Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-02-2008, 15:57
|
|
|
Na tym do którego wyszły suby (a przynajmniej mnie sie więcej znaleźć nie udało) czyli chyba 9 odcinek ? albo 8 ? Coś koło tego. ^^
Mam już zapisane żeby się za to zabrać, ale ja zwykle czekam na więcej odcinków, zwłaszcza jeśli seria jest dobra ^^ |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 02-02-2008, 17:48
|
|
|
Tak sie wtrącając, hardsuby do drugiej serii Saiunkoku są do 16 odcinka (cały arc w prowincji Sa) tylko że od jeszcze innej grupy ^^ Aaa z angielskimi napisami jeszcze raz to zobaczyć...! |
Ostatnio zmieniony przez Nanami dnia 02-02-2008, 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Vlyyk
Farseer
|
Wysłany: 02-02-2008, 20:39
|
|
|
Zabrałem się za Full Metal Panic! i pozytywnie się zaskoczyłem mimo obecności mechów jest to spoko seria(aktualnie 9ep). A główny bohater jest przekomiczny:)
I jakby ktoś znał jakieś anime o piłeczce nożnej był bym dzwięczny za cynk bo po Whistle coś ciekawszego bym zobaczył. |
_________________ there is no such thing as innocence only degrees of guilt |
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 03-02-2008, 17:45
|
|
|
Rozen Maiden, Rozen Maiden: Träumend, Rozen Maiden: Ouvertüre - to był istny maraton. 3 dni i po sprawie. Kolejna dobra seria którą "przez przypadek" wypatrzyłem przeglądając MAL. Chyba z wrażenia skusze się na mangę. (kolejną serią też bym nie pogardził)
Tokimeki Memorial ~Only Love~ OVA - Special poświęcony drugo (trzecio?) planowej postaci... nic ciekawego. |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-02-2008, 17:38
|
|
|
Gundam daburuoo 16
. . . ona ma różowego (ok, niech będzie, że czerwonego) mecha i fioletowego Haro...... Jest LOLI. Jest GENKI. Jest PRZERAŻAJĄCA. I ma głos Kagury.
I robi pokazówkę żywcem z Evangeliona wyjętą, ómarłam.
Poza tym - łiiiiii! Niebieski Bizon i Ciemny Bizon! Nowe pairingi yaoi! Łiiii!
Odcinek daje odpocząć przeponie: po 100% win piętnastego, ten zawiera tylko jedną wartą kwiknięcia scenę (Evangeliooon) - 3/4 to recap streszczający dotychczasowe działania Gundamów przetykany fanserwisem z rodzeństwem Trinity. BU! A tyle czekania było! |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 04-02-2008, 23:33
|
|
|
GoNik napisał/a: | . . . ona ma różowego (ok, niech będzie, że czerwonego) mecha i fioletowego Haro...... Jest LOLI. Jest GENKI. Jest PRZERAŻAJĄCA. I ma głos Kagury. |
Kugimiya Rie <3
...Shakugan no Gundam?
...
...G00ndam no Tsukaima?
Pierwszy raz widzę żeby Rie-chan podkładała głos pod postać która MA czym oddychać, i to BARDZIEJ niż Wank Liu Mei.
Dobre było, nawet jeśli recap. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-02-2008, 00:54
|
|
|
Persona ~trinity soul~ 05
Zaczyna się powoli rozkręcać i pojawia się nadzieja, że wyjdzie z tego coś ciekawego. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
dusia
|
Wysłany: 05-02-2008, 08:14
|
|
|
Futari wa Pretty Cure czyli kolejna seria o Magicznych Dziewczynkach ratujących świat przed złem. Dopiero zaczęłam, reszta się ściąga :)
Yes! Pretty Cure 5 to w pewnym sensie kontynuacja wcześniejszego tytułu, ale bohaterki są całkiem inne i jest ich więcej. Ściągnięty narazie pierwszy i ostatni odcinek, oglądnięty opening i ending, więc nic więcej o tym anime nie mogę powiedzieć. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-02-2008, 13:59
|
|
|
Konstytucja Forum napisał/a: | 2. Linki do stron oferujących ściąganie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. |
To powinno odpowiadać na Twoje pytanie... Które notabene nijak się ma do tematu.
