Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-08-2007, 19:46
|
|
|
ghostface-chan napisał/a: | To teraz ja wybywam na małe tournee: Kraków-Wrocław-Drezno (i koncert Dir en grey w piątek!). Powrót chyba w niedzielę. |
Oczywiście będziesz tak kochana i opowiesz mi koncert dega, prawda?
Mel-chan jak będziesz szukać to ja mam nick "Juziji" i prawdopodobnie Neji też jedzie na doji |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 08-08-2007, 09:24
|
|
|
Jutro zostawiam forum na pastwę Losu i Wa-Totema. Nie będzie mnie, jadę do Krakowa za pracą. Powrót planowany na pojutrze. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-08-2007, 11:45
|
|
|
Z przyczyn ode mnie niezależnych nie będzie mnie jeszcze X dni. Być może wrócę 15ego. To tyle... |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 10-08-2007, 12:00
|
|
|
Od dziś do poniedziałku będę offline - zjazd gildii ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 11-08-2007, 20:36
|
|
|
Powróciłem i biorę się do nadrabiania zaległości (tylko 755 postów? nie jest źle). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 11-08-2007, 23:57
|
|
|
BOReK & Co. całe i zdrowe są z powrotem (już dawno, ale był interes do zrobienia ^^). Cywilizacja i brak ślimaków-ninja! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 12-08-2007, 10:21
|
|
|
Witam wszystkie przybyłe na dniach jenoty:)
Tylko dlaczego wracacie, jak ja wyjeżdżam?
Nie będzie mnie przez kilka dni, prawdopodobnie do środy lub do czwartku. Jadę na wieś, w miejsce, gdzie internet będę miała tylko, jeśli na kartce sobie napiszę 'Internet'.
Pa pa |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-08-2007, 20:04
|
|
|
Wróciłam. Jestem padnięta i chce mi się spać. Zaległości skończe nadrabiać jutro.
Ale jednocześnie jestem w miarę zadowolona z tych dwóch dni. Bardziej z ludzi, których spotkałam niż z samego doji. Ale po prostu będąc przez pół soboty w stanie, w jakim byłam, nic nie mogłam zrobić/zobaczyć x_x |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 12-08-2007, 22:41
|
|
|
od jutra rana do środy będzie można mnie wypatrzeć jedynie w Międzyzdrojach...
dostęp do komputera i internetu wątpliwy, więc.... więc do środy! :)
<trzymajcie kciuki za pogodę, bo nie wiem czemu, ale zawsze jak jadę nad morze, to się "akurat" psuje :/> |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 13-08-2007, 10:16
|
|
|
Ja też jakoś dotarłam z tego widowiska zwanego doji...nie miałam neta i dopiero teraz pisza ^^'''' ale co tam, witam kochani |
|
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 13-08-2007, 15:56
|
|
|
Melduję, że wróciłam i wprost rozpiera mnie uwielbienie dla Dega, j-rocka i muzyki na żywo. I ochota na podróże! Niestety przez najbliższe miesiące nigdzie się nie ruszam. Ale wykorzystam ten czas na uknucie jakiegoś misternego planu, fufufu.
O właśnie, jak tam dojicon? Byłam w Krakowie w niedzielę, ale trochę nieżywa, więc odpuściłam. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 13-08-2007, 23:41
|
|
|
Bebe... Znowu tu pada. Back to Rain. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 14-08-2007, 10:08
|
|
|
Opowiadaj, jak było. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-08-2007, 10:39
|
|
|
Cytat: | O właśnie, jak tam dojicon? |
Żałuj że nie byłaś, minęło Cię historyczne wydarzenie - największy konwent M&A, jaki kiedykolwiek odbył się w Polsce (nawet na pamiętny Dzień z Sailor Moon dostało się mniej osób). A wrażenia? Przede wszystkim niesamowity tłok. Pomimo wynajęcia dwukrotnie większej szkoły niż rok temu, ludzie i tak spali na korytarzu, klatkach schodowych, parapetach itp. Program był bardzo bogaty - odbywały się cztery niezależne bloki prelekcyjno - konkursowe (co niekiedy oznaczało konieczność wyboru pomiędzy atrakcjami). Aferą zakończył się cosplay, na szczęście na niego nie poszedłem. Okazało się, że oglądając w tym czasie Denno Coil nic nie straciłem. W sumie oceniam Dojicon 7 bardzo pozytywnie. |
|
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 14-08-2007, 14:15
|
|
|
E, to zmaściłam, trzeba było się kopsnąć chociaż na parę godzin. Przeglądałam program na oficjalnej stronie i faktycznie panele prezentowały się bardzo ciekawie, do tego jakieś warsztaty, też bym chętnie rzuciła okiem. Afera cosplayowa? Heh, tym bardziej żałuję, że mnie nie było. W przyszłym roku na bank się wybiorę. Na razie zastanawiam się nad AsuCON-em w październiku, zwłaszcza, że ma to być nie tyle konwent m&a, co ogólnie kultury japońskiej, w tym dwa koncerty. Był ktoś na poprzednich edycjach? |
|
|
|
|
|
|