Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 21-08-2008, 10:18
|
|
|
Cytując Turnaua: "tu, gdzie mnie nie ma, nie ma też nadziei na najmniejszy pozytywny obrót moich spraw". Do tego nie tylko moich.
Bo moja rodzinka (yay, nareszcie przyznam to wszem i wobec) jest popieprzona. Czarnym pieprzem. Wyjechałem na niecałą dobę z Łodzi zarobić troszkę grosza i wspomóc tym samym pewien plan, a ten pali się i wali, "bo rodzinka się odezwała". Chyba poświęcę swój imydż w tej rodzince po to, żebym i ja, i jeszcze parę osób miało nareszcie święty spokój i klarowność sytuacji.
Plan się naprawia, stosunki rodzinne się pogarszają, a ja z uśmiechem na ustach postanawiam jeszcze część z nich zepsuć. Yay, chyba mi wreszcie odbiło! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 21-08-2008, 11:44
|
|
|
Bo zje... no dobra zrabalismy nasza planete i mamy zajwiska dotychczas zarezerwowne dla środkowej czesci USA ( łacznie z glupota młodzierzy). Bo ludzie to ignoranci i maja w du.. ahh no dobra w poważaniu to ze wszedzi w okolicy wyja syreny i lezą na piknikofestyn. Bo 18 metrowa lipa o pniu srednicy prawie 2 m nie powinna latać krecac sie w kólko a w środku gminnej biblioteki posród zalanych książek nie powino być nagrobka wyrwanego z cmetarza który przebił sie przez dach niczym pociks przeciwpancerny. Bo do dzis bola plery od usuwania drzew z drogi. Oraz gruzu i martwej świni z cudzej sypialni. Bo ludzie bezwarunkowo powinni sie ubezpieczać a nie kombinować a nie potem płakać "panie premierze pomóż!".
Jakby mało było problemów tupu Gruzja tarcza wielkie kolorowe i gorące grzyby oraz telefony z WKU w sobote w które to dni z reguły ta instytucja nie pracuje, a tak jakoś nadgodzinow zajmuje aktualizacja stanów rezerwy mobilizacyjnej. |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 21-08-2008, 13:34
|
|
|
BOReK:
Cytat: | Cytując Turnaua: "tu, gdzie mnie nie ma, nie ma też nadziei na najmniejszy pozytywny obrót moich spraw". |
To akurat chyba dobrze...
No takich bolow glowy to nie mialem od dluzszego czasu (dobrze, ze nie non-stop...)... sa dosc specyficzne i to raczej nie jest problem kawowy... no, moze za pare miesiecy przestanie...xD
Cytat: |
Bo ludzie bezwarunkowo powinni sie ubezpieczać |
Ubezpieczenia to iluzje i powoduja tylko dodatkowe klopoty najczesciej... (prosze tez zwrocic uwage, ze odwrotnosc byc moze tez nie jest najlepsza;) ) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-08-2008, 14:11
|
|
|
Ta "iluzja" mogłaby spowodować, że ludzie mogliby sami dać sobie radę po klęsce żywiołowej. A tak, to za skutki ostatnich burz jak zwykle płacą podatnicy. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby nie drobny fakt, że w zeszłym roku było DOKŁADNIE TO SAMO, w tym samym regionie zresztą. Nikt mi nie wmówi, że "nie mogli się spodziewać takich zniszczeń". |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-08-2008, 15:50
|
|
|
Usprawiedliwienie brzmi zapewne, jak zawsze, "panie, a z czego?". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-08-2008, 21:25
|
|
|
Temat jest kontynuowany tutaj |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|