Metoda kopiuj/wklej... To się robi nudne... Czy nowi użytkownicy nie mogliby jednak PRZECZYTAĆ dla odmiany regulaminu? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 05-02-2008, 14:02
|
|
|
Avellana przed rejestracją możnaby zadać trzy pytania kontrolne dotyczące regulaminu np metodą a,b,c . I zniechęci to tych co chcą tylko narobić szumu i nieco uświadomi tych, którzy naprawdę chcą się zarejestrować... |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-02-2008, 14:10
|
|
|
Salva, przede wszystkim można pisać z gościa (jakoś wątpię, żeby oprócz zadania idiotycznego pytania w losowym miejscu panowie(panie?) będą udzielali się więcej), a my naprawdę nie oferujemy dużego i rozbudowanego działu download po rejestracji.... |
|
|
Shen-Ron
|
Wysłany: 05-02-2008, 19:03
|
|
|
Witam wszystkich:) jestem nowy a to mój pierwszy post!! W anime i mandze siedzę od nie dawna może troche więcej niż rok.
Moim pierwszym anime są oczywiście takie tytuły jak Dragon Ball Czy Soul Hunter które były puszczane na znanym wszystkim Rtl7:)
Niedawno zostałem wmurowany przez Berserka i jak narazie jest to dla mnie najlepsze anime jakie widziałem!!
A teraz zaczynam oglądać Ergo Proxy jestem dopiero po pierwszym odcinku. I mam do was pytanie jest to anime warte obejrzenia?? |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 06-02-2008, 17:05
|
|
|
Hatenkou Yugi 04 - nareszcie! Po trzecim, nieco mrocznym odcinku, przyszedł czas na odprężenie, było zabawnie, piekielnie zabawnie...
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Razhel jest cudowna, absolutnie genialna; kiedy udawała tą grzeczną, zagubioną, przemokniętą sierotkę w potrzebie, byłam pewna, że przjmą ją w tym domu z otwartymi ramionami, a tu krótkie, stanowcze NIE (jak Bozię kocham, ja się tego nie spodziewałam)... Jej wyobrażenia co się stało z H - chanem i Alzeido, a potem jej reakcja, kiedy zastała ich przy kominku w szlafroczkach (nie jestem fanką fanserwisu, ale to było piękne i Al z lampką wina, piszczałam, przyznaję się).
Chyba nie było w tym odcinku sceny, przy której bym się przynajmniej nie uśmiechała. Chociażby ta w łazience, swoją drogą niech ktoś mnie uświadomi jak i kiedy Heat tam wlazł?!
Jaskinia to już w ogóle rewelcja, te wszystkie przyciski i pułapki, i pytanie dnia... Odpowiedź Razhel mnie zabiła, zresztą panowie też byli zaskoczeni - Al ją kopnął, a wcześniej chcial zastrzelić, ja chcę mangę! |
|
|
Azariel
Muad'dib
|
Wysłany: 06-02-2008, 22:24
|
|
|
Shen-Ron napisał/a: | I mam do was pytanie jest to anime warte obejrzenia?? |
Jest dział na ten temat:P, a jeśli oglądałeś Berserka i ci sie podobał polecam: Claymore.
Hatenkyou Yugi 04 - No naprawdę bardzo fajnie, Rezhel wymiata a propo
moshi_moshi napisał/a: | jak i kiedy Heat tam wlazł?! |
Sam jestem ciekaw, ale po nich można się wszystkiego spodziewać.
Gundam 16-17 - Zgas gdy usłyszałem głos pani w czerwonym Gundamie, tego się nie spodziewałem, a tak po za tym to rzeczywiście to przypomina trochę evangeliona, nawet wcześniej na to uwagi nie zwróciłem. |
_________________ Fragile existence, Between world's of souls
Struggle for tommorow, Grabed by a link of hope,
Simply eaten by desire of life. |
|
|
|
|
Anony/m/ous
Gość
|
Wysłany: 06-02-2008, 23:27
|
|
|
Gundam00 17
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Fabuła robi się coraz ciekawsza, chociaż jak powiedzieli gdzie zrobili Gundamy to się uśmiałem. Evil haro is evil. No najważniejsze, z cyklu czemu nie należy wyłamywać się z formacji...
Howard ;_;
Dziwne, że się tak przywiązuje do tych daleko planowych postaci. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|