W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-02-2009, 01:34
|
|
|
Fallout # w końcu się dorwałem, już tak go naszpikowałem modami że ledwo się włącza. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Jareks
|
Wysłany: 08-02-2009, 15:47
|
|
|
Jakby Ktoś chciał mnie skopać :)
- Guild Wars - wszystkie części
- Battlefield 2 i BF2: Special Forces
A tak to czekam na Star Crafta II i Diablo III |
_________________ You should have stuffed it down quietly and told her it was good. That's your duty. As a human being! |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 10-02-2009, 02:14
|
|
|
Jest okazja to właśnie pykam w CS 1.6 ^^ |
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Lukey
|
Wysłany: 10-02-2009, 19:34
|
|
|
Od okolo 3 lat ET (competitive level oczywiscie, nie publiczne serwery czy jakies mixy :p), choc juz coraz mniej aktywnie. Przez ten czas ppowtarzalem sobie co najwyzej w wolnym czasie poszczegolne czesci Gothica, no i oczywiscie nieodzowny element twardego dysku- HoMM- tez mial w tym swoj udzial. Obecnie instaluje dla powtorki Call of Duty, bo niestety moj pecet nie dzwiga gier uznawanych za 'nowe' od ladnie ponad roku. |
_________________ If I could only reach the sky, I would...
Oh, If I could only reach the sun, I would...
I would like to come back. |
|
|
|
|
Doner Kebab
Gawith Apricot
|
Wysłany: 14-02-2009, 19:54
|
|
|
W sapera, trona i mahjonga ;) te trzy gry mają w sobie więcej grywalności, niż jakiekolwiek inne pozycje :D |
_________________ Gawith Apricot - wciągam bo lubię. Jeśli nie znasz spróbuj :)
polubisz |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 15-02-2009, 12:59
|
|
|
Dla odmiany, teraz poleciał Cube - FPS podobny do Quake'a. Freeware, ma się rozumieć ;) . Fabuła... przepraszam, jaka fabuła? Wszystko, co się robi, to się biega i strzela do wszystkiego co się rusza. Tyle. Pal diabli, że przeciwnicy poruszają się szybciej, niż jestem w stanie ich namierzyć, do tego w momentach krytycznych kończy się amunicja, a do zapasów przeciwnicy nie dają mi przejść... ^^' . Zanim opanuję ten rodzaj gier, wiele jeszcze wiosen minie... |
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 15-02-2009, 23:50
|
|
|
W Spelunky. Darmową bardzo trudną platformówkę z losowo generowanymi levelami. Gra genialna w swojej prostocie i bardzo wciągająca. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 16-02-2009, 00:26
|
|
|
Prosta, tania gierka, XIII
a daje wiele radochy ^^ |
|
|
Kyo
Like wrestling a gorilla.
|
Wysłany: 16-02-2009, 01:21
|
|
|
King's Bounty. W pierwowzór grałem jeszcze na C64 i ta gra sprawdzała się świetnie jako narzędzie do redukcji stresu w mrocznych czasach liceum. Remake jest zupełnie smaczny, pomijając klasyczny zestaw bugów, z którymi rosyjski developer nie jest w stanie sobie poradzić mimo wypuszczania kolejnych paczy.
A poza tym Fallout 3. Chociaż Operation: Anchorage, moim skromnym zdaniem, to jakaś pomyłka jest. |
_________________ Call me Bubbles, darling! Everybody does! |
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
darksamurai
Głupiec z wyboru
|
Wysłany: 16-02-2009, 16:38
|
|
|
Cytat: | King's Bounty. W pierwowzór grałem jeszcze na C64 i ta gra sprawdzała się świetnie jako narzędzie do redukcji stresu w mrocznych czasach liceum. Remake jest zupełnie smaczny, pomijając klasyczny zestaw bugów, z którymi rosyjski developer nie jest w stanie sobie poradzić mimo wypuszczania kolejnych paczy. |
Strasznie mnie irytowało tempo rozgrywania walk. Strasznie długo trwają, te dalsze to już pewnie w ogóle... dlatego dałem sobie spokój, jak miałem postać około 10. poziomu. Zbyt nudne walki, choć reszta była naprawdę dobra. |
|
|
|
|
|
sickNess
Metal Militia
|
Wysłany: 16-02-2009, 16:42
|
|
|
Kończę właśnie LotR: TTA, zastanawiam się nad przejściem po raz trzeci MGSa 3. A poza tym to abusowanie micro w Starcrafta :( |
_________________ Oh Lord, I must be crazy,
I'm settled down and I find nothing new...
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-02-2009, 18:05
|
|
|
Postanowiłem zrobić przerwę od Bg2, i znów, ZNÓW wessał mnie Football Manager 2008, gdzie z Newcastle zrobiłem DreamTeam w składzie - Palacio, Owen, Berbatov, Rossi, Modric, Barzagli, Mertesacker, Given. |
|
|
|
|
|
OverLord_Zenon
Lord Chaosu
Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
|
|
|