Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Lain
|
Wysłany: 13-08-2008, 13:09
|
|
|
Bo kupiłam Heroes V Dzikie Hordy i nie mogę grać bo mam za mało pamięci RAM i żeby dużo mi brakowało, ale nie minimalne wymagnia to 1024 a jaj mam równo 1000, niech to! |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-08-2008, 13:11
|
|
|
Najlepiej dokup kość, RAM, szczególnie małe kości (256) są teraz bardzo tanie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 13-08-2008, 14:15
|
|
|
Bo miałem wypadek na szosie i przez jakiś czas będę jak warzywko (z trudem przychodzi mi nawet stukanie w klawiaturę). |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 13-08-2008, 17:51
|
|
|
Lain napisał/a: | minimalne wymagnia to 1024 a jaj mam równo 1000 |
Co to, wirtualna rzeczywistość 3D? |
|
|
|
|
|
Maja-Sul
|
Wysłany: 13-08-2008, 20:48
|
|
|
Norrc napisał/a: | Bo miałem wypadek na szosie i przez jakiś czas będę jak warzywko (z trudem przychodzi mi nawet stukanie w klawiaturę). |
co się stało? |
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 13-08-2008, 21:16
|
|
|
Samochód mnie potrącił jak jechałem rowerem. Jestem strasznie poobijany, mam złamną lewą rękę, uszkodzony bark prawej, skorę w wielu miejscach zdartą do mięcha (ledwo ruszam przez to prawą reką i nogą) no i buźką ładnie szorowałem po jezdni. Ogólnie wszystko dobrze się skończyło,tzn. mogło potoczyć się dużo gorzej, jechałem jakieś 35-40 km/h i wyleciałem przez kierownicę. Świadkowie mowią, że przeleciałem ładne kilka metrów w powietrzu, a potem jeszcze kilka po asfalcie. Cud, że nic mnie nie najechało, bo droga bardzo ruchliwa. |
Ostatnio zmieniony przez Norrc dnia 13-08-2008, 22:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 13-08-2008, 21:52
|
|
|
Chryste co za wypadek, ty weź na siebie uważaj. Współczuję mocno i wysyłam pozytywne czyt. zdrowotne fluidy.
Mam nowy system od soboty. Do tego czasu zdąrzył nawalić już kilkanaście razy. Cały czas wyskakują mi błędy i w związku z tym zamykają mi się co chwila programy. Potem mu odwaliło i nagle przestały działać kodeki. Potem w ogóle nie mogłam nic na nim zrobić i musiałam kombinować z przywracaniem systemu. Z tym to było więcej kłopotu niż pożytku, ale po licznych pertrubacjach w końcu problem rozwiązałam. Teraz przestał mi działać Explorer. Odinstalowałam i działa na starszej wersji, a 7 nie chce zainstalować się drugi raz. Żeby nie było za dobrze Windows Media Player praktycznie nie działa, a jak wróciłam do starszej to nie działa już wcale. Nie mogę przywrócić systemu, bo w tym samym dniu wreszcie zabezpieczyłam sobie sieć i nie mam zamiaru mordować się z tym drugi raz... Do tego nabyłam jakiejś traumy i boję się, że ściągnę sobie wirusy wraz z programem. Wiem długo wyszło i pewnie i tak tego nikt nie czyta, ale wyrzuć to z siebie musiałam.
Chciałam sobie zgrać muzykę z kompa na komórkę. Chciałam i nawet to zrobiłam, ale byłoby fajnie gdyby ta muzyka się na tym moim samsungu odtwarzała. Zastanawia mnie fakt, że niektóre piosenki "działają", a niektóre (z reguły te lepsze) już nie. Na jakiej zasadzie to funkconuje to nie wiem. Grrrr. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-08-2008, 10:32
|
|
|
I tak szczęście, że nie wymieniłem jeszcze waluty, ale z wypadu na Węgry jednak nici. Chrzaniona organizacja na ostatnią chwilę...
EDIT: Teraz już wiem co zaszło i przez kogo nie jadę. Oj, uduszę przy najbliższej okazji za takie numery. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
Ostatnio zmieniony przez BOReK dnia 14-08-2008, 15:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-08-2008, 11:12
|
|
|
Bo jestem głupia i wyrzuciłam paragon, a Spirited Away jak nie chce działać tak nie działa! Grrr... |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-08-2008, 17:30
|
|
|
Bo sprzątanie... najbardziej znienawidzona rzecz świata :/ A jak chce sie do tego zabrac to mama mówi "nie dziecko poczekaj jeszcze chwile"... I taką odo metodą będę sprzątać do 3 w nocy jak dobrze pójdzie... Ehh... no i jeszcze zaszła sytuacja, ze musze z przyjacielem napisać na jutro 12 stron opowiadania a nawet nie jest nic zaczęte... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-08-2008, 21:16
|
|
|
Mam ochotę płakać, niech mnie ktoś przytuli... |
|
|
Norrc
|
Wysłany: 14-08-2008, 21:20
|
|
|
<tuli tuli tuli> |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-08-2008, 09:31
|
|
|
Bo komputer odtwarza nowe animce jakby chciał a nie mógł, wieszając i zatrzymując obraz. Czyżby jednak .mkv było magiczną barierą nie do przejścia? |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-08-2008, 12:04
|
|
|
mkv to tylko format zapisu danych, kontener, problemem może być co najwyżej kodek użyty do filmu, np. H264 z zaawansowanym kodowaniem. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-08-2008, 12:50
|
|