Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd: KRYZYS |
Wersja do druku |
Raul
|
Wysłany: 20-07-2005, 09:25
|
|
|
A widziala, widziala i to nie raz. Maieczka ^_^ |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-07-2005, 10:52
|
|
|
:> mnie tez jeszcze nikt nie widział =P |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-07-2005, 11:41
|
|
|
A teraz konkrety:
Osprzęt dodatkowy: co bierzemy? Rozumiem, że kalimaty... Jakiś suchy prowiant na pierwszy dzień? Ja na pewno biorę otwieracz do konserw, w zesżłym roku był problem z powodu jego braku. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-07-2005, 11:45
|
|
|
Ja dysponuję zwei śpiworen, jakby co. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-07-2005, 11:52
|
|
|
Karimaty i śpiwory mogą się przydać, bo ktoś na pewno będzie nocował w okolicach podłogowych.
Kuchnia jest wyposażona, więc chyba nie trafi nas nieszczęście w postaci braku durszlaka.
Jedzenie: no, coś warto mieć. Mam postulat, żeby przywozić rzeczy praktyczne, to znaczy - nie jednorazowe/jednoosobowe zupki, tylko porządne kiśle albo budynie na kilka osób. Przypominam, że po zeszłorocznym wyjeździe zostały koszmarne ilości torebeczek z różnymi proszkami. One są wszędzie do kupienia, więc jakby co, to nie są szczególnie potrzebne. Więcej sensu ma paczka makaronu, czy jakiś inny produkt spożywczy w większej ilości. Natomiast jeśli ktoś jedzie samochodem, to może zabrać np. zgrzewkę soków/coca-coli/wody mineralnej, albo co inksze pożyteczne a ciężkie. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-07-2005, 11:56
|
|
|
Ok, to ja się chyba podejmuję tego ostatniego.
Cytat: | Przypominam, że po zeszłorocznym wyjeździe zostały koszmarne ilości torebeczek z różnymi proszkami. One są wszędzie do kupienia, więc jakby co, to nie są szczególnie potrzebne. |
:P |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 20-07-2005, 13:13
|
|
|
My możemy wziąć tyle makaronu/zupek chińskich i sosu ile nasz plecak ze stelażem pomieści :P. Laptop też bierzemy. Mamy nadzieję że faktycznie kuchnia jest wyposażona i nie bierzemy durszlaka ;). Hmm, co jeszcze - tilk na pewno weźmie swój statyw i prawdopodobnie wynegocjuje od rodziców aparat, zatem na brak technologii nie będziemy narzkeać :P. A z anime pewnie weźmiemy to co mamy na DVD - School Rumble bankowo. |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 20-07-2005, 13:30
|
|
|
Laptop z nagrywarka? Bo moze wezme aparat :)
Ze spraw jedzeniowych to chyba predzej sie wybiore cos kupic na mijescu/busem do Wawy jesli bedzie taka koniecznosc.
Brac spiwor, zrozumialem :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-07-2005, 15:58
|
|
|
Zaklepcie to na przyszły rok, wtedy pewnie i ja się zjawię ^^.
Ale ładna taniocha, qrna :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-07-2005, 21:05
|
|
|
Ja biorę na pewno dwa śpiwory i jedną karimatę. Mogę też skombinować coś kanapkowego - ze trzy bochenki chleba, jakieś pasztety i rybki w puszce. Ryż i makaron - może.
Chcecie Chocapici? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 21-07-2005, 13:06
|
|
|
Trzy bochenki chleba na jedna kanapke - to chyba dla Liny? :D
A na powaznie - na swiezym powietrzu to inny jest apetyt. Choc tam tak piekna okolica (z tego co czytam), ze kto tam bedzie myslal o jedzeniu. A grill jest, ja sie do tego nadaje ^_^ |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-07-2005, 13:43
|
|
|
ciekawe, czy uda mi się upiec mój chlebek... byłby na 1 dzień ^_^V *yay, tyle osób do eksperymentowania *____** |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-07-2005, 14:33
|
|
|
IKa napisał/a: | ciekawe, czy uda mi się upiec mój chlebek... byłby na 1 dzień ^_^V *yay, tyle osób do eksperymentowania *____** |
Prawda? Szkoda, że Ave powiedziała, że wyrzuci każdą papryczkę czereśniową, chili i pieprz cayański, jakie znajdzie w moich rękach... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-07-2005, 15:23
|
|
|
melduje poslusznie ze udalo mi sie uzyskac urlop, od 10 albo 11 sierpnia, jeszcze nie wiem na pewno ktorego, tak ze potem do tego 13 sie wybiore. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-07-2005, 10:03
|
|
|
Ech, chwale się kumplowi jeszcze z podstawówki, gdzie jadę i z jaką ilością osób. On "no to będzie fajna libacja".
Tak... Ciekawe ile osób w gronie w ogóle coś pije? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|