Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Twórczość różna~ |
Wersja do druku |
NewShit
|
Wysłany: 21-05-2010, 22:56
|
|
|
Masz rację, dopiero teraz doczytałam. Przepraszam, mój błąd heh :D A co do rysunku Niech żyję bal Skoro od razu zorientowałam się co dana ilustracja przedstawia, musi być Ok ;). |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-04-2011, 17:02
|
|
|
Ojejkuś, aż tyle czasu nic nie rysowałam?....... lol. No nic.
Zawsze podobały mi się ten pomysł z rysowanym meme na dA, niestety nigdy żaden mnie nie zmotywował do pracy. Aż w końcu Eaś (TO JEJ WINA!) znalazła coś idealnego dla mnie - Utaite meme.
{ Utaite meme - wersja Crofesimowa, część pierwsza }
Dopiero pierwsze trzy pytania, bo tak się wciągnęłam, że postanowiłam narysować 6 ulubionych wokalistów. Dawno nie miałam takiego wena. Aż się przyznam, że mój Tightson nawet mi się podoba... enyłej, mam w planach pocieniowanie tych rysunków, ale pewnikiem nic z tego nie wyjdzie. I przepraszam za engrisha, ale nie chciało mi się robić drugiej wersji.
Linki
- Spoiler: pokaż / ukryj
- - clear x Turlaj - "Meltdown"
- Touyu - "Rotten Heresy and Chocolate" - mogę tego słuchać bez końcaaaa ♥
- Gero - "Two Breaths Walking" (I tak, Gero scissorhanduje chahana)
- Fukuwa - "Uraomote Lovers"
- Tightson - "Rollin' Girl"
... dopiero teraz widzę jaki mój gust jest dziwny
- VALSHE - "Myself"
- Lon - "Okotowari Shimasu"
- Choucho - "Yuuhizaka"
doh. sugestie/lincz? |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 06-04-2011, 17:30
|
|
|
YAAAAAAAAAAY~!! \(^o^)/ |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 06-04-2011, 19:33
|
|
|
...Jack i Iroha Uta...?
Toć mnie zaskoczyłaś. Choć, taaaak, dobre jest.
A tak w ogóle to GASP, to odżyło. o____o |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 06-04-2011, 19:45
|
|
|
Nanami napisał/a: | ...Jack i Iroha Uta...? |
Tak, sama siebie zaskoczyłam xd; tak naprawdę moja ulubiona jego piosenka to cover Sound Horizonowego "Ishidatami no Akaki Akuma", ale tam głównie Choucho śpiewa... (chociaż i tak moment, w którym on wchodzi jest MRRR niech on śpiewa więcej piosenek SanHory plz). Teraz przypomniałam sobie jeszcze o "Sennen no Dokusou Uta", hym. iii tam! |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 07-04-2011, 17:44
|
|
|
Z tych "oficjalnych" Sennen no Dokusou ka jest dla mnie najmrrrruczniejsze niezmiennie od hohohohoh czasu. W ogóle jego covery z Choucho są po prostu prześwietne. I Ishidami też niezmiernie uwielbiam i ach, ten engrisz Jigiru w tle... XD;; A Jack sprawia, że nawet duet Fakku jest najs. Ale i tak, Jack and Torai... Ok, to nie ten temat. Khem.
Czekam na resztę! |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 18-04-2011, 20:36
|
|
|
Wen stwierdził najwyraźniej, że nie jest mnie wart i sobie polazł. A niech go. Tak więc dalsza część meme nie powstanie pewnie nigdy (znając mnie), a ponieważ stęskniłam się za swoimi OCkami... no.
A, uwaga jedna - strasznie wstydzę się swoich przeszłych prac, więc nawet ich nie włączałam, żeby przypomnieć sobie dokładny wygląd bohaterów... wszystko rysowałam z pamięci, więc mogą być błędy. Taa, wiem, żałosne troszku.
{ eeemooo i rzadko spotykany widok w postaci wkurzonego Kugi } *ups, zapomniałam wspomnieć - są delikatne przekleństwa
Nie ma to jak kolorowanie bardzo, bardzo niedokładnych szkiców, oł je. Niestety w którymś momencie przez przypadek nadpisałam oryginał, więc została mi tylko ta wersja, która wygląda strasznie. Kolorowanie własnych prac jest be, wybacz mi Kuga.
A po całej tej sytuacji Crofe zachowała się niezwykle dojrzale i fochnęła się na najbliższe 5 lat (i tak przez pierwsze 4 nie widzieli się praktycznie w ogóle).
{ czerwień wypalająca oczy }
Nie mogę się zdecydować co do wyglądu tej postaci (to tzw. "główny zły", acz cudzysłów jest tu istotny), argh. Tym razem spróbowałam wersję z radosnym chaosem na głowie, ale po zastanowieniu zostanę jednak przy prostych włosach. btw, one są długie. Za tyłek?
Muszę go częściej rysować.
{ random Nifesima }
Znalazłam ją przed chwilą w folderze z anime, nie wiem skąd się tam wzięła. randomowy random jest random. |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 18-04-2011, 21:00
|
|
|
Om nom nomnomnom, faajny ten "główny zły". (Kurde, klata! Want moar!) Będzie go więcej? Aż sobie gościa zapisałam i będę nań od czasu do czasu zerkać, żeby się podołować troszku, bo emocenia nigdy dość~! Swoją drogą: jak ty robisz te włosy ;__________; One są takie piękne i o Boże, skoro z falowanymi włosami wygląda TAK, to ja nawet nie chcę myśleć, jak on będzie wyglądał z prostymi... prawdopodobnie nosebleedogennie, eh, fangirl ze mnie
A Kuga wygląda... no, nie na wkurzonego w każdym razie. Za to chibik Crofe - yhyyyhy, uroczy ;3 |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 18-04-2011, 21:51
|
|
|
Zostaw proszę sexshair jak są. Włosy winne się ciągnąć za nim po ziemi, a przynajmniej jeden minion winien z oddaniem i uwielbieniem o nie dbać w każdej sekundzie. W zasadzie, winien pilnować by włosy się nie ciągnęły..
Dwa, zamień końcówki żółte na highlighty, efekt może być albo oczojebny albo smakowity..
Rzecz jasna, zuyego miałem na myśli. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|