Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-05-2008, 16:09
|
|
|
Homeworld 2 na spółkę z Assasin Creed. Zadziwiająco dobre, to drugie.. |
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 14-05-2008, 17:43
|
|
|
Ja ostatnio tylko w różnego rodzaju jRPGi na plejke (Mana Khemia, Kingdom Hearts, Final Fantasy, etc. ^^). |
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 15-05-2008, 10:45
|
|
|
Ponieważ odpalił mi Lineage2 (nareszcie), więc w co innego mógłbym grać ^^ |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
viesiu
Ten tam taki jeden.
|
Wysłany: 15-05-2008, 13:57
|
|
|
Ściągnąłem sobie demko LEGO Indiana Jones :) Równie genialne co Star Warsy XD Polewke mam od samego patrzenia na te ludziki :p Szkoda tylko, że demko takie krótkie. Ale za to w pełną zagram na 100% |
_________________ "Go beyond impossible and kick the reason to the curb! That's the way of Gurren-dan!"
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-05-2008, 19:56
|
|
|
Stalker po raz trzeci, tym razem z modem Oblivion Lost. Niezłe, piękne Blowouty. (niebo błyska, pojawiają sie potwory) |
|
|
|
|
|
Korialstrasz
Mature red dragon
|
Wysłany: 17-05-2008, 21:23
|
|
|
Freespace 2 SCP:
http://www.youtube.com/watch?v=8HFEmGcJcWA
Space Sim, w którym wcielamy się w rolę pilota myśliwca w służbie Galaktycznego Terrańsko - Vasudańskiego Przymierza. Dużo strzelania, zero ekonomii, świetna, niedopowiedziana fabuła - słowem wszystko to co powinno być w dobrej grze ;) A fabuła jest o tyle ciekawa, że główny zły to... bohater gracza z pierwszej części (choć nie jest to nigdzie oficjalnie podane ;) ). W ogóle nie licząc głównej linii fabularnej, bardzo mało informacji jest jasno podanych, ale dużo można wywnioskować. No i mam świetną rozrywkę po wyłączeniu gry z wyśledzeniem nazw jednostek w Wikipedii - wszystkie, co do jednej, mają uzasadnienie w mitologii, kulturze antycznej, itp. Co powiedzie na "Iceni", albo "Galatea"? A może "Aten" (nie mylić z Ateną), nie mówiąc już o "Lysander" i "Actium" ;)
"Byliśmy dumnym ludem. I zawsze najsilniejszym.
Przez tysiące lat nasze imperium się rozwijało. Przez tak wiele czasu wyobrażaliśmy sobie, że jesteśmy sami we Wszechświecie. Podróżowaliśmy dalej i dalej, wyczerpując dostępną nam przestrzeń. A potem odkryliśmy podprzestrzeń. Dała nam wolność i dała nam galaktykę. I widzieliśmy inne zaawansowane życie. I podbijaliśmy je, lub je unicestwialiśmy. W miesiące - zniszczenie miliardów lat ewolucji na podobnej, choć wolniejszej ścieżce. Mając podprzestrzeń, nasze imperium nie zna granic.
...
Gdy Niszczyciele przybyły po nas, atakowaliśmy. Nikt nas dotąd nie zwyciężył. Tak jak inni - walczyli, opierali się. Tylko że ci nie byli tacy, jak inni. Nie ginęli." |
_________________ Staring through eyes of hate we kill
Are we controlled or is it our own will..? |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-05-2008, 19:21
|
|
|
Freespace 2 było po prostu genialne, moja ulubiona gra w kosmicznych klimatach. Kupiłem, przeszedłem dwa razy. Wciągnęło mnie o wiele bardziej niż X-Wing vs. Tie Fighter i Wing Commander IV razem wzięte. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 14-06-2008, 16:54
|
|
|
Fate Stay Night, no i niezmiennie od 3 lat World of Warcraft oraz Warcraft 3.
2-3 godzinki FSN naprawde potrafią poprawić humorek. Myślałem, że muzyka zacznie mnie po jakimś czasie denerwować. Odziwo myliłem się, idealnie pasuje do klimatu novelki. WoWa i W3 chyba nie musze przedstawiać. Jak ktoś jest chetny na gre w w3 prosze napisać na PM lub do mnie na battle.necie Northrend:
SpF-NorrC
V2L]AwaY
WoW Serwer Burning Legion:
Vissena 70 lvl human mage
Sillense 70 lvl Nelf druid
Eressea 70 lvl human priest
PS. Ciekawe czy zostanie to podciągnięte pod "Forum to nie skrzynka kontaktowa", oby nie. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-06-2008, 11:01
|
|
|
Bijatyka z Sailorkami w rolach głównych. Całkiem miła, ale jednocześnie niezbyt łatwa gra, gdyż w story mode nie jestem w stanie pokonać nawet pierwszej w kolejności Rei. Nie powinno to jednak dziwić, skoro ona non stop tłucze we mnie płonącą mandalą, a ja nawet mydła powidła zrobić nie mogę (tja, teraz wiadomo, kim gram). |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 18-06-2008, 13:41
|
|
|
Championship Manager 04. Jedna z moicj\h ulubionych serii z racji na Euro 2008 wróciła do łask i napędu CD. Jest rok dopiero 2003, pierwszy sezon, gram Evertonem, talent Rooneya rozwija się błyskawicznie, jestem mistrzem w bezbramkowych remisach i najpewniej awansuje do europejskich pucharów... A co ciekawsze Polacy którzy normalnie kilka lat temu grzali ławy na wyspach i na zachodzie, w CM grają w podstawowych składach i decydują o imidżu swych zespołów... |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-06-2008, 14:40
|
|
|
Widac ze jestem szczęśliwym człowiekiem, bo od kilku dni moim największym zmartwieniem jest to, jaką postacią grac w Baldura... Wkrótce kupuję Fear, Fable, GTA VC, Fahrentheit i Jade Empire. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-06-2008, 14:44
|
|
|
Udało mi się odpalić na moim libretto emulację snesa.
I mam dylemat.
Co, oprócz oczywistości (Breath of Fire, FF) jest interesującą pozycją z gatunku rpg na tą platformę?
Także: Princess Maker 2. Wdrażam się do córki IRL >] |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-06-2008, 16:37
|
|
|
Sm00k: Seiken Densetsu, Terranigma, Zelda, Chrono Trigger, Super Mario RPG, Lunar, Romancing Saga, Earthbound, Sailor Moon. Więcej sobie na już chyba nie przypomnę. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-06-2008, 16:48
|
|
|
Jest jeszcze Dragon Quest 5-6 i Tales of Phantasia (polecam - chyba najbardziej zaawansowana technicznie gra na Snesa). Z taktycznych rpg-ów ze znośną grafiką - Bahamut Lagoon. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|