Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Do wszystkich: Stowarzyszenie "Tanuki"? |
Stowarzyszenie "Tanuki"? |
Jak zrobicie taki numer, to ja stąd idę (czyli: zdecydowane NIE) |
|
0% |
[ 0 ] |
A co mnie to... Bawcie się sami (czyli: nie mam zdania) |
|
0% |
[ 0 ] |
Poczekamy, jak się rozkręci, to może się zapiszę... (czyli: może zostanę członkiem) |
|
28% |
[ 7 ] |
To kiedy zjazd założycielski? (czyli: chcę być członkiem-założycielem) |
|
72% |
[ 18 ] |
|
Głosowań: 25 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-10-2005, 18:54
|
|
|
Mili panowie i panie, przerywając wasze nostalgiczne wspomnienia z wczesnych lat dzieciństwa i wracając do tematu:
piszę się na to. Co prawda net mam od września tylko w weekendy, do Sandomierza nie pojadę [za daleko, nie mam z kim, IT jest całkowicie nieświadoma realnych warunków jazdy we dwie pociągiem przez pół kraju], ale pomysł naprawdę mi się podoba. Może nawet udałoby się mi przełamać wrodzone lenistwo i dołączyć do ekipy pracowitych żuczków ^_~
Czekam na dalsze informacje, możecie mnie dopisać. Może wreszcie powstanie jakiś naprawdę dobry serwis o m&a w naszym cudownym kraju? |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-10-2005, 19:05
|
|
|
Cytat: | do Sandomierza nie pojadę |
A do Warszawy? Jeśli zbyt wielu osobom nie będzie pasowało, (a na to wygląda) to nie ma sensu by tam robić zjazd. A więc jak z dojazdem do Wawy? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-10-2005, 19:24
|
|
|
Byle nie do Warszawy . Dla mnie moga być nawet Suwałki ale nienawidze warszawy grrrr |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 13-10-2005, 19:44
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | A do Warszawy? |
Może być. Jak ktoś będzie na stacji czekał i mnie zaprowadzi. Topografia miasta jest dla mnie smoliście czarną magią.
Redvampire napisał/a: | Dla mnie moga być nawet Suwałki |
A to nawet bardziej może... |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-10-2005, 20:29
|
|
|
Cytat: | do Sandomierza nie pojadę [za daleko, nie mam z kim, IT jest całkowicie nieświadoma realnych warunków jazdy we dwie pociągiem przez pół kraju] |
Szczerze mówiąc w te wakacje zasuwałam sama z Warszawy do Legnicy i z powrotem. To jest co najmniej pół Polski. I przeżyłam :) Naprawdę nie jest tak źle z pociągami, jak niektórym się wydaje, trzeba mieć wyjątkowego pecha, żeby mieć jakąś przygodę (fakt, ze są one nagłaśniane...). |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 13-10-2005, 20:41
|
|
|
Wiesz, Serika, problem w tym, że
1) w tak daleką drogę mnie samej nie puszczą, a jeżeli się postawię i pojadę i tak, to mogę do domu nie wracać...
2) IT ma strasznie prowokujące zachowania czasem [na ten przykład drze się publicznie albo śmieje jak opętana, ew. głośno komentuje co się dzieje dookoła], a to nie jest zbyt inteligentne. Jako, że ona chce jechać, to naturalne jest, że podróżować będziemy razem. Nie czuję się z tym za dobrze. |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-10-2005, 20:49
|
|
|
Serika napisał/a: | niektórym się wydaje, trzeba mieć wyjątkowego pecha, żeby mieć jakąś przygodę (fakt, ze są one nagłaśniane...). | Gorzej jest na dworcach to fakt . A wiedz że ja raczej jestem czestym podróznym i już raz mi czyjś ząb zostal w podeszfie. Przeżyłem kilka przygód i jakbym miał nastoletnia córkę w zyciu bym ją nie puscił PKP samopas |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-10-2005, 21:19
|
|
|
Pociąg Poznań-Warszawa - niecałe 4 godziny
Poznań-Sandomierz - prawie 9 godzin
Jeśli zjazd był by w Warszawie, to szansa na to że się pojawie będzie. Pod warunkiem że wybiera się jeszcze ktoś z okolicy, bo inaczej czarno to widzę. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-10-2005, 22:23
|
|
|
GoNik, na wypadek jesli nie zauwazylas - obecnosc na zjezdzie jest mile widziana, ale nie jest konieczna. spokojnie mozna dolaczyc d stowarzyszenia bez tego (co nie zmienia faktu ze im wiecej ludzi tym lepiej) |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 13-10-2005, 22:59
|
|
|
Problem w tym, że chcę jechać. Choćby po to, żeby poznać tych wszystkich zjenociałych zapaleńców.
Do stowarzyszenia mam zamiar dołączyć niezależnie od żadnych wyjazdów. |
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-10-2005, 08:35
|
|
|
Jeśli w Warszawie, to ja się też chętnie wybiorę... Pewnie tylko na dzień, może dwa, ale wpadnę w odwiedzinki. Do Sandomierza z Gdyni się przez całą Polskę pociągiem tłuc nie będę... _^_ |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-10-2005, 08:41
|
|
|
Wah, Irian, Ty żyjesz? :D
GoNik napisał/a: | Problem w tym, że chcę jechać. Choćby po to, żeby poznać tych wszystkich zjenociałych zapaleńców.
Do stowarzyszenia mam zamiar dołączyć niezależnie od żadnych wyjazdów. |
Same here. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Taur
... To nie ta bajka...?
|
Wysłany: 14-10-2005, 08:54
|
|
|
Sprawa pierwsza stowarzyszenie - tak, chcę należeć, będę płacić omijam "chcę" bo z tym jest krucho. Jeżeli strona ma przekroczyć barierę "tylko" recenzje musi nabrać osobowości prawnej. Rozszerzanie działalności - tak.
Zjazd w Sandomierzu - "mnie to rybka", Warszawa mile widziana, co jak co, ale w końcu tu mieszkam.
Niebezpieczeństwa PKP są nieco przereklamowane ale w przypadku nastolatków odradzam.
Warszawa generalnie leży w pobliżu centrum Polski i przejazd z miejscowości X do Warszawy na ogół będzie znacznie prostrzy, szybszy i podejrzewam tańszy niż do Sandomierza. |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 14-10-2005, 12:29
|
|
|
Well... chętnie by przystąpił do stowarzyszenia, członkiem-założycielem, też byłoby miło zostać, ale krucho u mnie z wyjeżdżaniem poza Kraków. Zresztą było nie było do 18 jeszcze troche czasu mam, a to chyba wyklucza bycie jednym z założycieli...
Pozatym może i dużo tutaj się kiedyś udzielałem, ale teraz głupio przyznać, nie czuje się już jednym z "Was"...
No, ale... co by się nie działo macie moje poparcie.
Krótko mówiac:
Czekam na rozkazy. |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-10-2005, 12:34
|
|
|
Zegis Black Priest napisał/a: | do 18 jeszcze troche czasu mam, a to chyba wyklucza bycie jednym z założycieli... | - nie, ilosc osob ponizej 18 nie moze przekraczac bodajze 50%, ale to tyle.
poza tym, a kto ci broni udzielac sie wiecej? nie gryziemy, slowo! :D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|