Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 17-08-2008, 13:12
|
|
|
Poszukaj może najpierw w niższej jakości, format może być ten sam. Ja osobiście tak robię od czasu, gdy Soul Eater w HD zaczął mi się ciąć - w mniejszej wersji jest dobrze. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-08-2008, 13:16
|
|
|
Problem w tym, że oglądam mało znane i niezbyt popularne serie. Najwyżej przejdę na youtube. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 17-08-2008, 21:27
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Najwyżej przejdę na youtube. |
I się okaże, że albo części odcinków w ogóle nie ma (bo komuś się przypomni o prawach autorkich, ale o usunięciu fake-linków jakoś zapomni...), albo są z tłumaczeniem w języku, którego nie rozumiesz... |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-08-2008, 16:20
|
|
|
Bo jestem głupia i zostałam za to ciężko ukarana. Coraz częściej mam ochotę wziąć sucz pod pachę i pojechać gdziekolwiek, gdzieś gdzie nie ma ludzi... Nie znoszę ludzi... |
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 19-08-2008, 17:02
|
|
|
Bo na własne życzenie zadłużyłem się u kumpla. Bo zostałem oszukany przez własny komputer. Bo muszę jechać na działkę mimo że mi się nie chce. |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-08-2008, 17:10
|
|
|
Bo zachwyciłem się Baccano! a nigdzie nie mogę znaleźć napisów do 4 epa (Animesub, napiprojekt, napisy-info odpadają).
Bo mam mnóstwo gier do nadrobienia a nie mogę oderwać się od Football Managera. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-08-2008, 21:48
|
|
|
Bo ta bezludna wyspa jest coraz bardziej kusząca. |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-08-2008, 21:59
|
|
|
Bo mam rozwaloną klawiaturę. Udało mi się rozwiązać najważniejsze problemy z systemem, ale jak na złość musiałam zepsuć klawiaturę. Najgorsze jest to, że nie mogę jej wymienić, bo mam laptopa. Głupie "o" musiało mi się zepsuć i latać na wszystkie strony. Czemu to akurat musiała być litera? Nie mogła być chociaż cyfra, bo używa się ich żadziej, albo jakieś F10? Nie po co. Najgorsze jest to, że zamierzałam laptopa sprzedać, a teraz nie wiem, czy ktoś to zechce... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-08-2008, 22:03
|
|
|
Shizuku - ależ klawiaturę do laptopa można kupić. W niektórych sklepach ci nawet od razu zamontują... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-08-2008, 22:12
|
|
|
Lepiej przy zakupie prosić o montaż, jeśli się wcześniej laptopa nie rozkręcało to odradzam takie zabawy. Zależnie od modelu nowa klawiatura to koszt 80-200 zł. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
alex
|
Wysłany: 20-08-2008, 06:56
|
|
|
Na moim starym kompie też miałem problemy z odpalaniem niektórych filmów lepszej rozdzielczości. Klatkowały strasznie i nie dało się oglądać. W moim przypadku nie była to wina kodeków, bo miałem CCCP, ale wina sprzętu. Wymiana komputera poskutkowała i teraz działa dobrze. |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 20-08-2008, 10:39
|
|
|
U mnie też to nie działało. Miałam taki dziwny posiatkowany obraz, przy filmach o wysokiej rozdzielczości. Musiałam żyć na tych o mniejszej. Miałam chyba coś nie tak z systemem, bo gdy mam nowy, wszystko pięknie działa. |
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 20-08-2008, 16:40
|
|
|
ehh no i polskie judo bez medalu w Pekinie; ale tak to jest, brak prawdziwego wsparcia finansowego dla innych dyscyplin, ktore z pilka niewiele maja wspolnego, a potem mistrzowie jak Legien wspoltworza kolejnych mistrzow poza krajem... ~Poland... |
|
|
|
|
|
alex
|
Wysłany: 20-08-2008, 18:59
|
|
|
Mieliśmy szanse w siatkówce, tak ładnie walczyli z Włochami. Ale niestety w tiebreaku przegraliśmy. Szkoda... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-08-2008, 20:27
|
|
|
Ręka mnie boli po pół dnia machania pędzlem auć >.<
Poza tym... jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu... łe.
EDIT: Od 7:30 w zakładzie fryzjerskim pode mną KUJĄ. Brzmi to jakby chcieli zniszczyć blok i w oczywisty sposób przeszkodziło mi spać. WRY. |
|
|
|