Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
najgorszy film, jaki widzieliscie ;) |
Wersja do druku |
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-07-2012, 09:09
|
|
|
Muchozol napisał/a: | melanek napisał/a: |
2. 120 dni sodomy - nie dałam rady obejrzeć tego do końca, jednak zbyt obrzydliwe, książka była bardziej 'strawna' ;p |
WOW, to ktoś to jeszcze oglądał :D! Muszę przyznać, że film faktycznie był słaby i przesadzony, też nie obejrzałam całości. Przede wszystkim był nudny. W takim razie musze przeczytać też książkę... tylko trochę głupio mi o nią pytać w bibliotece hehe. | Książka też jest nudna. Ileż można czytać o tym samym zboczeniu...? |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Zigur
Rias' Knight
|
Wysłany: 07-08-2012, 17:46
|
|
|
Osobiście rzadko oglądam filmy więc jak już coś mnie zainteresuje to przeważnie nie jestem zawiedziony. Jednak jak to mówią zawsze znajdzie się wyjątek i "Dragon Age: Dawn of the Seeker" jest właśnie takim wyjątkiem... Denna fabuła, średnia grafika i irytująca do granic możliwości główna bohaterka... |
|
|
|
|
|
nmrc
Człowiek Idealny
|
Wysłany: 18-09-2012, 20:02
|
|
|
Weekend Pazury, podobno Kac Wawa gorszy ale nie jestem masochistą więc nie sprawdzam. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|