W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Harun
Dołączył: 23 Paź 2008 Skąd: Jak ktoś wie gdzie to jest to Brenna Status: offline
|
Wysłany: 30-10-2008, 19:11
|
|
|
JJ napisał/a: | Hmmm? Wiele tracisz, bo Gearsy to właśnie głównie multi, rozgrywka sieciowa jest świetna (choć mała ilość map i trybów boli, trzeba przyznać) a kampania tak naprawdę rozwija skrzydła dopiero w co-opie. |
No właśnie zgodzę się z kolegą. Co prawda w multi grałem u kumpla na piecyku bo nie mam zamiaru płacić zdziercom z M$ za to co powinno być darmowe.
Issina napisał/a: | wychowana na UT jestem wiec to moj piorytet xP |
O ostra dziewczynka zamieniła się w bratnią duszę od gier fpp. Choć najnowszy UT III nie jest jakoś mnie w stanie przyciągnąć multi ale od czasu do czasu jakiś DM czy WF sobie rozegram choć gra jest trochę za szybka jak na konsolkę (gram na ps3).
Co do Assasin Creed to powiem żę jakoś gra nie mogła mnie przykuć do tv. Mimo że ma fajną grafę i nawet dobrą historię to niestety jest wtórna. Jakoś tak wolałem pograć w Patapona na PSP którego ostatnio trochę odkurzyłem i gra się tak samo fajnie jak za pierwszym razem. Oczywiście czekam już na Patapon 2 bo jedynka rzadzi i tyle. |
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 30-10-2008, 19:44
|
|
|
Cytat: | a kampania tak naprawdę rozwija skrzydła dopiero w co-opie.
|
I za to nalezy sie duzy plus
Pierwszego dnia niezle wymeczyłam znajomego ponad 10h kampanii xP
co do UT to w III najbardziej zachwycac mozna się chyba jedynie nad grafika xP
Bo jezeli chodzi o rozgrywke to praktycznie nic sie nie zmieniło.
Ja i tak pykam głownie tylko w DM, CTF i Onslaugh ;]
Dlatego ciagle zwlekam z kupnem pełnej wersji III i bawie sie ciagle w 2k4 lub demko III ;] |
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Teknometalman
|
Wysłany: 31-10-2008, 12:33
|
|
|
Sniper Elite
Guitar Hero 3 - jestem już na ekspercie |
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-11-2008, 19:35
|
|
|
Wiedźmin ER z modem utrudniającym - Kurde, grę przechodzę 3 raz, jestem specem, a i tak trudno. teraz niemal żadnej walki nie da się przejść bez min. 2 eliksirów, a maści i petardy wreszcie są przydatne. Póki co jestem w 3 akcie, 22 lvl, i mam problemy z walką z Rolandem na bagnach. |
|
|
|
|
|
Skaman
|
Wysłany: 02-11-2008, 20:05
|
|
|
DEVIL MAY CRY 4
Guitar Hero 3
Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2 |
_________________ [URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1611/what_akatsuki_member_are_you%3F"]http://www.theotaku.com/guru_results/1611_Tobi.jpg[/URL]
|
|
|
|
|
BECK
|
Wysłany: 02-11-2008, 21:44
|
|
|
Ehh od ok. 3 miesiecy zostałem niechlubnym fanem WoW-a i obecnie jest to jedyna rzecz, w tóra pogrywam - studia sprawiają, że nie mam dość czasu na cokolwiek innego jeśli chce kiedyś wymaxować postać ;]., a i tak ogolnie dużo czasu na gre i tak nie mam - może z 2h dziennie. Obecnie zastanwiam sie nad przerwą na Fallouta 3 i Far Cry 2, jednak czekam na opinie, które powiedza mi czy warto wydawać pieniądze ;].
Może ktoś grał/gra w którąś z tych 2 gier, jeśli tak to prosił bym o jakieś opinie ;] Warto kupować ?:> |
|
|
|
|
|
Harun
Dołączył: 23 Paź 2008 Skąd: Jak ktoś wie gdzie to jest to Brenna Status: offline
|
Wysłany: 03-11-2008, 14:07
|
|
|
BECK napisał/a: | Obecnie zastanwiam sie nad przerwą na Fallouta 3 i Far Cry 2, jednak czekam na opinie, które powiedza mi czy warto wydawać pieniądze ;]. |
Co do far cry 2 mogę wypowiedzieć same pozytywy po około 1 godzinie gry u kumpla na ps3 brać w ciemno gra jest naprawdę fajna ale trudna. Co do fallout 3 to z informacji wynika że tą grę albo się kocha albo nienawidzi więc wybór należy do ciebie.
Btw. grał ktoś w bioshocka na ps3 bo nie wiem czy kupić czy nie bo dead space już klękło :D |
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-11-2008, 14:24
|
|
|
Harun napisał/a: | Btw. grał ktoś w bioshocka na ps3 bo nie wiem czy kupić czy nie bo dead space już klękło :D |
Grałem na x360, ale to niewielka różnica - niezależnie od tego Bioshock jest pozycją obowiązkową. Ta gra to właściwie już jest klasyk, wykonanie genialne pod prawie każdym względem, a fabuła... Nie spoilerując mogę powiedzieć tyle - jedna ze scen to moim zdaniem najlepszy zwrot akcji, najlepsza scenka przerywnikowa (choć żadnych fajerwerków w niej nie ma, to praktycznie rozmowa) i najlepszy moment w grach z jakimi miałem styczność w ogóle. Jeżeli nie grałeś jeszcze na 360-tce ani PC, bierz koniecznie. |
|
|
Mirveka
(means miracles)
|
Wysłany: 04-11-2008, 10:19
|
|
|
W tej chwili wróciłam do Chrono Cross, które z powodów technicznych musiałam przerwać w połowie gry. Teraz gram i próbuje sobie przypomnieć o co właściwie chodziło! |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 06-11-2008, 12:10
|
|
|
Fallout 3 - wbrew wcześniejszym obawom wyszedł całkiem nieźle. Klimatem trzyma poziom z poprzednich części - a to najważniejsze. Nieco gorzej z systemem walki, ale nawet do niego się przyzwyczaiłem (choć nadal wolałbym stary, klasyczny). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-11-2008, 13:15
|
|
|
Pearl Harbour: Zero Hour - fajna, prosta, a przy tym wciągająca strzelanka. Właściwie jej jedyną wadą jest to, że można latać wyłącznie Amerykanami. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-11-2008, 17:16
|
|
|