Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-12-2005, 19:25
|
|
|
wa-totem napisał/a: | A i jeszcze jedno. Ave, to niewybaczalne. Jak MOGŁAŚ nie wziąć zrzutki z przebieralni w 10 odcinku? ;*) |
chodzi o to?
(wybrane z zestawu orginalnych zrzutek) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-12-2005, 20:08
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | chodzi o to?
(wybrane z zestawu orginalnych zrzutek) |
Nie, o to:
1.jpg
|
|
Plik ściągnięto 603 raz(y) 14,12 KB |
|
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-01-2006, 15:49
|
|
|
Stało się - oglądam Princess Tutu. To anime powala i zastanawiam się, kiedy zacznę kręcić piruety na biurku...
A potem się pewnie wezmę za Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto ^___^ |
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 02-01-2006, 15:58 A
|
|
|
Skończyłem Honey and Clover - super i teraz dokończe Chobits, w połowie jestem. |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 02-01-2006, 18:59
|
|
|
Powtórka z rozrywki, czyli Aoki Densetsu Shoot. Po paru latach widzę jednak, że grafika boli. Łojej, jak ona boli. Ale ponieważ mam ogromny sentyment do tego anime i myślę nad zrecenzowaniem go, więc chyba raczej dobrnę do końca. Ach, przypominają mi się stare dobre czasy podstawówki, gdy wracałam ze szkoły i włanczałam telewizor tylko dla Piłki w grze... (łezka w oku ;_;)
No i się Paradise Kiss skończył. Po chwilowym załamaniu, i kryzysie, który miałam gdzies tak w okolicach czwartego odcinka, stwierdzam, że naprawdę nie było aż tak źle. Chociaż mogło być 100 razy lepeij. Mam tylko nadzieję, że nadchodząca na wiosnę Nana będzie na wyższym poziomie. |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
SireVan
Mecenas
|
Wysłany: 02-01-2006, 19:52
|
|
|
Yumegari napisał/a: | Po paru latach widzę jednak, że grafika boli. |
Dziewczyno!!!! To anime ma już 13 lat!!! Czepiasz się :P Wymagasz grafiki na poziomie Wonderful Days albo nawet i tego co obecnie dostaje 5/10 ?? XD
Yumegari napisał/a: | Ale ponieważ mam ogromny sentyment do tego anime i myślę nad zrecenzowaniem go |
Nie oddam! Dziś piszę do Avellany, że to rezerwuję :P
Yumegari napisał/a: | Mam tylko nadzieję, że nadchodząca na wiosnę Nana będzie na wyższym poziomie. |
Z tego co widziałem to Nana jest tylko film live-action, a nie anime i czekam na napisy (na pewno ściągnę i obejrzę :D)
Co do obecnie oglądanych serii to materiały do magazynu manga.pl czyli do artykułu o Otaku - Seria Comic Party... Ależ to jest syf... Ale recka na tanuka będzie :) |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 02-01-2006, 21:42
|
|
|
Cytat: | Cytat: | Po paru latach widzę jednak, że grafika boli. |
Dziewczyno!!!! To anime ma już 13 lat!!! Czepiasz się :P Wymagasz grafiki na poziomie Wonderful Days albo nawet i tego co obecnie dostaje 5/10 ?? XD |
A gdzieżby tam. Wcale się nie czepiam, tylko stwierdzam fakt. Bo chyba nie powiesz mi, że to ma ładną grafikę? Wierz mi, ja wszystko rozumiem, ale nie dość, że te gęby są jakieś krzywe, kolory nie-za-bardzo, to całość ogólnie kuleje. Popatrz się zresztą na serie, które też powstawały w tamtym czasie, a nawet wcześniej: Rayearth, Sailor Moon, Saint Seiya, Teknoman... Może nie są szczytem szczytów, ale i tak wypadaja o niebo lepiej. A zresztą, przecież nie samą grafiką człowiek żyje, a seria była fajna, więc w sumie aż tak bardzo nie marudzę (czasami się jednak zdarza, że grafika uniemożliwia wręcz cieszenie się serią - w moim wypadku tak było z Kamikaze Kaito Jeanne czy Peach Girl)
Cytat: | Cytat: | Ale ponieważ mam ogromny sentyment do tego anime i myślę nad zrecenzowaniem go |
Nie oddam! Dziś piszę do Avellany, że to rezerwuję :P |
No to akurat było nie fair >__<" Przymierzałam się do tej serii od jakiegoś roku, tylko najpierw chciałam sobie ją odświeżyć... No i jak ja mam tu pisać recenzję, jak transfer mam słaby, a wszyscy mi zabierają znakomitą większość z tych i tak niewielu anime, które miałam szansę oglądnąć? T_T
Cytat: | Cytat: | Mam tylko nadzieję, że nadchodząca na wiosnę Nana będzie na wyższym poziomie. |
Z tego co widziałem to Nana jest tylko film live-action, a nie anime i czekam na napisy (na pewno ściągnę i obejrzę |
Na wiosnę na japońskim NTV ma się zacząć emisja serii TV. I żeby nie było niedopowiedzień: ja to rezerwuję (jako dyżurna fanka Yazawy na tym forum)!!! |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-01-2006, 21:48
|
|
|
Yume - spokojnie, obroniłam Cię. Pisz sobie, a ja czekam niecierpliwie:>
/offtop |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 02-01-2006, 23:07
|
|
|
...a ja dla odmiany oglądam Yokohama kaidashi Kikou... pierwsze dwa - smutne ~_~
no i oglądam zdjęcia sylwestrowe xD zdecydowanie weselsze! |
|
|
|
|
|
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 03-01-2006, 10:01
|
|
|
Appleseed, Bastard, Casshern w każdej z produkcjii można znaleść inne uczucia. Śmiech, smutek, zadumę a nawet zastanowienie się i przemylenie (np.Casshern). |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-01-2006, 13:16
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Stało się - oglądam Princess Tutu. To anime powala i zastanawiam się, kiedy zacznę kręcić piruety na biurku...
|
Miyaczku to anieme jest "Evil" bardzo bardzo EVIL!!!! ta kaczka mnie przeraża |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-01-2006, 14:33
|
|
|
A ja sobie oglądam Triguna... to znaczy będę oglądał, jak się dostanie do mnie - średnio idzie odcinek na dwa tygodnie >_<. Ale cóż, przynajmniej dobra jakość i w ogóle :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-01-2006, 17:17
|
|
|
Aktualnie w playerze: Suzuka
Zapowiadało się na kolejny film z serii "nieudacznik + dziewczyny" (bohater mieszka u ciotki prowadzącej publiczną łaźnię...) ale na szczęście ten wątek jest tu zepchnięty na dalszy plan :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-01-2006, 21:45
|
|
|
Powrót do Fantastic Children. Anime jest genialne, tylko trzeba zmęczyć pierwsze 3 odcinki.
Równolegle Shadow Skill. Genialne już nie jest, ale to fantasy i ludzie biją się w nim biją po twarzach, więc nie ma co narzekać.
Za to popatrzyłem sobie jak wygląda 12 Kingdoms. Niech się już coś skończy, bo ja chce TO oglądać!!!! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 04-01-2006, 00:53
|
|
|
Genshiken...
OMFG. W pierwszym epie, pierwsze dwa dzwonki rozpoznałem WCZEŚNIEJ niż bohater... Kowaii!!! >.<" |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|