Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-03-2005, 07:49
|
|
|
Ech...przed maturami trzeba ocen, a gdzieniegdzie u mnie z tym cienko. Dlatego od dziś do piątku będę zupełnie away. >< Potem na weekend wrócę i prawdopodobnie znów na tydzień away.
Jakby co - męczyć Xellas o komórkę do mnie. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 14-03-2005, 17:55
|
|
|
Ogłaszam, że ponownie przeżyłem spotkanie ze stolicą, zwaną też Miastem Szatana bądź rzadziej Warszawą. Przy okazji spotkałem sporą część tamtejszego odłamu WB:]. Wnioski:
- w dalszym ciągu kocham tamtejszą służbę zdrowia; ona mnie również...
- Anime + nie wzbudza żadnych emocji - pozytywnych;
- w wyniku uczonej dysputy doszliśmy do wniosku, że Drizzt najprawdopodobniej swój pamiętniczek pisze w brailu, gdyż tylko taki alfabet miał możliwość poznać;>;
- warszawskie domofony to zbyt skomplikowany wynalazek dla prostych ludzi...
- teoria, że przodkowie Słowian nosili nakrycia głowy z wilczych skór i że dało to początek mitom o wilkołakach znajduje praktyczne potwierdzenie i kontynuację w zwyczajach ludności Mazowsza;>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-03-2005, 12:02
|
|
|
Znani i lubiani magowie komputeryzacji znowu czynili swe czary nad Komputerem Na Którym Jest Net.
W tej chwili Komputer Na Którym Jest Net zmienił się w Komputer Na Którym W Prawdzie Nie Ma Netu, Ale Jest Windows 98 (a powinien być Net, Windows XP i 98).
Odczynianie uroków i odkażanie terenu skończy się może dziś, może jutro... Może mnie więc nie być.
Obiecałem zrobić kilka rzeczy i zrobie... może nawet dzisiaj (jeżeli Magowie odczarują komputer).
[ Dodano: Pią 18 Mar, 2005 ]
Dobra, czarownicy próbowali odczynić urok i odnieśli swego rodzaju sukces, niestety należał on raczej do dzieziny magii bojowej.
Teraz edukują się w nekromancji, będą wskrzeszać komputer. Przez parę dni może mnie nie być. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 21-03-2005, 20:00
|
|
|
UGAH!
(czyt. "Chciałbym zakomunikować, iż powracam z dłuższej nieobecności.") |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-03-2005, 20:07
|
|
|
Cytat: | Teraz edukują się w nekromancji, będą wskrzeszać komputer. Przez parę dni może mnie nie być. | Lepiej by się edukowali w przywołaniach i wezwali serwis;p. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 21-03-2005, 20:26
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Cytat: | Teraz edukują się w nekromancji, będą wskrzeszać komputer. Przez parę dni może mnie nie być. | Lepiej by się edukowali w przywołaniach i wezwali serwis;p. |
jeszcze lepiej przywołali nowego kompa tak z trzy razy lepszego na którego dysku było by sporo anime co?:P
wątpie coprawda żeby było to realne, ale cóż, może magia informatyczna zaszła aż tak daleko:P |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-04-2005, 11:32
|
|
|
Czarownicy rzucili odpowiednie zaklęcie i postawili dwusystemowy komputer w zeszłą sobotę. Zdołali utrzymać go przy życiu do godziny 23 dnia wczorajszego. Okresowo mogę być niedostępny. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 04-04-2005, 12:58
|
|
|
Zeg-jacyś mierni Ci twoi czarownicy, może lepiej udaj się do innej organizacji?chyba że nei przeszkadzają Ci co tygodniowe podróże z kompem pod pachą^^" |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-04-2005, 14:36
|
|
|
Ryu, jest problem - Zeg nie ma wyboru;P. Czarownicy mieszkają w pobliżu, a jako stworzenia silnie terytorialne nie uznają obecności innych czarowników w pobliżu:]. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-04-2005, 00:30
|
|
|
Nizej podpisany bedzie nieobecny jeszcze przez dwa do trzech tygodni.
Natomiast za tydzien powinien pojawic sie w pewnym miescie... |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-04-2005, 00:36
|
|
|
Jasne, znaczy, może za miesiąc przyjedziesz? Wyżej podpisany powinien się bać, bo zarobi potężnego kopa od kilku osób. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-04-2005, 01:02
|
|
|
Przyjal do wiadomosci. Wroclaw omija szerokim lukiem ^^"
Btw, jak chcecie mnie kopnac, nie schodzac z maty? |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-04-2005, 12:30
|
|
|
Już my sobie z Irian poradzimy...
BTW, też ogłaszam że często zaglądać nie będę. Jakby co to łapać na komórkę, ewentualnie gg.-_- |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-04-2005, 12:55
|
|
|
Możemy cię wkopać na matę, to będzie w sumie okrutniejsza kara... *evil grin*. Oki, już, już nie offtopuję. ^^' |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2005, 21:46
|
|
|