Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-06-2005, 12:03
|
|
|
Wróciłam wcześniej, jak widać, acz nie na długo. W poniedziałek znikam na trzy tygodnie w leśnej głuszy. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-06-2005, 18:30
|
|
|
Ponieważ uratowałem swój honor jestem, acz nie na długo. Wojna trwa dalej, a matuszka Curie-Skłodowska wzywa... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 30-06-2005, 17:55
|
|
|
Avellana napisał/a: | Jako kawałek tej redakcji będę tam, czyli będę nieobecna i offline od jutra do poniedziałku włącznie |
A w miedzy czasie spotkasz sie z Mizuu. I dobrze :D
Ave-san dziekuje, ze nakombinowalas z tym bagazem i znajomymi tak, zeby sie ze mna powloczyc.
Ja z kolei:
a) moga mi w naglym ataku konca umowy odlaczyc internet i nie wiem jak szybko mi go przylacza. Oby juz jutro.
b) 4/5-10 lipca: jade z rodzicami w trase (wow... to zawsze jedyne wakacje, na ktore moge jezdzic - z Renia i Bjenkiem) - zahacze o Wrocek, bede sie bawic w Kotlinie Klodzkiej gdzies i wyladuje na troche u Czeskich Otaku (OBY). W tym czasie wazne sprawy kierowac do mnie na maila, plis ^^. Watpliwe, zebym byla na sieci, ale i tak, i tak, wole odebrac potem maile niz szperac po forach. z gory dzieki. |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-06-2005, 20:19
|
|
|
Melduje poszłuszne że w niedziele późnym wieczorem wyruszam nocnym pociągiem w w kierunku Poznania. Niestety ojczyzna wzywa znowu na szczęscie odpłatnie , a nawet na tyle dobrze płaci że moge przebolec zmarnowane wakacje i obciecie włosów. Wiec zaczyna sie powoli żegnać ze wszystkimi. Choć szczerze wątpie czy ktoś bedzie tutaj za mną tęsknił :P. Czas nieobecności raczej długi tak najwcześniej do 2 września ale około 11 sierpnia powinienem mić pare dni przepustki. Wiec jakby ten zlot trwał jeszcze pare dni po 11 to może mi ktoś dać znać na nr 0605218117 |
|
|
|
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 30-06-2005, 22:12
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Melduje poszłuszne że w niedziele późnym wieczorem wyruszam nocnym pociągiem w w kierunku Poznania. |
Bedziesz na jednostce u nas? A mozna do was tam wpadac :D? |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-07-2005, 11:14
|
|
|
Właśnie wyłączyli mi net... I tak stosunkowo późno... Będę bywał, ale głównie z caffe. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-07-2005, 13:22
|
|
|
Mizuumi napisał/a: | Redvampire napisał/a: | Melduje poszłuszne że w niedziele późnym wieczorem wyruszam nocnym pociągiem w w kierunku Poznania. |
Bedziesz na jednostce u nas? A mozna do was tam wpadac :D? |
E ja jestem rezerwa wiec być moze czeto bede miał wolne wieczorami albo w soboty, a czy można tam wpaść to nie wiem to już zalezy od jednostki , w poznaniu bede poraz pierwszy. Pamietam jak byłem w Starogardzie szczecińskim to trudno było o odwiedziny w sumie tylko na przysiegę własciwie , a potem po pamietnym WTC to już w ogóle. Choć teraz może być inaczej jakby co to SMS na podany numer. Jesli kumpel nie zalatwi mi noclegu na niedzile , to w Poznaniu bede w poniedzialek o 8:15 choć w sumie wolał bym uniknąc nocnego pociągu. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-07-2005, 13:36
|
|
|
Ok, a jakby nam coś odbiło i chcielibyśmy tam zostać dłużej, to dam znać. I bu, szkoda włosów... |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-07-2005, 01:34
|
|
|
Serika napisał/a: | Ok, a jakby nam coś odbiło i chcielibyśmy tam zostać dłużej, to dam znać. I bu, szkoda włosów... |
Sam kicek ( czli koński ogona po odcieciu mieży 41cm niestety jestem juz obciety i wyglądamj strasznie ale jest jeden plus że po zgoleniu zarostu i włosów wyglądam dokładnie tak samo jak w klasie maturalnej czyli prawie 5 lat temu :P |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 04-07-2005, 15:25
|
|
|
Witaj z powrotem, Ave. Opowiedz, jak się wyjazd udał ^^ |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-07-2005, 15:33
|
|
|
...Nawet nie dadzą spokojnie forum przeczytać! 145 postów na mnie czekało, a ten nie da żyć...
Spotkanie upłynęło w miłej atmosferze i było owocne. EBIBa na razie nie zamykają, czyli w związku z tym nadal mam tam swoje obowiązki. Zamknięto jeden z moich dwóch serwisów, ale sama o to wnioskowałam, bo stracił jakikolwiek sens. Powołano za to stanowisko redaktora newsów, na którym zostałam osadzona. A mimo wszystko lepiej być redaktorem newsów, niż po prostu osobą newsy wprowadzającą, nie? Poza tym okropnie mnie za szybkość działań wychwalali, co jest przerażające, bo wynika z tego, że jestem niemal na stałe przypięta do sieci.
A poza tym mieszkaliśmy w pałacyku, należącym do Biblioteki Raczyńskich. Piwa nie pijałam, bo nie lubię, w bilard grałam i nawet czasem coś trafiałam, a w jeziorze (tak 30 m od tarasu, na którym jadaliśmy śniadania) pływałam codziennie. A poza tym przysypały mnie rozmaite wiadomości i do wieczora będę się z tego wygrzebywać. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-07-2005, 14:48
|
|
|
Jakby ktoś mnie do czegoś potrzebował: wyjeżdżam na działkę, w niedzielę wracam. |
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 11-07-2005, 05:59
|
|
|
Ja tez wrocilam wczoraj wieczorkiem. Ave - witamy spowrotem. ^^!
No, ide poszperac na forum, bo mnie zasypie :D |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-07-2005, 17:23
|
|
|
Jestem, wróciłem! Na jak długo diabli wiedzą, ale pewnie na kilka dni... Przyczyny powrotu są natury dziwnej, a może wręcz nadprzyrodzonej i wyprzedzają o kilka dni powrót planowany (w ciągu kilku następnych dni założą mi Neozdrade). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-07-2005, 18:32
|
|
|
Wróciłem. VICTORY!!! POBIEDA!!! YATTA!!! BUAHAHAHAHAHA!!!!!!!!
A na spokojnie to jeszcze poprawki, ale co tam:P, |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|