Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd: KRYZYS |
Wersja do druku |
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-07-2005, 02:03
|
|
|
A ja wciaz zyje, muahahahaha... Mimo ze chwilowo daleko od Polski. Za to mam tu od 3 dni za darmo net radiowy Oo Jutro spróbuje sie do bh wpakować :P
Nie mówcie mi że jestem tu jedyny ktory umie grać lub pamięta jak się gra w ping ponga... Kogoś zmusze do grania, lubie tę grę ;p
Cytat: | Szkoda, że Ave powiedziała, że wyrzuci każdą papryczkę czereśniową, chili i pieprz cayański, jakie znajdzie w moich rękach... |
Eh... Nie rozumiem jak można nie lubić takiej kuchni... :P |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-07-2005, 06:42
|
|
|
Ja w to kiedyś grałem i o ile pamiętam nawet potrafiłem trafić w piłeczkę, więc jednego już masz:P. Z tym, że na wielki mecz się nie nastawiaj. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 25-07-2005, 14:36
|
|
|
A ja, korzystając z tego, że to pod Warszawą, mam głupie pytanko - ile wykosztować się trzeba na transport busikiem? Tyle, co za zwykły pekaes? Bo u mnie z finansami cienko, ale może bym wybłagała pojawienie się, jeśli nie weekendowe/dwudniowe, to chociaż jednodniowe? No i ile się jedzie? Dałoby się rano wpaść i wieczorem wrócić, czy bez noclegu to zupełnie nie ma sensu, bo zostaje zbyt mało czasu? Za nocleg niby jak za barszcz, ale nie wiem, czy bym dostała na to odgórne pozwolenie XD
Niby jeszcze z rodzicielką nie konsultowane, ale myślę, że na jeden dzień/weekend by się zgodziła puścić, tym bardziej, że w zeszłym roku jak coś wspominałam o zjeździe wydała się dość zainteresowana (tani pomysł na pozbycie się dziecka XD), tyle, że wtedy już po fakcie było... a nie pojawienie się chociaż na chwilkę zakrawa na świętokradztwo w tych warunkach, i tak jestem wystarczająco wyalienowana XD |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 25-07-2005, 19:45
|
|
|
To chyba nie daleko jest :) Busik powinien byc nawet ciut tanszy. Im wiecej nas tym lepiej :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 25-07-2005, 19:53
|
|
|
Wie ktoś o której te Busiki odchodzą i z którego dworca?
Jak myślę z Centrum. Najpewniej przyjade bezpośrednim Busem z Sanoka, który na dworcu Zachód ma być około 9 rano. Jakoś z Zachodu przebje się na centrum (np. pociągiem). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 26-07-2005, 08:01
|
|
|
A ja mam pytanko zwiazane z jedzonkiem.
Z mila chcecia przygotowalbym sushi i tempure (Mai nie lubi sushi to moze sie na to skusi).
Dla mnie osobiscie to nie bedzie wielki problem nawet jesli mialbym sie przejechac do Wawy (tylko chetnie z kims kto sie w Wawie orientuje) po produkty.
Mysle ze to by bylo mile urozmaicenie i czekam na komentarze.
* tempura to zapiekane w ciescie warzywa choc nie tylko :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 26-07-2005, 08:14
|
|
|
Raul napisał/a: | tempura to zapiekane w ciescie warzywa choc nie tylko :) |
I ryby. Zanurzane bardzo szybko w oleju, na czas wystarczający, by się usmażyły, lecz zbyt krótki, by olej zepsół ich smak.
Masz jakiś sensowny przepis nie wymagający 1001 egzotycznych składników? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-07-2005, 13:15
|
|
|
Przerywając dyskusję kulinarną:
Ustalenia wyjazdowe (i wolałabym, żeby to ucięło pytania...)
1. Dzwoniłam tam (do tego domu, znaczy) i powiedziano mi, żeby im dać czas do 13. Co oznacza, że nawet jeśli ktoś ma samochód, to nie powinien pętać się tam wcześniej, bo to nieuprzejme. A najlepiej dojechać tam jakoś na popołudnie, jak ja już będę.
2. To oznacza, że ci, którzy chcą jechać autobusami, mogą wybrać najwcześniej ten o 12.45
3. Autobus:
- nazywa się Dorex
- jedzie do Kani Polskiej
- nie jest mikrobusem
- jedzie ok. 1,5 h
- rozkład jazdy ma taki sam w niedzielę, jak i w resztę dni
- bilet kosztuje 5,50
- odjeżdża z przystanków MZK przy Jana Pawła II, staje przed autobusami Polskiego Expressu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 26-07-2005, 16:23
|
|
|
To ja tylko zamelduję, żem dostała pozwolenie odgórne na jednodniową wizytę. Data właściwie dowolna, byle po 4 sierpnia, bo wtedy dopiero z powrotem w Warszawie jestem. Preferowałabym po 8, bo wtedy najwięcej nieznanych mi twarzy będzie obecnych, ale to jeszcze do ustalenia :P
Yuby - jak wpadnę to bardzo chętnie z tobą zagram, powiadają, że gram jak chłopak, więc to chyba oznacza, że w miarę nieźle ^^'' |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 27-07-2005, 06:40
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Masz jakiś sensowny przepis nie wymagający 1001 egzotycznych składników? |
Tak. Przepis wlasciwie prawie z samych polskich skladnikow. Ja potestuje tempure na sobie w ten weekend. :) |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 27-07-2005, 06:41
|
|
|
Avellana napisał/a: | Ustalenia wyjazdowe (i wolałabym, żeby to ucięło pytania...) |
A ja mam jedno ktore pozostalo bez odpowiedzi. Czy bede SuperModem na czas do 5 lipca jak was nie bedzie czy poradzicie sobie jakos inaczej? :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 27-07-2005, 07:51
|
|
|
Raul napisał/a: | Tak. Przepis wlasciwie prawie z samych polskich skladnikow. Ja potestuje tempure na sobie w ten weekend. :) |
W Offtopiku jest temat o kuchni orientalnej. Wrzuciłbyś to? |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 27-07-2005, 08:45
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | W Offtopiku jest temat o kuchni orientalnej. Wrzuciłbyś to? |
Oczywiscie ze .. nie. Juz predzej do swoich przepisow na Kasumi. Po co zasmiecac forum? :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 27-07-2005, 08:50
|
|
|
Ech ty zazdrośniku. Nie możesz umieścić w 2 miejscach? Na kasumi i w odpowiednim temacie?
Koniec Offtopu kulinarnego. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-07-2005, 14:16
|
|
|
Na jeden dzień po 8 to ja też bym się wybrał; mogę kogoś zabrać ze sobą bo będę jechał własną taczanką. Niech mnie ktoś poda jakiś telefon, jakbym się zgubił... ^^;; |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|