Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd: KRYZYS |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-07-2005, 10:09
|
|
|
Zeg, ja bym nie miała złudzeń: piją...
...Herbatę piją, soki piją, niektórzy colę albo kawę piją...
Bez picia to się w krótkim czasie wykituje. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ash DeLuxe
tereferekuku
|
Wysłany: 23-07-2005, 19:00
|
|
|
Taa... a coś mocniejszzego?
Mocną kawę i mocną herbatę, względnie gęsty sok?
;] |
_________________ Jeśli potrafisz zachować spokój, gdy wszyscy szaleją, to znaczy że nie rozumiesz problemu. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-07-2005, 19:12
|
|
|
Eeeeem... To już hardcore na całego :D
A ja melduję, że mój drogi ojciec się wypiął i uznał, że skoro dziecko ma blisko, to podróż samochodem może sobie wybić z głowy, bo od tego jest autobus (gdyby było daleko, wniosek byłby zresztą identyczny). Czyli: rodzice chcą pojechać w weekend na działkę i o zmianie planów tylko po to, żeby mnie gdzieś zawieźć, w ogóle nie ma mowy. Chyba, że w piątek, względnie, z ogromnym poświęceniem, w niedzielę wieczorem, jak wrócą.
Z czego wynika, że nikogo ze sobą nie zbieram. |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-07-2005, 19:54
|
|
|
a buuu....
my z Maieczką powinnyśmy dotrzeć na Centalny ok 12.12 w niedzielę 31, jssli nic się nie zmieni... ciekawe, czy busiki w niedziele tez kursują? |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 23-07-2005, 22:38
|
|
|
12.12 powiadacie? Muszę sprawdzić, o której jestem w stanie tam dojechać... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 23-07-2005, 23:36
|
|
|
Właśnie, zbierzmy się jakoś do kupy, to pojedziemy razem :) |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-07-2005, 09:08
|
|
|
Choroba... Na to wygląda, że będę miał dość konkretne kłopoty z dojechaniem do Warszawy na wyznaczony termin. Narazie wygląda na to, że będę musiał się tłuc autobusem z 8 godzin...
Gdyby udało mi się jakoś (chyba teleportacją) dostać się na Intercity to jestem w Warszawie około 12:45 na dworcu Centrum. Niestety nie wiem jeszcze, czy ktoś jest w stanie w niedziele dowieść mnie na 7:40 do Rzeszowa, skąd Intercity wyrusza.
Autobusem z Sanoka w Warszawie będę około 18 (odłosy gniewu).
Paradoksalnie najsensowniej jest: wsiąść do autobusu do (!!!) Lublina i mieć nadzieję, że w Rzeszowie będzie się przed 7:40 i łapać Intercity, a jak nie, to jechać do (!!!) Lublina, gdzie będzie się około 12 i z tamtąd o 12:40 wyruszyć pociągiem do Warszawy Centralnej, gdzie będę o 15:15.
Czy ktoś mógłby mi zapisać rozkłady jazdy Busów?
Czy - ewentualnie - istnieje szansa, bym u kogoś w Warszawie przenocował jeśli inne środki zawiodą? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 24-07-2005, 10:08
|
|
|
Istnieje. A poza tym ja się dogadywała z rodzicami długo i intensywnie i wyszło na to, że albo jadę sama PKSem (czyli dołączam do kogoś, kto jedzie przez Warszawę i będzie fajnie), albo jadę samochodem w niedzielę wieczorem (okolice 19) i mogę kogoś wziąć (kogoś = 2 osoby, może nawet 3).
Czyli jeśli będziesz w Warszawie po południu w niedzielę, to spokojnie możemy sie zabrać razem samochodem, najwyżej ucieknie nam jeden dzień. A jeśli w sobotę, to z nocowaniem też nie będzie problemu :) |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-07-2005, 11:59
|
|
|
IKa napisał/a: | a buuu....
my z Maieczką powinnyśmy dotrzeć na Centalny ok 12.12 w niedzielę 31, jssli nic się nie zmieni... ciekawe, czy busiki w niedziele tez kursują? |
Ooo, faktycznie, o tym nie pomyślałem. Trzeba będzie sprawdzić. Jeśli kursują, to pewnie będę jechał tym o 12:45 |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 24-07-2005, 12:32
|
|
|
Heh, kto by pomyślał że najlepsze połączenie będziemy mieli z Kłodzka i można będzie się wypiąć na szatański przeżarty złem i rozpustą Wrocław :P. Mianowicie mamy autobus w sobotę o 21 25, którym dojedziemy na dworzec zachodni o 5 40 a na centralnym (chwała Ini za genialny w swojej prostocie pomysł) będziemy koło 6 rano :P. |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 24-07-2005, 17:38
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | On "no to będzie fajna libacja". |
Pierwsza na swiecie libacja bezalkoholowa* ^_^
Widze ze juz wielkie umawianie sie a ja mam pytanie o takie drobiazgi jak:
a) pilke do siatkowki (ze dwie?)
b) karty (tez jedna talia to malo)
c) szachy
d) goban
e) jakies rakieki/lotki do badmingtona
f) inne gry? (dopisze jak mi wpadnie do glowy)
* Mai: Czy mam wziasc duzo soku pomaranczowego? :D |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-07-2005, 19:01
|
|
|
Nie szukałam w piwnicy, ale mogą być różne ciekawe rzeczy. Na pewno jest stół do pingponga z akcesoriami. A karty zabiorę (jeśli kupię). |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 24-07-2005, 19:23
|
|
|
Ja chyba statni raz grałem w pingponga w poprzednim życiu (albo conajmniej tak dawno). Co do kart to ja moge kupić i tak nie mam żadnych porządnych. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 24-07-2005, 19:25
|
|
|
tylko takie pytanie, komu by sie tam chciało targać stół cały?o_0
karty to i ja moge wziąść jeżeli znajde, gdzieś nawet tarota miałem:P
a co do innych gier typu "coś w życiu robić trzeba" to wg mnie i tak przez ponad połowe czasu bedziemy siedzieć i gadać:P
zaś drugą połowę bedizemy zwiedziali okolice i biegali do sklepu:P |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-07-2005, 21:11
|
|
|
wystarczy tez kartka i ołowek do Cellblock'a XDDDDD |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|