Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Współpraca z AG w formach różnorakich |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-09-2005, 16:53
|
|
|
Avellana, wiesz, za znaczka z jenotem zaplacimy ok. 2 zl......... chyba mozna dac do koszulki appleseedowej znaczek tanuka - po prostu zeby ludzie nas zaczeli kojarzyc |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-09-2005, 17:13
|
|
|
*próbuje sobie wyobrazić fanfica z Tanukiem...*
Do Jabłuszka przydałby się konkurs wiedzowy + miesiąc na fanarty. Fanfic *wzdraga się* szczerze mówiąc zbyt lubię mangę, żeby cos takiego mi do głowy przyszło - ale mozna spróbować. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-09-2005, 17:20
|
|
|
Ale mimo wszystko jest znacznie więcej ludzi, którzy radzą sobie z pisaniem (albo myślą, że sobie radzą), niż z rysowaniem. Do rysowania 'trzeba mieć talent', niestety... A konkurs fikowy przerabiała swego czasu Wszechbiblia i o ile mi wiadomo, zgłoszeń mieli bardzo dużo (fakt, że nienajwyższych lotów). |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-09-2005, 17:43
|
|
|
Bianca, ale nie wiem, czy mamy czas robić znaczki. Ja bym proponowała wiedzówkę z nagrodami w postaci gadżetów A-G, plus faktycznie fanfikowy (Czytelniany można zrobić później).
Pytanie, czy należy ścigać Tsunekiego, żeby zrobił nam projekty designu do znaczka/koszulki, czy sami sobie poradzimy. Do wykorzystania jest nasz jenot (główka albo cały) z dokomponowanym jakoś napisem Tanuki - www.tanuki.pl, a także fioletowy smoczek z książką z dodanym napisem Tanuki - Czytelnia, czytelnia.tanuki.pl. Wydaje mi się, że jeśli koszulki, to z takim nieprzesadnie dużym znaczkiem na biuście z boku, to będzie najładniej wyglądało. (Może tę gadżetologię wydzielić w inny wątek niż konkurs dla A-G?) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-09-2005, 18:14
|
|
|
Avellana, za 2 tygodnie konkursu? spokojnie. bo i tak go nie zaczniemy nie majac koszulek na rekach.
natomiast ok, wydzielic, ale jak dojda koszulki ;)) |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-09-2005, 19:39
|
|
|
Cytat: |
Mam natomiast pytanie o mozliwosc wejscia na ten przedpremierowy pokaz 4 pazdziernika.
|
Cytat: | Nie widze problemu. Miejsce czeka. Prosze dac znac kto od Was sie zjawi.
|
totem? serika? anyone? |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-09-2005, 19:46
|
|
|
Totem, zrobi dobre, profesjonalne wrażenie (szykuj wizytówki z tanuki.pl! XD), i pewnie go połowa z tych Ważnych Person zapamięta :D |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-09-2005, 19:53
|
|
|
No, chyba Totem byłby idealny, jeśli zdoła się o takiej dzikiej porze wyrwać :)
Tak sobie myślę (złośliwie)... Pokazać im Totema... Pokazać Biancę... Ale mnie to na końcu, to będzie jak w tym dowcipie o papugach ;) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-09-2005, 22:30
|
|
|
Avellana napisał/a: | Pokazać im Totema... Pokazać Biancę... Ale mnie to na końcu, to będzie jak w tym dowcipie o papugach ;) | _^_ no nieeeee.... ^v^V
Wtorek, 7.10, 13, Luna. <odnotowuje>
Zabrać coś do notowania <dodaje po namyśle>
Pozostaje mieć nadzieję że akurat o tej porze czegoś ode mnie nie będą chcieli... inna rzecz, że normalnie zawsze jestem w pracy, nawet w sypialni mam fax... tyle, że służbową linię już zlikwidowałem, cały czas dzwoniła, zgaga jedna ^_~ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-09-2005, 15:12
|
|
|
portal a-g is up.......... jaki ..... daltonista im to robil?! |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 29-09-2005, 15:25
|
|
|
Operka - rozjeżdża się. Nie mam więcej pytań... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-09-2005, 16:00
|
|
|
brązy.... BRĄZY w połaczeniu z pomarańczem i... niebieskim?!!! AAA!! my eyes! * maca dalej*
" Tymczasem porównania na niewiele się tu zdadzą, gdyż „Appleseed” jest inny od swoich wielkich kolegów, ponieważ tworzy nową jakość, lub też bardziej precyzyjnie rzecz ujmując – wytycza nowy kierunek. " tyle by było na tematy obiektywne =='
a Deunan mi się tu WYBITNIE NIE PODOBA!!! |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-09-2005, 16:18
|
|
|
ich portal tez tworzy nową jakość, lub też bardziej precyzyjnie rzecz ujmując – wytycza nowy kierunek............................. TO BOLI |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 29-09-2005, 16:39
|
|
|
Właśnie zmienili kolor (na moich oczach właściwie), brązy i pomarańcze znikły, pozostał niebieski. Portal nadal wygląda jak prowizorka, ale przynajmniej nie bije w oczy. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-09-2005, 17:54
|
|
|
Teraz wygląda jak opakowanie Pampers dla chłopczyków. Albo jogurt z Domestosem...
Tak, film niewątpliwie stanowi zupełnie nową jakość, z tym się zgodzę. Tyle tylko, że marną jakość. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|