Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
voyager
I'm a men of the NERV
|
Wysłany: 03-01-2007, 19:54
|
|
|
Cytat: | OH! MY GODDESS dostałem cała serię wczoraj, tak mnie wciągło że jetem już na 8 epizodzie z drugiego sezonu:P,niby anime banalne a jednak z odcinka na odcinek coraz bardziej zżywam sie z Keiichi i Belldandy i chce sie wiedzieć jak potoczą sie dalej losy tego "romansu"(najlepsze jest to że jestem facetem i mnie to wciągło) szkoda że ma tak mało odcinków( własnie skończyłem ogladać cała serie Inuyashy 167 TV + 4 kinówki) ale więcej niż Onegai Teacher, jednak jest jeszce film i OVA:D oczywiście mam też nadzieje że w tym roku ukaże się sezon 3:P |
Niestety wszystko co piekne szybko sie kończy, cała oglądnieta (sezon 3 sezon 3 kiedy wreście bedzie:P) No tak ale wziałem sie za mange, jak narazie całkiem całkiem mimo że po angielsku, no ale po coś sie jednak tego języka uczyło:D |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-01-2007, 23:59
|
|
|
Yoake mae yori ruriiro na ~ Crescent Love - seria taka sobie, do obejrzenia. Niestety zakończenie zupełnie mi nie odpowiada, wolał bym już coś standardowego.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Scenarzysta jest chyba niespełnionym pisarzem sf... Po nagłej śmierci głównego bohatera przylatują szare ludziki i go wskrzeszają...
|
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-01-2007, 10:44
|
|
|
ja dalej truje Azumange Daioh juz jestem w polowie :D
I zamowilam wczoraj ( bedzie jutro albo dzis ) Oh! My Goddess - i mam pytanie... warte to kupienia? nie wiem nic o tym, tylko troszke slyszalam i mnie zainteresowalo :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 04-01-2007, 11:16
|
|
|
A ja ile miałam to przeczytałam mangi xxxHOLiC. A teraz sie wziełam za anime. Dosyc schematyczne, charakterystyczna kreska, muzyka całkiem przyjemna, ale ja bym ich pocieła za wyciecie urozmaicenia w postaci crossoveru z TRC... Które w mandze nota bede jest. |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-01-2007, 11:25
|
|
|
Sumomomo do 8 - o zuu... biedny Koushi, zaczyna mu się we łbie przewracać od 'tych nienormalnych ludzi'. Poza tym Sumomo i Iroha na plus, Sanae na minus, błe. A fanserwis z szamponem rządzi, sesese.
I ciągle się próbuję przemóc do dooglądania fillera bliczowego >.< fight! fight! |
|
|
voyager
I'm a men of the NERV
|
Wysłany: 04-01-2007, 12:01
|
|
|
Lila napisał/a: | ja dalej truje Azumange Daioh juz jestem w polowie :D
I zamowilam wczoraj ( bedzie jutro albo dzis ) Oh! My Goddess - i mam pytanie... warte to kupienia? nie wiem nic o tym, tylko troszke slyszalam i mnie zainteresowalo :D |
Anime naprawde dobre, nawet nie spodziewałem sie że az tak dobre bedzie, ale kwestia gustu:D Szczególnie podobała mi sie kinówka, chyba najlepsza jaka do tej pory widziałem. Chyba ze chodzi o mange, to ta też godna uwagi:P |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-01-2007, 14:54
|
|
|
Ona się Momoko nazywa :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
fleischman
|
Wysłany: 04-01-2007, 15:40
|
|
|
Jestem w połowie Last Exile i na 12 odcinku Death Note. Last Exile nie jest złe ale Death note... Ja chcę więcej!! Do tej pory żadne anime mnie tak nie wciągnęło. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-01-2007, 19:07
|
|
|
Raimuiro Senkitan, dwie minuty, dziewietnaście sekund.
Lol!
Tyle starczy za komentarz. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 05-01-2007, 10:57
|
|
|
Ah! My goddess - narazie tylko 8 odc. bo padłam wczoraj... ale dzis dzielnie dobije :D Jestem zachwycona :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-01-2007, 21:59
|
|
|
Keii napisał/a: | Ona się Momoko nazywa :P |
To wszystko te zwodnicze tytuły >___> I pisanie na szybko... |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-01-2007, 18:16
|
|
|
Earth Defender Mao chan - z odcinka na odcinek to anime przekracza kolejne granice absurdu wyznaczane przez inne tytuły. I to się podoba! Chyba pierwsze anime z loltkami, które oglądam bez zgrzytania zębami. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-01-2007, 11:10
|
|
|
Sara, Mała Księżniczka - znajomy zdobył polskie wydanie dvd, dość cudaczne zresztą, bo ów "film" to rzecz zmontowana z serii tv, chwilami dość dziwnie. Więcej napiszę w recenzji, tu dodam, że mimo wszystko wiele ten tytuł nie stracił i Miyazaki nie powstydziłby się takiej produkcji.
Kashimashi OAV - a jednak, powstało. Chociaż końcówka serii TV mnie rozczarowała, tak ten dodatkowy odcinek ogląda się całkiem przyjemnie. Nie wnosi on jednak nic istotnego do serii. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-01-2007, 15:25
|
|
|
Bleach 109 - może wreszcie zacznie się dziać coś ciekawego! |
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-01-2007, 15:26
|
|
|
Ej...ja to właśnie chciałem napisać... ;-p |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
|