Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
Azariel
Muad'dib
|
Wysłany: 09-10-2007, 21:16
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Clannad 01 - To może byc coś w końcu SHS i Eclipse.
Nie, nie SHS. SHS to shinsen, zwany także "shitsenem". |
Rzeczywiście pomyliłem się. :P Może jak ściągałem to źle spojrzałem. :):P |
_________________ Fragile existence, Between world's of souls
Struggle for tommorow, Grabed by a link of hope,
Simply eaten by desire of life. |
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 09-10-2007, 21:35
|
|
|
Karin - Fajne... takie wampirki to ja rozumiem
Myself; Yoursef - pierwszy ep (Dante, nie odgapiaj :P) zapowiada się ciekawie. |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 11-10-2007, 18:28
|
|
|
Shakugan no Shana 16-24 oraz movie... Seria TV ma zaiście potencjał na tasiemca. Końca nie widać! A film... Przez ponad pół godziny powtórka z początku anime, potem poszło w inna strone w rozwalaniu tego zuego. Ogólnie taka całkiem niezła rozrywka na przecietnym poziomie. No i... Shakugan no Shana II odcinek 1, skąd ja to znam? Troche powtórzen, garść chaosu, szczypta rozterek... Ani jakies wybitne, ani jakies strasznie złe. Czekam na kolejny odcinek :-) |
|
|
Azariel
Muad'dib
|
Wysłany: 11-10-2007, 21:18
|
|
|
Genshiken 2 - 1 - Ale fajnie, nareszcie coś genialnego, Doujinshi, Comifest, Otaku. :) |
Simply eaten by desire of life.
Ostatnio zmieniony przez Azariel dnia 11-10-2007, 21:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
arowe
|
Wysłany: 11-10-2007, 21:39
|
|
|
"Kimi ga Nozomu Eien" mam po tej serii burze emocji i bezsenność! |
|
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 12-10-2007, 15:36
|
|
|
Lovely Complex 24 - no to koniec, który był świetny, w najlepszym stylu, znowu się śmiałam :) Seria ta byłaby b. dobra, gdyby zamknęła się w 2 razy mniejszej liczbie odcinków. A tak, niestety czasami nie da się wytrzymać. No i nareszcie olśniło mnie, że Koizumi potrafi być ładna!:D |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-10-2007, 22:42
|
|
|
Inukami Movie- dalszy ciąg specyficznego humoru. Zwłaszcza rozbawiły mnie momenty, gdy sparodiowali
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Death Note, Matrixa( duplikacja agenta smith) i mechowatość.
. Musiałbym obejrzeć drugi raz, aby odnależć reszte smaczków. Udało im sie mnie nawet kilka razy zaszokować. Po pracy lub szkole idealny odmóżdzacz chwilowy |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
..::Ceres::..
|
Wysłany: 13-10-2007, 12:39
|
|
|
longerowa napisał/a: | Lovely Complex 24 - no to koniec, który był świetny, w najlepszym stylu, znowu się śmiałam :) Seria ta byłaby b. dobra, gdyby zamknęła się w 2 razy mniejszej liczbie odcinków. A tak, niestety czasami nie da się wytrzymać. No i nareszcie olśniło mnie, że Koizumi potrafi być ładna!:D |
no baa! pewnie ze potrafi;D z paczatku denerwowalo mnie ze ciagle starala sie o wzgledy Otaniego a on nic sobie z tego nie robil, ale z czasem tak naprawde zaczelam jej 'kibicowac'. Niektore teksty poprostu rozbrajajace;x |
_________________ Za mówienie do mnie
grozi pięć lat w zawieszeniu
Za jedno dotknięcie
Obcięcie rąk
Za patrzenie na mnie
ciemna cela w więzieniu
A myślenie o mnie
To śmiertelny błąd |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
|
Wysłany: 13-10-2007, 14:29
|
|
|
Seirei no Moribito 25 aaa, jak dla mnie najlepsze anime tego sezonu! Nic ne jest w stanie wypowiedziec mojego zachwytu. Fabuła, animacja, kreska, muzyka... Masterpiece. Jeszcze jeden epek, ale juz formalnie zamykający wszystkie wątki zdaje sie, a ten już dał odpowiedz na jedno z najwazniejszych pytań :-) Trzymał niesamowicie w napieciu.
