Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czytelnia - pytania, uwagi i wnioski racjonalizatorskie |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-11-2008, 18:07
|
|
|
http://czytelnia.tanuki.pl/lista/pokaz.php/2172/0/ - może się nie znam, ale czy to nie jest fanfik z Elfenlied? Tymczasem jest podpisany jako "twórczość własna". Na dodatek jakim cudem jest opisany jako "erotyka" i "przygodowe" ?
Coś mi się wydaje, że komuś się fiki pomyliły... |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 01-11-2008, 20:51
|
|
|
EL nie oglądałam więc na ten temat się nie wypowiem. :P Natomiast interesuje mnie, dlaczego są takie przerwy między poszczególnymi akapitami. Wyjątkowo mi się to nie podoba. |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 02-11-2008, 12:22
|
|
|
Grisznak napisał/a: | http://czytelnia.tanuki.pl/lista/pokaz.php/2172/0/ - może się nie znam, ale czy to nie jest fanfik z Elfenlied? Tymczasem jest podpisany jako "twórczość własna". Na dodatek jakim cudem jest opisany jako "erotyka" i "przygodowe" ?
Coś mi się wydaje, że komuś się fiki pomyliły... |
Homunculus, nie diclonius. To jednak nie jest EL. Co do erotyki, faktycznie. Być może była planowana dalej. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-11-2008, 12:24
|
|
|
Fakt, mea culpa, tak to jest, gdy o anime się słyszało (i zna się je tylko z amv'ek). |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-10-2009, 22:17
|
|
|
Pochwała demokracji ateńskiej - wydaje mi się, że klasyfikowanie tego jako kryminału to jednak pewna przesada... |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-10-2009, 22:29
|
|
|
Jest to skutek eksperymentu przy umieszczaniu tekstu - przy dodawaniu nie odhaczyłam jednego checkboxa :)
Naprawione. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-10-2009, 12:30
|
|
|
Cytat: | Wystawa była właściwie stosunkowo niewielka, szybko dało się ją obejść i chętnie zobaczyłabym się jeszcze więcej. |
To zdanie z artykułu Tradycja czy współczesność? Nowe pokolenie japońskich ceramików - relacja z wystawy, dokładnie ostatni akapit :) |
|
|
IKa
|
Wysłany: 22-10-2009, 15:00
|
|
|
Poprawione |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-06-2010, 19:14
|
|
|
Ktoś mi pewnie zarzuci, żem przewrażliwiony, ale... Opublikowałem dziś takiego komcia. Być może to przypadek, ale zaraz potem dostałem niemal identycznego komcia pod jednym z moich fików i niezbyt sympatycznego pod drugim. Ot, zbieg okoliczności?
EDIT:
Trzeci komć skrzywdzonego dziecięcia. A hurtem dostało się bogu ducha winne ICe.
EDIT 2:
A nie, wcale nie bogu ducha winnej, bo też ośmieliła się skrytykować to wiekopomne dzieło oceną niedostateczną. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 16-06-2010, 19:31
|
|
|
Biedne skrzywdzone dziecię. A ja nie mam ani humoru, ani cierpliwości. Komcie wszystkie spod tego samego IP. Lecą. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-06-2010, 20:27
|
|
|
Umknął ci jeszcze ten. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-07-2010, 16:38
|
|
|
Już nie |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|