W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-02-2007, 10:03
|
|
|
Skończyłem Age of Wonders, zacząłem Age of Wonders II.
Pierwsze, co ujrzałem, to grafika.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-02-2007, 10:05
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! |
Teraz mi powiedz czy to jest "AA.." pozytywne czy negatywne >.< |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-02-2007, 10:35
|
|
|
Negatywne. W jedynce grafika nie była może super, ale przynajmniej była czytelna i miała jakiś swój, siermiężny klimat.
A tu? Grafika nadal nie jest piękna, za to nie widze, gdzie stoi bohater!
I co to za imie Merlin? I mam Questa do realizacji w Imię Wyższych Celów! Nie mogę już sobie grabić, palić i rabować w imię chorej idei Meandera! Skandal! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Naszata
|
Wysłany: 28-02-2007, 18:41
|
|
|
Ja aktualnie gram w gry na które wcześniej w ogóle nie miałam czasu :( też tak macie, że kupujecie grę cieszycie się jak szaleni, mija miesiąc 2 i nie możecie nawet jej zainstalować, z braku czasu ? Ja tak miałam przy wielu, ale już nadrabiam i aktualnie gram w Dungeon Siege 2 i Neverwinter Nights 2. |
|
|
|
|
|
teplex -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-03-2007, 22:49
|
|
|
Ja po raz pierwszy od dobrych kilku miesięcy zagrałem wreszcie w grę godną uwagi - Supreme Commander. Dawno nie widziałem naprawdę dobrego RTS-a, chociaż gra ma porażające wymagania i komputer dostaje totalnej czkawki, mimo to siedzę i zawzięcie męczę bo gra jest naprawdę dobra. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 28-03-2007, 13:26
|
|
|
God of War II na PS2. Relaksująca i dość brutalna sieczka w klimatach mitów greckich z genialną muzyką i grafiką ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 28-03-2007, 14:15
|
|
|
No ja gram w RO *teraz nie mam, bo mi się biblioteka sypła, ale w tym tygodniu powinnam już mieć* |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-03-2007, 15:34
|
|
|
Ostatnio grywam sobie w Adoma. Jest to cRPG uruchamiany w trybie tekstowym, gdzie widz ma świat przedstawiony w charakterze mapy ze znaków ascii. Żeby sięgnąć do inwentarza, czy wypowiedzieć zaklęcie, trzeba wiedzieć w który klawisz wcisnąć (i tu jest trudniejsza od takiego Baldur's Gate, gdzie po prostu się klika w ikonki).
Jak dotąd jedyną wadą tej gry jest bardzo szybkie tempo metabolizmu postaci gracza (głodnieje pięć minut po posiłku). Jeśli nie znajdzie się wcześniej jakieś zwierzę, które można zabić i zjeść (pies ;> ) to postać szybko umiera z głodu i game over __^__ .
Przy odrobinie szczęścia można zostać zabitym przez hydrę bagienną lub żabę giganta, lub podobne zwierzątko _^_ .
Za to jest tutaj bardzo szeroki zakres ras do wyboru (można grać trollem!) :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-03-2007, 15:56
|
|
|
Ja wróciłem do Heroes of Might and Magic III i wiode moje hordy zła przeciwko wszystkim innym patałachom. |
|
|
|
|
|
Galakar
Archmage Assasin
|
Wysłany: 28-03-2007, 18:20
|
|
|
Ostatnio jestem na fali FFXI, Shogun Total War, Legend of Zelda: Twilight Princess oraz FFXII :) |
|
|
|
|
|
Melhir
|
Wysłany: 01-04-2007, 19:06
|
|
|
Witam mój tutaj pierwszy post ja gram aktualnie w pro evolution soccer 6, Marvel ultimate alliance, niedługo command and conquer wojna o tiberium i jeszcze pykam w republic commando. |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 01-04-2007, 19:12
|
|
|
GTA: San Andreas.
Jako afroamerykański chuligan przywracam prawo i sprawiedliwość na ulicach zdemoralizowanego Los Ange... tfu, Los Santos! |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 04-04-2007, 18:19
|
|
|
Naruto Shippuuden: Narutimate Accel - na razie nie wiem, czy walka jest tak dobra, jak w poprzednich częściach (Narultimate Hero), bo przechodzę story mode, coby odblokować levele hero mode. Czyli biegam i rozwalam pudełka... |
|
|
|
|
|
Bunji
cHAos RuLEz
|
Wysłany: 04-04-2007, 18:36
|
|
|
Ostatnio znajomi mnie na WoW-a(world of worcraft) namuwili i wyszlo na to, ze praktycznie sam gram. Spodziewalem sie, ze gra bedzie bardziej zruznicowana ale i tak jest fajnie, pozatym stalkera mi kumpel pozyczyl i musze powiedziec, ze gra jest naprawde dobra i ma swietna grafe(tylko nie u mnie). Supreem Comander widzialem i polecam (osoba ktorym pujdzie). |
_________________ I'm not a psycho, I'm just crazy |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-04-2007, 12:50
|
|
|
Narultimate Accel skończone, ze wszystkimi postaciami odblokowanymi (łącznie z postaciami po transformacjach jest ich bodajże 60 ;)
Mam nadzieję, że w następnej części nie będą wrzucali na siłę głupiego trybu rpg >_> |
|
|
|
|
|
|