Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Seria Mass Effect |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-08-2012, 22:31
|
|
|
O__________________o
<massive facepalm goes here>
Boże, EA, jesteś głupsze niż Lato z Radiem.
Tak, zakupiłam i przeszłam Leviathana. Bardzo dobre dlc, powinno być w wersji relase gry i zatykać tym samym największe dziury w zakończeniu. Nie zmienia to co prawda hejtu do Starkida, ale teraz jest to hejt tylko ze względu na potencjał generowania u gracza wkurwa na Nagłego Sługę Bogów Zza Węgła, a nie na bełkot - ten lore Shepard już ma i może sobie (gracz też) niedopowiedzenia i półsłówka prawidłowo przetłumaczyć.
Umrzyj EA, umrzyj.
>.>
<.<
GŁOWA HUSKA U SHEPARD NA BIURKU~! Totalny odjazd i staring contest z Jamesem. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-08-2012, 22:42
|
|
|
What Gonik said.
Po mojemu Leviathan pokazuje, że zakończenie ME (tak, nawet to 'oryginalne' sprzed Extendend Cut) było na swój sposób przemyślane - w sensie względnie spójnej artystycznej wizji. Wszystko wina nadmiernych skrótów myślowych i głupich terminów. DLC generalnie niezłe, polecam (chociaż i tak za najlepsze do tej pory uważam Shadow Brokera) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 24-03-2013, 10:46
|
|
|
44% grało Soliderem - to chyba jedyne, co mnie zaskoczyło. Różnica w popularności klas jest ogromniasta.
No, może jeszcze to 82 do 18 w płci - jakby mnie ktoś zapytał obstawiałbym 70 do 30. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|