Wasze nicki... |
Wersja do druku |
Soy
Siwa Wiedźma...
Dołączyła: 09 Sie 2004 Skąd: Morze Chaosu... Maksymalne odludzie... Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2004, 20:27
|
|
|
<off_top>uważaj sobie.... I nadrób zaległości X3</off_top> |
_________________ The pain, your blood, your broke inside...
Screams you're in love...
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___.
Ostatnio zmieniony przez Soy dnia 09-08-2004, 20:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 09-08-2004, 20:28
|
|
|
To jest ZEMSTA! Wahahahahahaaaa XDD
Będę nadrabiać, jak te książki w zg znajdę ==' |
|
|
|
|
|
Soy
Siwa Wiedźma...
Dołączyła: 09 Sie 2004 Skąd: Morze Chaosu... Maksymalne odludzie... Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2004, 20:30
|
|
|
<off_top> w każdej lepszej bibliotece, Anomaniaczko X3 </off_top> |
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___. |
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 09-08-2004, 20:31
|
|
|
W zg nie ma 'lepszych' bibliotek, niestety. A w empiku jest okolo 20 książek na półce z fantastyką ==' |
|
|
|
|
|
Soy
Siwa Wiedźma...
|
Wysłany: 09-08-2004, 20:33
|
|
|
<off_top> Saluś, to nie nasz MEGAofftopland, lepiej sie gdzieś przenieśmy... ale powiedz gdzie, bo ja tu z nawigacją niezabardzo =='''' </off_top> |
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___. |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 09-08-2004, 20:36
|
|
|
Polecam na priva, gg na przykład... |
|
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 05-01-2005, 11:20
|
|
|
Mój nick wziął sie od nazwy kamienia: Lapis lazuli. Podmieniłam tylko ,,l" na ,,r" I już mamy mojego nicka, Rapis Razuri, dla przyjaciół Razuri albo Raz ^_^ |
_________________ Do it with Tanuki!
|
|
|
|
|
Faye
:p
|
Wysłany: 06-02-2005, 11:16
|
|
|
Wszyscy, którzy za dobrych, starych czasów (nie wiem, czy też za dzisiejszych, bo okrutnie i brutalnie pozbawiono mnie Hypera :( ) oglądali Cowboy Bebop domyślą się, skąd się wziął mój nick.
Dla niedoinformowanych (raczej nieprawdopodobne, ale możliwe): Faye Valentine to dziewczyna, która była częścią załogi Bebopa, niezależna i sprytna ;) <pokazuje "victory">. Myślałam nad zmianą nicka na coś bardziej Slayers'kiego, ale domyślam się, że nie tylko ja jestem fanką Slayers i głupio by było troszke :p.
I tyle. |
_________________ ..::MiEj SwOjĄ PrZeStRzEń!::.. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 06-02-2005, 12:43
|
|
|
Ha! Faye była zawsze w czołówce moich ulubionych postaci z anime... Cowboy Bebop na Hyperze, to było piękne... Pierwsze naprawdę dobre anime jakie w życiu widziałam - i nadal numer jeden na mojej liście ulubionych.
A co do Slayers - słusznie Ci intuicja podpowiedziała, wszelkie nicki "slayersowe" powtarzają się tu w tylu wersjach, że łatwo pomylić ich właścicieli. Lepsza jest oryginalność.
No, a poza tym witam serdecznie :) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-02-2005, 13:35
|
|
|
Co to, fatum jakieś czy jak? Wczoraj oglądałam sobie właśnie dwa ostatnie odcinki Bebopa (mam nagrane ^^v) Faye zawsze lubiłam, lubię i lubić będę. I zawsze mi jej będzie szkoda... Ale to dyskusja na inny temat :) Fajny nick, nie powiem ^^ Dobrze mi się kojarzy :) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 06-02-2005, 17:29
|
|
|
Kod: | powtarzają się tu w tylu wersjach, że łatwo pomylić ich właścicieli |
wiesz Ave,akurat mój nick jest inny, w życiu nie widziałem takiego na całym necie jaki do tej pory przeleciałem...więc chyab Ryuzok to udany nick,chociaż w miare oryginalne...:P
no i witam witam nową użytkowniczkę (tutaj bo mi sie nie hcce postów nabijać na złość tym nabijaczon wszystkim!:P) |
|
|
|
|
|
Faye
:p
|
Wysłany: 07-02-2005, 18:59
|
|
|
Fatum oglądania Bebopa ^_^. W sumie nie dziwię się, że wszyscy znają Cowboy'a, w końcu to jest tak słynne jak Slayers czy Dragon Ball (oj przesadziłam :p).
Faye lubię, bo to jest zaradna babka i jak trzeba to komuś dołoży :D no i raczej nikt nie bierze jej imienia za nicka :D
P.S. Jeszcze raz dziekuję za miłe powitanie :* :)
Pozdroofki śle:
(no i się zacznie wymienianie nicków... :p a to tylko ten jedyny raz :) )
Faye per Faye_Valentine per Faja per Shinigami per Wiewióra per Ewcia... Ufff, to chyba wszystkie wymyślone nicki, jakie sobie w życiu dopasowałam :p |
_________________ ..::MiEj SwOjĄ PrZeStRzEń!::.. |
|
|
|
|
Xeloss
The Shadow of Death
|
Wysłany: 10-03-2005, 14:35 Skąd się wziął mój Nick?
|
|
|
▼ |
_________________ Sore wa himitsu desu |
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 10-03-2005, 20:33
|
|
|
Mój nick....mój nick wymyśliłam sama...na początku miałam kilka koncepcji a po rozmowie z bananem (chodzi mi osobe nie gadam jeszcze z owocami XD) doszłam do wniosku że pasuje 'Nawikyo' ale zmieniłam 'aw' na 'om' i wyszło 'Nomikyo' XD czasami jeszcze sie podpisuje Naru |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-03-2005, 01:07
|
|
|
A mój wzioł się od tego jak dawno dawno temu w II klasie szkoły średniej ksiądz nazwał mnie czerwonym komunistycznym wampirem żerujacym na polskim prawożądnym katolickim społeczeństwie. Potem to trochę poewoluowało i zostało Redvampire
PS nie mam nic do księży wielu ich jest normlanych ale z klechami tak jak z ludźmi matóly się zdażają |
|
|
|
|
|
|