Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd: KRYZYS |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-07-2005, 19:19
|
|
|
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! *___________*
Jedziesz, jedziesz, jedziesz?! *_______*
(Wybaczcie niekontrolowany wybuch entuzjazmu, my tu z Miyą i tak mamy fazę, a to mnie rozfazowało do reszty!) |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-07-2005, 12:46
|
|
|
<ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk Ikę>
Jak ja się cieszę kaczuszko :DDD
Dobra, a ja zadam takie blondynkowe pytanie... Ta suma wyliczona za 13 noclegów to za osobę, czy za komplet? I po ile zrzuta, że tak to ujmę niedelikatnie... Bo właśnie niedługo idę załatwiać różne pierdółki w banku (czyt. zmiana konta na własnościowe i rejestracja nowej karty) to bym i o bankomat zachaczyła. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-07-2005, 13:31
|
|
|
Za dom płacimy 150 zł dziennie - w sumie. A po ile nocleg, to dość skomplikowane wyliczenia, zmieniające się dziennie w zależności od liczby osób. Obawiam się, że trzeba będzie zrobić tak, jak w zeszłym roku, to znaczy usiąść na miejscu i dokładnie policzyć, ile na kogo przypada. W każdym razie wydaje mi się, że maximum za jedną noc to powinno być 15 zł. Plus oczywiście za wszelką żywność płacimy, więc trzeba być przygotowanym na zrzutkę... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-07-2005, 14:15
|
|
|
Dobra, next question.
Warszawiacy, mam prośbę. Chciałabym się z wami zabrać - tzn. dojechać sobie do Wawy a stamtąd (już z wami, coby się biedne dziecko nie zgubiło) na miejsce. Uprzedzam z góry, coby nie było potem gongów. W związku z tym potrzebny mi cynk pt. gdzie, kiedy i o której mam być, coby na busa zdążyć i was nie minąć. Do Wawy na stówę jadę PKS-em, więc pewnie na dworcu, pytanie gdzie dokładnie? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 18-07-2005, 15:28
|
|
|
Pewnie sie ucieszycie ze jednak moge przyjechac na 5 dni (od 8 do 12). :D |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-07-2005, 20:56
|
|
|
No dobrze, może się nie pozabijamy :) W każdym razie chyba skompilowałam listę obecnych i przybliżone daty przyjazdów/odjazdów. Proszę o sprawdzenie i korektę.
Avellana: 31.07-11.08
Serika: 31.07-13.08
Zegarmistrz: 31.07-13.08
Xeniph: 31.07-13.08
Ysengrinn: 31.07-13.08
Bezimienny: 31.07-13.08
Mai: 31.07-13.08
IKa: 31.07-13.08
Bambosh Rider: 31.07-7.08
Tilk: 31.07-7.08
Inai: 31.07-7.08
Daerian: 31.07-7.08
Irian: 7.08-13.08
Raven: 7.08-13.08
Yuby: 7.08-13.08
Raul: 7.08-13.08
Czyli wychodzi, że będzie 12 osób w pierwszym tygodniu i 12 w drugim. Czyli dziennie na łebka poniżej 15 zł + koszty jedzenia. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere...
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 18-07-2005, 21:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-07-2005, 21:33
|
|
|
Ja niestety nie mogę zagwarantować, że będę do końca, ale będę się starał. Poza tym nie wiem kiedy będę miał poprawkę, więc mogę się spóźnić. Ale rodzice nie powinni mnie zabić, jeśli zapłacę za wszystkiew dni w których sie podjąłem być;).
PS - na Boga zmieńcie nazwę tematu, bo zawsze jak w nim widzę nowe posty dostaję zawału:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 19-07-2005, 16:04
|
|
|
Avellana napisał/a: | Raul: 7.08-13.08 |
To raczej bedzie pozne popoludnie 8 i wczesne popoludnie 12. Chyba ze cos wymysle (a wlasnie wymyslam ^_^). Zaplacic moge od 7 do 13, nie ma sprawy. :)
Avellana napisał/a: | Czyli wychodzi, że będzie 12 osób w pierwszym tygodniu i 12 w drugim. Czyli dziennie na łebka poniżej 15 zł + koszty jedzenia. |
15 zl. Moge tam zostac na zawsze? :) |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-07-2005, 16:16
|
|
|
Raul - tak naprawdę to nie ma większego znaczenia co do dnia - chodziło o ogólne policzenie, kto w którym tygodniu jest. Jak widzisz, koszty nie wychodzą jakieś straszne. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-07-2005, 22:15
|
|
|
My raczej też od 8, bo powinniśmy jeszcze zahaczyć o Trójmiasto, raczej się nie wyrobimy w jeden dzień ze zjazdu na zjazd... Yub pewnie się zabierze z nami (ale jeszcze go o to nie pytałam ^^'). |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 20-07-2005, 06:28
|
|
|
I bardzo dobrze Tilk :) Ludzików będzie pod dostatkiem w domu :> |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-07-2005, 07:04
|
|
|
tilk napisał/a: | Zdjęcie satelitarne okolic miejsca zjazdu. Niezłe odludzie... |
Nie jedziemy tam nawiązywać nowe znajomości. Jeśli już, to wyłącznie kultywować te stare. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 20-07-2005, 08:52
|
|
|
Czy ja sie zaliczam do starych znajomosci? :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-07-2005, 09:06
|
|
|
Ze trzy miesiące netowego, w realu nikt cię chyba jeszcze nie widział. Ty jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|