Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-11-2009, 18:31
|
|
|
28.11 do niedzieli - Kraków, B-con. wybywam.
W zasadzie, ktoś się z jenotów telepie? |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 02-12-2009, 11:27
|
|
|
44,5 tys. postów nieprzeczytanych... długo mnie nie było ^^
W każdym razie witam wszystkich po ponad rocznej przerwie :D |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 06-12-2009, 19:29
|
|
|
Chwalmy Pana bo jest wielki, a jego miłosierdzie trwa na wieki - po dwóch pismach przedprocesowych, małej bójce z menadżerem Netii, dwudziestu problemach technicznych TPSA i jakiś 1000000 przecinkach wyrzuconych w przestrzeń głosem, a to wściekłym, a to bezsilnym wreszcie mam w domu internet.
Jednak oczekiwane recenzje i posty na multi chwilę będą musiały poczekać - mam milion zaległości do naprawienia, w tym zawodowych. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 07-12-2009, 23:28
|
|
|
Znikam na jakiś czas, powinienem wrócić w okolicach piątku. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-12-2009, 23:34
|
|
|
To ja życzę Jenotom Wesołych i Puchatych Świąt. Wybywam jutro do 28 grudnia. Może będzie net, a może nie... Ale stawiałabym na to drugie. W każdym bądź razie najlepszego i do zrobaczenia ^_________^ |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 23-12-2009, 04:46
|
|
|
Dołączam się do życzeń Wesołych i Puchatych, takoż wyjeżdżam - dzisiaj, do 28 grudnia i nie będę miał pewnie zasięgu komórki... Trzymajcie się ciepło! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-12-2009, 09:19
|
|
|
Wesołych Świąt. Wyjeżdżam na bezIRCie i pojawię się przelotnie 28 XII. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 30-12-2009, 07:58
|
|
|
Wybywam na Wielkie Sylwestrowe Bezinternecie i wrócę dopiero w sobotę, zatem ze swojej strony życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i aby był on pod każdym względem lepszy od obecnego. Chować się ładnie i nie pisać za dużo (bo zbyt wiele potem nadrabiania jest...)
Najlepszego ;) |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-02-2010, 22:25
|
|
|
Ok: sprawa wygląda w sposób następujący:
Ja znalazłem sobie nową pracę. W chwili obecnej jestem na szkoleniu i okresie próbnym w Wielkiej, Złej Korporacji. Praca wygląda niestety na a) taką, z którą mogę sobie nie dać rady b) taką, która może nie podobać mi się z powodów etycznych. Tak więc nie wiadomo, czy za trzy miesiące mnie nie zwolnią lub sam nie odejdę. Z tej przyczyny nadal planuje utrzymywać współprace z dotychczasowymi źródłami dochodu.
Oznacza to więc, że pracuję na dwa etaty, po 16 godzin dziennie. W efekcie więc nie mam czasu na nic.
Okres próbny kończy mi się 31 maja. Wówczas też zrezygnuję z jednego etatu i wrócę na forum.
Jeśli ktoś wpadnie na pomysł pozbawienia mnie którychkolwiek funkcji w redakcji, to (niezależnie od dalszego przebiegu mojej kariery) zjem jego wątrobę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-02-2010, 17:08
|
|
|
Niestety jestem zmuszony ogłosić swój wcześniejszy, niż planowałem powrót z pracy. Zasadniczo już nie pracuje w tamtej firmy. Szczegóły podam chętnie, ale nie w miejscu indeksowanym przez wyszukiwarki. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 30-03-2010, 22:37
|
|
|
Ok, jak pewnie zauważyliście: pojechałem do Sanoka. Mam ograniczony dostęp do netu. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 11-04-2010, 11:05
|
|
|
Tak się złożyło że mnie nie było. O! Ale teraz już będę, jakby ktoś miał interes. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 11-04-2010, 20:08
|
|
|
Ja wróciłem z Sanoka do Brwinowa, jakby coś. |
|
|
|
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
|
Wysłany: 29-04-2010, 20:19
|
|
|
Po lekkim (z resztą wynikającym z "dobrowolnego przymusu") odcięciu się od forum nadchodzi zonk486 i nadal sieje "zło i spustoszenie" na terenie forum!! (nie, jak na razie to tylko żart, ale kto wie...) Trochę mi było tęskno za czepiającą się moderacją forum więc tym razem zamierzam przynajmniej przeczytać regulamin :P. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 30-04-2010, 21:10
|
|