Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Saga o Ludziach Lodu |
Wersja do druku |
anaaaa
Gość
|
Wysłany: 24-07-2007, 11:04
|
|
|
Saga jest jedwabista!! jest ktos kto moze pozyczyc od 27 czesci??? napewno oddam !! NAjlepsza jest Vinga i Heike!!!! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-07-2007, 11:16
|
|
|
Chciałabym zauważyć, że na forum obowiązuje zakaz używania wulgaryzmów.
A na allegro patrzyłaś? Ponadto Fakt bodajże właśnie wydaje "Sagę", poszukaj w kiosku... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Arwenka
Gość
|
Wysłany: 10-08-2007, 10:09
|
|
|
czy ktos w koncu nakreci jakios film?? bo jestem na 12 tomie i jakos mnie juz od 1 kusi by w koncu ktos sie wzial za ekranizacje |
|
|
|
|
|
Arwenka
Gość
|
Wysłany: 10-08-2007, 10:12
|
|
|
tak w Fakcie wydaja tomy ale tylko chyba do 15 tomu maja byc choc od pewnego czlowueczka slyszalam ze fakt przymierza sie do wydania wszystkich 47 to by mi zaoszczedzilo czasu na szukaniu w necie kolejnych ksiazek:) no i cena tez przystepna 8,90 co to jest!!!wychodza w kazdy piatek lub czwartek az sama z tego wszystkiego nie pamietam. Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 11-08-2007, 18:17
|
|
|
Z tego, co słyszałam Fakt wyda kolejne tomy, jeśl pierwszych piętnaście będzie się dobrze sprzedawało.
Gość napisał/a: | czy ktos w koncu nakreci jakios film?? bo jestem na 12 tomie i jakos mnie juz od 1 kusi by w koncu ktos sie wzial za ekranizacje |
Pewnie nikt się nie pokusi. Wyszedłby z tego tasiemiec a la 'Moda na sukces'. I co by się wtedy stało z jednym z ulubionych tematów fanów Sagi, czyli jacy aktorzy mogliby zagrać poszczególne postacie? |
|
|
Saga
Półdiablę
Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 11-08-2007, 20:56
|
|
|
Dida napisał/a: | Wyszedłby z tego tasiemiec a la 'Moda na sukces'. |
w dodatku oznaczony czerwonym kółeczkiem "od lat 18" i emitowany po północy albo mocno pocięty przez cenzurę. |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
|
Arwenka
Gość
|
Wysłany: 13-08-2007, 13:31
|
|
|
no coz poswiecilabym sie i czekalabym do tej polnocy :) i moglabym ogladac a la moda na scukces bo jest lepsza akcja :) a co do faktu a i owszem wydaja kolejne tomy to juz postanowione od 16 do 25 jesli zamowi sie od razu kosztuje 80 zl to tam niby 10% taniej wychodzi jak ktos by chcial moge podac nr na infolinie do nich. No i tez na allegro mozna dostac caly komplet widzialam za 312 zl lub taniej ale nie ktore ksiazki z tej tanszej wersji sa albo zaplamione albo polamany grzbiet maja. Aha i mozna tez kupic pojedyncze egzemplarze ktore byly w fakcie za ok nawet 4 zl:) tak wiec pozdrawiam to koniec mojego wywodu :)
aaaa i jeszcze cos jesli chodzi o film ...... to moglby wziasc sie za to Peter Jackson ten od wladcy pierscieni moglby cos z tego wyczarowac spokojnie np 5 tomow w jednym filmie na 1 rok jakos by sie to znioslo :):):):):) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|