W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-02-2007, 12:17
|
|
|
Grisznak napisał/a: | a) czy ucieczka lub poddanie się w bitwie czymś różni się od przegranej? |
Dokładniej: po ucieczce możesz spowrotem wykupić bohatera w karczmie w swoim mieście (wraz z całym dobytkiem, ale bez wojska). Po poddaniu się i zapłaceniu okupu możesz wykupić w karczmie bohatera razem z jego oddziałami. Niestety komputer rzadko zgadza się na tą opcje. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Akefia
Gość
|
Wysłany: 03-02-2007, 23:30 .hack// ROOTS / G.U.
|
|
|
Jeśli hodzi o .hack//ROOTS to oglądałem wszystkie odcinki i grałem w grę i gdybyście naprawdę qwiedzieli o grze i anime to byście wiedzieli że :
1 )
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Atoli nie została zainfekowana przez AIDĘ ale dostała atakiem "Data Drain" kturego użył PRAWDZIWY Tri-Edge a nie "Azure Kite" (Po polsku było by "Lazurowy Kite")
2 )
- Spoiler: pokaż / ukryj
- To co pewien forumowicz opisał jako "Trzecia Forma Haseo w //ROOTS" w życzywistości nie jest jego trzecią formą tylko tym co zostało przez niego uzyskane po ukończeniu questa o nawiedzonym lesie.
Był to Design dany mu za karę że nie powiedział temu gościowi w lochu co się stało z jego córką ( Aurą ).
Ta forma oraz uraz którego haseo doświatczył w pierwszej części sprawiły że Haseo omal nie oszalał a na koniec Azure Kite ( nazywajmy tę postać po jego prawdziwym imieniu ) wussał ten -poziom- z niego za pomocą " Data Drain "
I tu zaczyna się .hack//G.U.
SPOILERY SIĘ UKRYWA!
Moderacja |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-02-2007, 14:15
|
|
|
Użytkownik Tamashi otrzymuje ostrzeżenie za bezczelność i lekceważące odnoszenie się do innych użytkowników (i w gruncie rzeczy również za spam, bo wymądrzanie się "jaki to ja jestem cool" nie jest na temat). Post poleciał. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 18-02-2007, 01:55
|
|
|
Aktualnie - WoW, z dodatkiem Burning Crusade.
Moja aktualna postać (czemu BE mają różowe tło w login screenie _-_;)
Gra się bardzo przyjemnie, z tego co widzę, Krwawe Elfy mają o wiele więcej questów na początkowych levelach niż reszta ras, którymi grałem (Ludzie, Night Elfy, Taureni). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 18-02-2007, 22:18
|
|
|
Obecnie męczę NWN2, choć nie wiem czy do końca dociągnę. Na razie tworzę cokolwiek nielogiczną postać, a mianowicie dobrego drowa druida. Zobaczymy co z tego wyjdzie^^ |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-02-2007, 23:01
|
|
|
Dobrego drowa druida?...
*wyobraźnia wykonała nieprawidłową operacje i zostanie zamknięta* |
|
|
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 18-02-2007, 23:05
|
|
|
Prawie jak Drizzt tylko jeszcze bardziej anormalne. Obecnie pykam w Diablo II/ Diablo I/ HoMM 3/ FreeCell/ ew. Korea Forgotten Conflict. Pozdrawiam maniaków zabijania goblinów :) |
_________________ "Powiem jedno, nigdy więcej nie wypiję 7 kubków Tonicu w ciągu 8 minut" |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-02-2007, 17:09
|
|
|
Battle netowi strasznie serwery lagują ostatnio :/ to mnie odwiodło nieco od D II. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 20-02-2007, 21:58
|
|
|
Mag ma już 23 level, ale powoli przestaje chcieć mi się grać, szczególnie, że w poniedziałek zaczyna się rok akademicki >_>; |
|
|
|
|
|
Lipez
|
Wysłany: 23-02-2007, 15:15
|
|
|
A ja sobie ostatnio pocinalem w moje ulubione tytuly Knights of the Old Republic 1 i 2, Gothica 3 i Football Managera i przeszedlem 2 razy NeverWinter Nights 2 no i w koncu dorwalem Bitwe o Srodziemie 2, tez calkiem fajna, aczkolwiek gry sa chyba coraz prostsze :(
W zasadzie dalej uwazam KotORy za najlepsze RPG w jakie gralem, a troche ich juz mam za soba. Takie hobby :) |
|
|
|
|
|
WilQ
Te oczy mogą kłamać
|
Wysłany: 25-02-2007, 11:07
|
|
|
Po raz 30 Fallout 2:). Ta gra nigdy mi sie nie znudzi. |
_________________ Aut odit, aut amat múlier, nihil est tértium |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 25-02-2007, 12:04
|
|
|
Tyle udało mi się osiągnąć przez tydzień ferii, 28 level ;) |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 25-02-2007, 15:25
|
|
|
Cały czas gram to samo ostatnio czyli HOHM III Wog, AOE I Rise of Rome
EU II, BG II z modami, moze zaczne grać Morrowinda lub diablo II |
|
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-02-2007, 16:37
|
|
|
A ja jak zwykle Counter Strike: Source i Warcraft III. I w tej materii wiele się nie zmieni, bo z rzeczy strawnych dla mojego kompa nie ma chyba nic ciekawszego ;] a serwery Battle.Netu do Diablo dalej lagują więc w DII sobie nie pogram. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|