Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 19-08-2005, 12:03
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Fotografowałaś po pijaku, i aparatowi się nastrój udzielił? o.o Naaaaante ne... ^v^ Okrutny jestem... __^__ |
To byla jedna z moich pierwszych fotek na cyfraku :) Funkcja "makro" byla dla mnie czarna magia podowczas. *mysli* ale moze zrobie nowe figurki mangowe i porobie foteczki :) Kerberosa moze, co XD? |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-08-2005, 17:10
|
|
|
Wbrew pozorom, takie "pierwsze zdjęcia" potrafią zrobić zawrotną karierę. Moim nieodżałowanym Zenitem 12XP machnąłem kiedyś w czerni i bieli jednego profesora, bo wszyscy inni w okolicy mieli dość i uciekali mi sprzed obiektywu. Pech chciał, że jemu się zaraz potem zmarło, i tak zostałem autorem jedynego jego aktualnego portretowego zdjęcia. On jest ciągle wydawany, i wprawdzie dziedzina też niepopularna, ale teraz przy każdej jego republikacji dają moje zdjęcie i mój copyright na fotkę ^_^ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-08-2005, 21:31
|
|
|
Wróciłam, nie ma mnie dzisiaj, bo matka ubije, jak się zaraz od komputera nie odkleję (i będzie miała trochę racji). Postaram się przed nastepnym wyjazdem nadrobić forumowe zaległości, można mnie męczyć od jutra :) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-08-2005, 21:48
|
|
|
Witaj w kraju Szefowo :D.
Jak tam fiordy? Jadły ci z ręki czy były 3vil i miały oczka? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 21-08-2005, 18:12
|
|
|
Ja tylko tak napiszę, że wbrew temu co można sądzić jeszcze żyje (chociaż ledwo i nie wiem jak długo nawet ten stan się utrzyma).
Wdzięczny jestem, że moje konto jeszcze się uchowało i prosiłbym o utrzymanie tego stanu rzeczy w miarę możliwości, bo zamierzam jeszcze wrócić - kiedyś.
A teraz znowu znikam, dziękuje za uwagę i proszę... niech ktoś skróci me cierpienia <i zniknął> |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-08-2005, 18:17
|
|
|
No proszę... Nie zapomnieliśmy, wbrew pozorom mamy pamięć jak słonie (albo to forum jest naprawdę nieduże). Witamy z powrotem, choćby i przelotnie. I z nadzieją, że kiedyś wrócisz na trochę dłużej. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-08-2005, 18:18
|
|
|
Hej Kai, fajnie cię widzieć. Możesz spać spokojnie, twojemu kontu nic się nie stanie dopóki forum istnieje:P. Do rychłego obaczenia. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-08-2005, 11:05
|
|
|
A ja znowu wyruszam w podróż, tym razem "tylko" do Krakowa. Będę w piątek wieczorem. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-08-2005, 11:51
|
|
|
Przyjemnej podróży... Ale masz ten miesiąc w rozjazdach... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-08-2005, 11:56
|
|
|
Właśnie się dowiedziałem że do niedzieli będę w Karpaczu. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 26-08-2005, 16:32
|
|
|
a me jutro z rana znika, i bede dopiero w poniedzialek rano-tzni tak mnei nei bedzie bo potem znikam gdzie indziej, a we wtorek i tak bede mial kilka spraw, takwiec nie ma mnie do srody.... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-08-2005, 21:12
|
|
|
No, powróciłam na dobre i pomału zaczynam się wygrzebywać ze wszelkich nowych i starych zaległości. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 26-08-2005, 21:23
|
|
|
(Rozwija przed Ave czerwony dywan, by uczcić powrót władczyni do pałacu po długiej nieobecności). |
|
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 30-08-2005, 21:07
|
|
|
neeh, wróciłam ^^ i nikt chyba nawet nie zauważył, że mnie miesiąc nie było T___T eech..ujme to w kilku słowach, ten obóz był moim najlepszym..było bosko ja chce tam wrócić T__T brak prądu, bierzacej wody i kompa jest mikroskopijnym problemem na obozie...łeeeeee ja sce wracać T__T |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 30-08-2005, 21:47
|
|
|
Witaj z powrotem |
|
|
|
|
|
|