Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-09-2005, 16:36
|
|
|
nie,żadne góry nie wchodzą w rachubę, akcja rozgrywa sie w szkole, gdzie panowie przeprowadzają śledztwo i wcielają się w rolę... nauczycieli ... _^_
i powiem jedno... jeśli będę to w końcu oglądać, to kawałki z Yojim będę oglądać z zamknietymi oczyma - TO, co oni mu zrobili woła o pomstą do nieba - toż on wygląda jak Onizuka!!! (zmiana designu ze względu na proces o prawa autorskie do wyglądu postaci ==') |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-09-2005, 13:18
|
|
|
Ja konczę Wolf's Rain, a potem (jak je wezme od Bianki XD) zabieram się do Texhnolyze i E's Otherwise, ktore mam zrecenzować :-D |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 16-09-2005, 13:33
|
|
|
Przy okazji FF:AC obejrzałem sobie jeszcze Last Order. Zrobiło na mnie całkiem dobre wrażenie, choć trudno to potraktować inaczej jak animowaną wstawkę do FF7. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-09-2005, 16:23
|
|
|
Last Exile. Deo coraz bardziej przypomina Xellosa, a Gildia w ogóle jest świetnym pomysłem na elfy. Kapitan mówi głosem Rezo, a wygląda i zachowuje się jak jeszcze bardziej zgociały Zelgadis. Fabuła powoli się rozkręca. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-09-2005, 22:38
|
|
|
Dorwałem się właśnie do trailera OAVki Hellsinga - wygląda ciekawie - w trailerze pojawiają się (oprócz podstawowego składu) Pip Bernadotte, Major, Porucznik i Rip van Vinkle. Wygląda na to że faktycznie będzie szło zgodnie z mangą. Grafika też stoi na wysokim poziomie. Data wydania (podana w trailerze) to 2005.12.9 |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Taur
... To nie ta bajka...?
|
Wysłany: 19-09-2005, 00:29
|
|
|
Jestem po Banner of the Stars III i w trakcie Saiyuki serii TV. Pierwsze niezłe choć oczekiwałam czegoś bardziej emocjonujacego, drugie, hm... kreska raczej irytująca o fabule trudno coś rzec po pierwszych dwóch epizodach, ale nie czuję się zawiedziona, wszystko to kwestia przyszłości. |
|
|
|
|
|
Black_Geisha
Black Yuki
Dołączyła: 03 Wrz 2005 Skąd: hm....jak by to nazwać....nicość? Status: offline
|
Wysłany: 19-09-2005, 16:49
|
|
|
Ja jestem na 3 odc.Fruits Basket i 40 Rurouni Kenshin |
_________________ Moje bazgroły:
www.blackgeisha.deviantart.com
Liście lubią spadać,
Dlaczego?Może poprostu spadają,
Bo kochają ziemię.... |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-09-2005, 16:59
|
|
|
A ja mam jakiegoś pecha... Orphen się wiesza, przy 100 Stories wyłączają mi się wszystkie odtwarzacze - zdesperowana wzięłam się za Yami no Matsuei i jak na razie oglądam bez problemów XD
Poza tym czekam na Howla i na Fruits Basket, może za jakiś miesiąc będę miała _^_ |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-09-2005, 12:47
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Poza tym czekam na Howla i na Fruits Basket, może za jakiś miesiąc będę miała _^_ |
Pociesze cie w niecierpliwym czekaniu: Fruits Basket jest nudne i ciagliwe. I wystepuja mordercze odruchy na glowna bohaterke.
Nie ma to, jak zyczliwy czlowiek, ne? |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-09-2005, 16:56
|
|
|
A jak... Z tego co wiem, główna bohaterka należy właśnie do tego gatunku, który mam ochotę cały wydusić, ale zobaczymy, a nuż będzie wyjątkiem potwierdzającym regułę... (tak, pocieszam się rozpaczliwie XD)
Nie wiedzieć czemu zaraz się biorę za Last Order. Szczegół, że w życiu nie grałam w FF7 i będę zapewne się czuła jak dziecko we mgle... _^_ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-09-2005, 18:00
|
|
|
Wnioski po pierwszym odcinku Evangeliona:
Okej, jak na razie zauważyłam fanserwis, mechy i pokręconą rodzinkę... I tragicznie spoilerującą zapowiedź drugiego odcinka _^_ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 24-09-2005, 17:32
|
|
|
Nyaaaa~~
Ńadgoniłem Tsubasa Chronicle do 22 i teraz cierpię na brak następnych, i już mnie do gorączki doprowadza insynuowanie że na 26 koniec... może pierwszego sezonu!? Koniec... dobre sobie...
A że AonE-AKeep doprowadziły mnie miesięczną przerwą do białej gorączki, zassałem całe dostępne FMP-TSR 1-8 od Bakakozou. Pierwsze odcinki mają karaoke zrąbane okrutnie, i jeszcze nie kasuję 1-4 z AonE-AKeep bo jeśli okaże się że tłumaczenie jest równie fatalne... Inna rzecz, że Runpsicat, której zdanie uważam w tej kwestii za wyrocznię, twierdzi że dialogi BK nie są gorsze od reszty. Natomiast z całą pewnością widać że 230m dużo lepiej służy tej serii niż 180m którego używa AonE-AKeep...
Najlepsze jest to, że wciąż nie oglądałem wyżej dwójki, bo wiem na jakie cierpienia bym się skazał...
Poza tym, dorwałem Dominion Tank Police; niby to Masamune Shirow, ale mi nie pasuje. Jakieś takie... stare... _^_ (jedno z 1989, drugie z 1994). Widać że anime przeszło dłuuuuuugą drogę... co nie zmieni faktu, że w recce pewno zjadę... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-09-2005, 13:09
|
|
|
"Madagaskar", taki głupiutki film 3D, powstały na fali innych tego typu produkcji. Niczym nie dorównuje wcześniejszym Shrekom, Epokom Lodowcowym czy Gdzie jest Nemom, ale i tak się nieźle ogląda. Zwłaszcza pingwiny-komandosi są cudowne (jak ja kocham tradycję, że "Polak" to zawsze ten wysoki, cichy i ponuryXD). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-09-2005, 14:48
|
|
|
"Just smile and wave, guys, smile and wave..." ~_^ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-09-2005, 18:40
|
|
|
Melduję zaliczenie 7TSR do mniej więcej dwuch trzecich bo wysiadłam psychicznie z powodu braku mojego osobistego, ukochanego, umiłowanego, jedynego i cudownego dysku.
A poza tym jakieś to to się dziwne zrobiło... Taka genialna komedyjka była z FMP i Fumoffu a tu takie... coś. Nie do rymu, nie do taktu, nie do śmiechu za to z jakimś niewiadomym mi przesłaniem do przekazania.
Już chyba trylko dla fanatyków Chidori...
A poza tym melduję w całości obejrzanego Bleacha 50ep...
Pełne zrozumienie dla wszystkich którzy po tym odcinku wyrządzili sobie lub komuś krzywdę. Czekasz tydzień, nieraz z caciśniętymi zebami a tu? Takie ppipipipipi coś!
Oraz pragnę się podzielić refleksjami po filmie "Below" Reżysera nie znam bo mnie to nie interesi. Polecam to to każdemy kto ma wolny samotny wieczów, najlepiej niech pada, i nie ma wstrętu do okrętów podwodnych, ja żywię uwielbienie. Wtedy spodoba się napewno.
Takie małe studnium psychologiczne załogi która... A no właśnie. Która coś zrobiła a czegoś nie i teraz ma ze sobą mały problem. Kto wie? Może nawet natury metafizycznej? Polecam. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|