak widzicie, jest to polecenie zarówno od moderacji, jak i od przełożonego - oczekujemy adekwatnej do tego reakcji :] |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-05-2009, 10:54
|
|
|
Costly, Aki jest urocza. Nie wiem czy to będzie, jakaś nowa Rozen Maiden. No ale weź ją opisz w odp dziale. Przyda nam się jako tajna broń ;p
Karel, Kitkaro proszę się stosować do zaleceń moderacji. Nie chce wasz czerwonych oglądać. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 04-05-2009, 11:27
|
|
|
Żadna tajna broń, to postać do mojego czysto prywatnego użytku (bez głupich skojarzeń Norrc ;p), jej zadaniem jest wkurzanie mojej postaci ciętym charakterem ;p I swoją drogą - jestem z niej zadowolony, daje mi fajne możliwości ;p |
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-05-2009, 16:48
|
|
|
Panie i panowie szykuje się quest. Quest będzie z dziedziny Dungeon Crawlerowych ( z bossami ale ciii to tajemnica). Dozwolone będzie uczestnictwo członków MACu i osób niezależnych ( w roli najemników). Zamiast staczać kolejną wojenkę/ zostać wessanym do innej rzeczywistości będzie trzeba kogoś uratować (nie nie będziemy szturmować Seireitei). |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|