Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Do zrobienia |
Wersja do druku |
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-02-2006, 18:31
|
|
|
Polkon, Krakon, Teleport.
Nie pamietam, czy Imladris jest tylko RPGowy... |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-02-2006, 10:51
|
|
|
Cytat: | Czy ktoś z Warszawy byłby w końcu łaskaw odpowiedzieć na pytanie, które w innym topicu zadała Avellana? |
slonce, to nie bylo pytanie do warszawy. to bylo pytanie dla wszystkich. jak poprzednio temat padl to podnioslam pisanie statutu i zostal on napisany - natomiast Ave ma racje i robienie czegos zrywami kiedy ja albo Ave stajemy ludziom na ogonie nie ma sensu, a dwuosobowe stowarzyszenie to tez nieco nie w temacie.
zeby nie byc goloslowna - juz od 3 miesiecy prosze totema zeby zalatwil anime do projekcji ktora odbedzie sie 11 marca - 11 marca sie zbliza, ostatnia wersja brzmi tak ze totem zadzwoni do monolitha w poniedzialek. sala jest zalatwiona.... myslisz ze beda tam chcieli z nami drugi raz gadac jesli tego 11go wzruszymy ramionami i powiemy "ojej, nie udalo sie"? |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 12-02-2006, 11:51
|
|
|
Co do konwentu - może niektórzy po prostu nie wiedzą co i jak, jedynie czekają na ewentualne polecenia? ^^" Ja jak zwykle nie jestem na bieżąco, ale zdecydowanie jestem do dyspozycji, chociaż oczywiście nie w sprawach stricte organizacyjnych. I odnoszę wrażenie, że jakby ktoś się zaparł i zorganizował wszystko od stron prawnych itp, to siła robocza by się znalazła, chociaż nie wiem, na ile moje wrażenie jest prawidłowe... I na ile brakuje osób do części organizacyjnej ^^"
Bianca napisał/a: | zeby nie byc goloslowna - juz od 3 miesiecy prosze totema zeby zalatwil anime do projekcji ktora odbedzie sie 11 marca - 11 marca sie zbliza, ostatnia wersja brzmi tak ze totem zadzwoni do monolitha w poniedzialek. sala jest zalatwiona.... myslisz ze beda tam chcieli z nami drugi raz gadac jesli tego 11go wzruszymy ramionami i powiemy "ojej, nie udalo sie"? |
Czy mogę zapytać o co chodzi, czy może lepiej się nie odzywać? ^^"
I ten, no, naprawdę fajnie by było, żeby wszelkie plany i decyzje wisiały na forum choćby w formach krótkich obwieszczeń, bo niektórzy podczas ircowych i polchatowych narad już śpią ^^"""" |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-02-2006, 13:54
|
|
|
ka_tka, jak po raz pierwszy padlo haslo "konwent" zapadla decyzja zeby na poczatku sprawdzic czy nas stac na cos mniejszego, na przyklad projekscja. przez chwile rozwazano "gdzie" mozna, w koncu z Ave poszlysmy do warszawskiego dcpk-u, gdzie powiedziano ze oczywiscie, spoko, zebysmy tylko podaly szczegoly.
od tamtego czasu ganiam totema (bo on jako jedyny jest obeznany od strony prawnej) zeby cos z tym zrobic. w koncu dcpk nie czekajac na list od nas po 3 miesiacach zadzwonil i zapytal "czy nam pasuje termin". tak ze teraz jestesmy ograniczeni czasem, totem podobno ma w poniedzialek dzwonic do monolitha.
jezeli nie zadzwoni w ciagu najblizszego tygodnia, to cala sprawa bedzie mniej lub bardziej spektakularna klapa, zaleznie od tego na ile dni (!) przed projekcja bedzie mozna puscic reklame (jakby sie okazalo ze jednak nic nie ma), i czy w koncu bedziemy mieli co pokazywac.
z racji na powyzsze jestem przeciwniczka organizowania czegokolwiek. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-02-2006, 15:09
|
|
|
Cytat: | Czy mogę zapytać o co chodzi, czy może lepiej się nie odzywać? ^^" |
Właśnie... Ja też chciałbym to wiedzieć...
I chciałbym też, żeby redakcja obradowała w mniej geograficznie kontrowersyjnych okolicznościach niż herbatki warszawskie, a przynajmniej, żeby podawała do wiadomości wyniki tych obrad, coby ludzie wiedzieli, co się dzieje. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-02-2006, 17:03
|
|
|
Cytat: | Właśnie... Ja też chciałbym to wiedzieć...
I chciałbym też, żeby redakcja obradowała w mniej geograficznie kontrowersyjnych okolicznościach niż herbatki warszawskie, a przynajmniej, żeby podawała do wiadomości wyniki tych obrad, coby ludzie wiedzieli, co się dzieje. |
cytat z mojego postu, notabene pazdziernikowego:
w tej chwili "w realizacji" jest projekt warszawskich projekcji anime (na razie faza bardzo wstepna, gdyz musimy zalatwic sale - bo wiadomo, sala platna oznacza wejsciowke cenowo na poziomie biletu kinowego, co po prostu nie mialoby sensu)
wiec jak ku*wa nie czytasz, to ku*wa przestan latac z piorkiwm w wiadomym miejscu i krzyczec ze ci palcem ktos nie pokazal. mam nadzieje ze sie zrozumiale wyrazam.
jak chciales sie zainteresowac tematem, mogles to zrobic wtedy. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-02-2006, 20:58
|
|
|
Bianca - czy posiadasz w głowie katalog wszystkiego, co wydarzyło się w ciągu ostatnich 5 miesięcy? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-02-2006, 21:15
|
|
|
Zegarmistrz, dokladny nie, znaczy nie upomne ci dat i kolejnosci, ale CO sie stalo to tak, czemu pytasz? |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-02-2006, 23:29
|
|
|
head z nowym hasłem totema :} |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-02-2006, 10:35
|
|
|
totem - BLAGAM, zadzwon do tego a-v i sie odezwij potem. |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 21-02-2006, 12:42
|
|
|
Do mnie tez sie mial odezwac jeszcze zanim zadzwoni.... |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-02-2006, 16:07
|
|
|
sprawa się nie pali, bo na wywiad dostałem mail z obietnicą że odpowie po weekendzie, więc dopiero komponuję wywiad... a Ty żadnych pomysłów na pytania nie słałeś, więc nie skończywszy pracy - nie zawracam gitary xD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 21-02-2006, 18:33
|
|
|
wa-totem napisał/a: | sprawa się nie pali, bo na wywiad dostałem mail z obietnicą że odpowie po weekendzie, więc dopiero komponuję wywiad... a Ty żadnych pomysłów na pytania nie słałeś, więc nie skończywszy pracy - nie zawracam gitary xD |
Miales Ty mi podeslac. A ja mialem cos dodac od siebie. Jak nie wiem co wymysliles to co mam dodac? :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-02-2006, 21:43
|
|
|
Do zrobienia: Martin już trzy razy (!) mnie tyrpał, żebyśmy wycofali "wszechbiblia" ze słów kluczowych i z głównej strony. Czy i kiedy to robimy, a jesli nie, to dlaczego? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-02-2006, 22:11
|
|
|
Nikt mnie nie poinformował.
Możemy usunąć w każdej chwili. I tak nie ma to już żadnego większego znaczenia. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|