Obsydianowa Kaplica MAC |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-09-2009, 20:38
|
|
|
<DANG>
Gdy Alt zadzwonił do mnie tłumacząc coś pękając z śmiechu do tego stopnia, że ledwo go rozumiałem miałem prawo spodziewać się najgorszego ;p
Paringi powstały w zupełnie luźnej rozmowie już chyba przed kilkoma miesiącami - a dobieranie zaczęło się właśnie z powodu teorii o których wspomniał Morg, jak o nich usłyszałem to po prostu musiałem podejść do tego w swoim stylu ;p Tylko tak jakoś rozkręciliśmy się w czasie tego parowania i zaczęły powstawać kombinacje kierowane najróżniejszymi motywami (jak choćby IKa x kic - w myśl zasady "kto się czubi, ten się lubi" ;p ale i tu podobieństwa wystąpiły - reakcja na paring po obu stronach była identyczna ;p)
Tak czy inaczej, biorę też jeden tasak dla siebie - dorwę Alta zanim jenoty dorwą mnie ;p |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-09-2009, 20:38
|
|
|
Altruista napisał/a: | Tak nie można... |
A ja mówiłem, że będziesz cierpiał. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-09-2009, 20:48
|
|
|
Costly napisał/a: | Tak czy inaczej, biorę też jeden tasak dla siebie - dorwę Alta | Oj, moja droga paro mogę ci pomóc??
Nie, żebym coś do Alta miała ale nadal nie dostałam konkretnej odpowiedzi ehh.... |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-09-2009, 20:50
|
|
|
Costly, ty wiesz, że handel tasakami w Kościele jest obciążony 90% podatkiem? :p wpadnie nam do kieszeni sporo kasy, więc się rozchmurz :P (ach, ten agresywny marketing :D) |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 01-09-2009, 20:52
|
|
|
Avi - oj, mówiłem o tych jenotowo-macowych paringach ;p Jeżeli chodzi o MAC-owe, no to zwalić to możesz na fakt, że Alt lubi iść na łatwiznę. Wbił sobie do głowy jeden schemat i wali nim kiedy ma okazje, nie siląc się nigdy na pomyślunek ;p |
|
|
|
|
Kitkara666
Ave Demonius!
Grupy: Melior Absque Chrisma Syndykat
|
Wysłany: 01-09-2009, 20:56
|
|
|
Hoho, widzę że Altek jest rozchwytywany... dosłownie... Albo inaczej... Bedzie rozszarpywany na strzępy ^^ Cóż, powodzenia. xD |
_________________ Don't let them ever tell you that you're too small
'Cause your fate comes from within
You are strong forever, you heard the call
In the night the crimson light is bleeding
A new life shall start with a freedom heart |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-09-2009, 21:01
|
|
|
Dziwie się, że jeszcze żaden macowiec nie wparował do kościoła i nie rozgonił bazarowiczów... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
Costly napisał/a: | że Alt lubi iść na łatwiznę. Wbił sobie do głowy jeden schemat i wali nim kiedy ma okazje, nie siląc się nigdy na pomyślunek ;p | Nieeeee....na prawdę?! Nie zauważyłam (szok a właściwie mega ironia). Co nie zmienia faktu, że mu się ode mnie oberwie. Jak nie z tasaczka to z mojego młoteczka. |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
|
|
|
Velg napisał/a: | Costly, ty wiesz, że handel tasakami w Kościele jest obciążony 90% podatkiem? :p wpadnie nam do kieszeni sporo kasy, więc się rozchmurz :P (ach, ten agresywny marketing :D) |
Velg musze cię zmartwić 2 godziny temu opantentowałem machanie tasakiem. Nie legalny macie biznes. To nie godzi wasz dogmat religijny. Bedzie trzeba pójść po najwyższego sądu. Cały zysk z z sprzedaży idzie do mnie:)
Edit: Avalia jest jedyna bystra w towarzystwie. Opantetowanie młotków jest w innym Universum, ale pieniązki i tak idą do mnie;) |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 01-09-2009, 21:08
|
|
|
@Caladan - my tylko zbieramy podatki. Sklepik prowadzi kto inny. Jak chcesz, to nawet możemy odszkodowanie zasądzić ;) ale to nie nasza sprawa.
@Slova - jak to nie? Straż was rozbraja, a tasaki idą do kuchni. :p |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 01-09-2009, 21:08
|
|
|
Naturalnie Caladan. Jak tylko zobaczymy dokumenty uznawane przez administrację Bractwa zaświadczające o ważnym patencie na owe na terenach przez MAC kontrolowanych, to naturalnie zwrócimy ci wszelakie zyski.
Tak co by nie było wątpliwości - końcowy głos w tej sprawie mam ja, jako zwierzchnik administracji Bractwa ;p |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 02-09-2009, 07:13
|
|
|
Czy ja terz mogę prosić o tasak? Najlepiej trzy bo Zuy, wilczy kwatermistrz mnie nie chce i ja jego też niespecjalnie. A i z Faiem mi się raczej nie ułoży.
PS: Ysen, Fai, nic osobistego ;] |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 02-09-2009, 10:06
|
|
|
Niestety, nie. Jeśli zabijesz Feia & Ysena, a potem sama nadziejesz się na trzeci tasak (bo zgaduję, że właśnie do tego potrzebne Ci są rzeczone trzy tasaki), to będę miał stanowczo zbyt dużo do sprzątania. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-09-2009, 14:22
|
|
|
Nie powiedziałem, że nie chcę, stwierdziłem, że już kiedyś ktoś próbował swatać ludzi nie pytając ich o zdanie. Zasadniczo dopóki nie wchodziło się na (wtedy jeszcze) chat, gdzie można było zostać napadniętym przez zgraję zboli i przemocą ożenionym, skuteczność swatania była raczej niska i nie trzeba się było nią za bardzo przejmować. Toteż sądzę, że i tym razem całą sprawę najlepiej zbyć milczeniem;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-09-2009, 14:31
|
|