- Niesamowite po prostu. Cały czas siedziałam jak na szpilkach, niesamowicie poruszona czekając, co w koncu bedzie. Chagum umrze? Czy nie? Czy ktokolwiek umrze? Spodziewałam sie jakis trupów. A tu miła niespodzianka! Wszyscy zyja! I ta scena z Balsa, Tanda i Chagumem przy wyciąganiu jaja... I te oczekiwanie pełne napiecia, czy przyleca nahji... Ciekawe, czemu 200 lat temu to nie wyszło. Czyżby potrzebna była silna wiez i miłość, poswiecenie i czegos zabrakło? Moze nie dotrwali do switu? Ahh ta armia La Lunga o_o A ten nahji to miałam wrazenie ze ten, którego Sagum wypuscił i którym kiedys opiekowali sie z Chagumem. Boskie zakonczenie, przynajmniej uchachana cała jestem ^^
Shakugan no Shana II - 02 coś czuje, ze mi sie bedzie wolno wlekło... Troche smiesznie, troche nudno, troche oklepanie, troche powtórek i tak wszystkiego po trochu ^^ |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-10-2007, 14:42
|
|
|
Sketchbook ~full color'S~ - zapowiada się leciutka komedyjka
- Też chodziłem za robaczkiem:). Frajda jest na maxa. Zwłaszcza w towarzystwie
Kaiji 2- To anime zastępuje mi w pewien sposób Death Note. Może główny bohater nie jest jak L lub Kirą, ale ma w sobie bardzo ludzkie odruchy. Napięcie jest niezłe. Coraz bardziej się nakręca. Dalszy ciąg manipulacji, oszustwa, kombinowania, chęci przetrwania. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Azariel
Muad'dib
|
Wysłany: 15-10-2007, 10:36
|
|
|
Minami-ke - drugie wcielenie Ichigo mashimuru Genialne pod wszystkimi względami, dobra komedia sie zapowiada
Tengen Toppa ... - 1-27 - Trochę zawiedziony zakończeniem, ale sama fabuła jest fajna, i najlepszy był Viral, o i jeszcze Kamina daje rady. :P |
Simply eaten by desire of life. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
|
Wysłany: 15-10-2007, 14:46
|
|
|
Ja sobie drugi raz odswieżam Melancholy of Suzumiya Haruhi, tym razem w kolejnosci chronologicznej. Umieram ze smiechu :) |
|
|
dreamwalker
Chaotic Mind
|
Wysłany: 16-10-2007, 17:11
|
|
|
Fullmetal Alchemist
Po raz drugi
Jak zwykle wymiata, a oglądając drugi zwróciłem uwagę na pewne wątki, których nie pamiętałem.
EDIT:
W poczekalni Cowboy Bepop (6 odcinek) i Bleach (ok 30 odcinka) |
_________________ Blah. Sygnatura zastępcza. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-10-2007, 11:54
|
|
|
Blue Drop - zapowiadała się nieco bardziej przystępna wersja Maria Sama Ga Miteru, a tu pod koniec niespodzianka i coś mi mówi, że może to być bliższe Mai Hime. Tak czy inaczej ma potencjał i ma yuri - więcej Grisznakowi do szczęścia nie trzeba.
Rozbawił mnie natomiast do łez bizon z wącholami, fioletowymi włosami, w zielonym garniturze i kokardce - czyli dyrektor szacownej, konserwatywnej szkoły kobiecej. |
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-10-2007, 16:57
|
|
|
Blue Drop 1-3
Teoretycznie już 1/4 serii za nami. Wreszcie coś się zaczęło dziać, choć nadal za wiele nie wiadomo. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie jakbym oglądała coś sterylnego... I jest yuri, jest. Delikatnie coś oznajmiono, ale jednak.
- Chyba (na pewno) Hagino jest odpowiedzialna za śmierć jednej z operatorek swojego statku i dziewczyna nieboszczki chyba (na pewno) pała żądzą zemsty. No nic się zobaczy, co będzie dalej.
Kaikan Phrase
Teoretycznie miało być o zespole i było. Tylko, że pełno tu dziur i nieścisłości. Poza tym to wszystko już było.
- Ach i ten romans... No może nie do końca, ale i tak wygląda to lepiej niż w mandze, gdzie przy każdej możliwej okazji główny bohater przytula główną bohaterkę i już za chwilę lądują w łóżku. Chyba niewyżyty jakiś... A ona też taka typowa ofiara . "Zawsze i wszystko to moja wina. Jaka ja jestem beznadziejna!" I tym podobne.
Poza tym... Czy fangirl się tak w stosunku do dziewczyny wokalisty zachowuje? No chyba nie, prawda? A jeżeli tak to niech mnie ktoś oświeci, jak to wygląda... Chociaż w sumie takie fanatyczki, to być może... Nijakie to było. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|